ME 2013

Muži desať dní dní pred ME

Bratislava 10. septembra 2013 (TASR) - Slovenskí volejbaloví reprezentanti absolvovali cez víkend predposledný test pred štartom majstrovstiev Európy, ktoré sa v Poľsku a Dánsku začínajú už o 10 dní. Zverenci trénerskej dvojice Štefan Chrtiansky - Andrej Kravárik odohrali v sobotu a v nedeľu dva zápasy na pôde bronzových medailistov z OH 2012 a obhajcov striebra z ME 2011 Talianov. V Cavalese prehrali 0:3 a v Schiu 1:3.

Čítať celý článok
 

Muži začali prípravu na ME

Bratislava 31. júla 2013 (TASR) - Slovenská mužská volejbalová reprezentácia štartuje vo štvrtok 1. augusta v Liptovskom Jáne prípravu na septembrové majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia v Poľsku a v Dánsku. Tréner Štefan Chrtiansky nominoval 16 hráčov, medzi nimi sú aj nahrávač Michal Masný, blokári Emanuel Kohút s Tomášom Kmeťom, smečiar František Ogurčák či univerzál Martin Nemec.

Čítať celý článok
 

Muži so zmenami

Nitra 24. júna 2013 (TASR) - Po dni voľna pokračovali slovenskí volejbalisti pondelňajším večerným zrazom v Nitre v ďalšej príprave na prebiehajúcu Európsku ligu. Tréner Štefan Chrtiansky spravil po druhom turnaji v nominácii niekoľko zmien. Družstvo opustili skúsení hráči Michal Masný, Emanuel Kohút a Roman Ondrušek, do prípravy sa zapojili Róbert Hupka, Matej Kubš, Filip Gavenda a Filip Palgut.

Čítať celý článok
   

Víťazi baráže o ME

9.6.2013 - V barážových play off dueloch postúpili na ME mužov 2013 Slovinci cez Chorvátov, Belgičania porazili v zlatom sete Grékov, Turci v zlatom sete vyhrali v Lotyšsku.
Nezaváhali Češky s Rumunkami a Francúzky v zlatom sete porazili Ukrajinu. Na ME neudú hrať ani naše ženy, ktoré prehrali v Poprade zlatý set s Bieloruskami.

 

Chrtiansky nominoval trinásť legionárov

Bratislava 13. mája 2013 (TASR) - Tréner slovenskej volejbalovej reprezentácie Štefan Chrtiansky oznámil širšiu 24-člennú nomináciu na Európsku ligu 2013, v ktorej figuruje 13 legionárov a jedenásť hráčov zo slovenskej extraligy. Zo stabilných opôr chýbajú v kádri pre zranenia Lukáš Diviš a Branislav Skladaný, Martin Nemec, či František Ogurčák. V širšom výbere sú aj dvaja juniorskí reprezentanti Filip Gavenda a Peter Ondrovič.

Čítať celý článok
   

Viac článkov...

Stránka 3 z 4

<<ZačiatokDozadu1234DopreduKoniec>>