Matchpoint Postrehy - píšete nám

Postrehy

STRAŽAYOV CHAOS S LOPTAMI

Prihlásite sa na Záhorácky cyklokross a na štarte vám povedia, že sa ide na in-line korčuliach.
Kúpite si ski-pass do Álp, ale pod vlekom Vám povedia, že musíte mať kúpacie koleso. Kúpite si zájazd k moru a more bude vypustené.
Takúto riť si robí herr Stražay na federácii z klubov a všetci sa prizerajú. On sa smeje, my nariekame. Nikto nič nezmôže, je pod ochranou.

Tu o tom viac

   

STREDISKO CP DIEVČAT JE NEEFEKTÍVNE

Stredisko centralizovanej prípravy (SCP) dievčat začalo fungovať pod hlavičkou SVF pred dvanástimi rokmi. V Bratislave.
Po čase bolo presunuté do výrazne lepších podmienok na prácu, do Nitry. Prvé sezóny musíme odrátať, pretože sa dielo budovalo, ale po čase je jeden fakt neodškriepiteľný. Ani kadetky, ani juniorky SR nikdy nikam nepostúpili. Ani na ME kadetiek, resp. junioriek, tým pádom ani na jedny MS kadetiek, či junioriek. O to je to smutnejšie, že vďaka úspešnej diplomacii predchádzajúceho, či súčasného vedenia SVF, mnohokrát dostali dievčatá možnosť vybudovať si postup v domácom prostredí.

Čítať celý článok
   

NENECHAJME SA OPIŤ ROŽKOM

9.apríl 2009

Dnes sa naše kadetky pokúsia o zisk medaily na ME v Rotterdame. Bolo to veľmi chrabré od trénera Henčeka deklarovať pred akciou svoje a tímové ambície. Nehral sa na pokorného, skromného, opatrného trénera. Konečne to niekto odvážne vyhŕkol. Konečne sa našiel niekto, kto  bez okolkov do novín povie, čo by skutočne chcel. Pre náš národ holubičí, komunizmom zkurvený, dosť netypické.

Čítať celý článok
   

Na SVF sa vracia doba temna

Vo fóre objavila pozorná Renatka10 dve rovnaké - rozdielne strany na štátnej strane SVF. Čitateľka nabáda fóristov na pobavenie.

Ak by dala úlohu hľadaj 10 rozdielov, tak by to event. mohla byť dobrá zábavka, ale INAK JE TO skôr NA ZAPLAKANIE. Cenzúročka maličká. Zrejme bola v pondelok ráno na politbyre dusná a duchaplná porada. Na konci porady sa podľa mňa spievalo Buď práci česť, buď práci česť.

Pozrite si to tu

slobodný volejbal.sk

   

FINISH - Majo Mosorjak

mosorjak3Na tomto mieste si môžte prečítať, ako vidí play off mužskej extraligy bývalý hráč klubov VKP Bratislava a Aero Odolená Voda, Majo Mosorjak.

 

Takže je to TU !
Rok ubehol veľmi rýchlo, aj sa nám doma Borisko stihol narodiť a mám ešte v živej pamäti, ako som písal svoj posledný príspevok, ktorý sa týkal minuloročnej sezóny 2007/2008. Keďže každá slohová práca má svoj úvod, jadro a záver, ostáva v tej „ mojej slohovej „ na tomto webe spraviť krátky záver.

Čítať celý článok
   

Trendy proti prírode

Svojho času mi kolega Palgut hovoril, že mu reprezentačný kolega Třešňák v debate povedal, že sa domnieva, že nastupuje trend malých (menších)  nahrávačov.
Domnienka bola opretá o fakt, že podanie súpera neustále silnie, je rýchlejšie, komplikovane sa prihráva, prihrávka na pásku nie je bežná vec ... k tomu je nutné mať malého (menšieho), rýchleho, šikovného nahrávača, ktorý je schopný nahrať rýchlo aj zo zlého (menej kvalitného) príjmu podania. Nesúhlasil som.

Čítať celý článok
   

Pohárové prognózy - Ladislav Popeláš

popelas2Na tomto mieste si môžte prečítať pohárové prognózy bývalého trénera Slávie UK B a terajšieho trénera extraligového družstva žien VTC Pezinok, Ladislava Popeláša.

30.01.2009

Slávia UK - Doprastav: Repríza minuloročného finále Slovenského pohára nemá výrazného favorita. Hráčsky káder má síce čiastočne lepší Doprastav, no tento hendikep vedia Slávistky vynahradiť bojovnosťou a húževnatosťou aj pri nepriaznivom stave. Podľa info z oboch táborov, mali by byť obe družstvá relatívne v plnej sile a obe odhodlané získať prvý vavrín v sezóne. Domáce prostredie nebude mať na Východe asi ani jedno družstvo aj keď na počet východniarok v družstve tesne vedie Slávia (4:3).  Rovnako vyrovnaný môže byť aj celkový výsledok stretnutia a na jeho konci sa bude tešiť šťastnejšie a hlavne trpezlivejšie družstvo.
Tip: 2
 

   

Pohárové prognózy - Majo Mosorjak

mosorjak3Na tomto mieste si môžte teraz prečítať pohárovú prognózu bývalého hráča klubov VKP Bratislava a Aero Odolená Voda, Maja Mosorjaka.

30.01.2009

VKP Bratislava - Humenné: Minulotýždňový predpohárový volejbalový predkrm v bratislavskej hale PKO, priniesol zaujímavý a pohľadný volejbal, kedy hráči oboch družstiev ukázali svoju kvalitu a silu, pričom tesne po 21:00 sa tešili z víťazstva policajti. Odvtedy pretieklo cez Dunaj a Laborec veľa vody a oba „ MANŠAFTY „ mali dostatok času na analýzu, prípravu, regeneráciu a koncentráciu, aby v sobotu zabojovali o naleštený slovenský pohár. S určitosťou vypredaná Spišskonovoveská športová hala bude hnať dopredu Rišových zverencov, čo môže byť plusom, no zároveň aj mínusom do hláv hráčov. Ak by sa hralo v hľadisku, tip by bol jasný na víťazstvo humenských FANS, no rozhodujúce bude odviesť svoju 100 % robotu na „ PĽACI „. Kto tento dôležitý súboj zvládne, nie je teraz jasné a jednoznačné, no myslím si, že pohár pocestuje do Humenného.
MôJ TIP : 2

   

Stránka 35 z 41

<<ZačiatokDozadu31323334353637383940DopreduKoniec>>