Pre meki:Máš pravdu popísalo sa toho o MS Kadetov v Korzári mnoho:4.4 . uvádza jaš:" Viacerí z minuloročného kádra VK PU si zopakujú záverečný turnaj, tentoraz v drese Slávie PU"....takže predsa niekto z VKPU prestúpil do Slávie PU a nie je to celkom tak že Petra neumožnil nikomu prestúpiť.....
7.4 päť riadkov a päť viet o tom kto zvíťazil a kto bol 2.3.
8.4. Oslava Slávie PU ako dobre to robia z mládežou opäť citácia p. Šidlovej:"O to je strieborná medaila krajšia, že bez finančnej pomoci zastrešujúcej CTM sme za dva roky dokázali pripraviť manšafttak, že je druhý na Slovensku..." Takže to bol turnaj CTM a zbytku Slovenska. To je ale čudný spôsob podpory mládeže ...Okrem iného sme sa dozvedeli že najlepší kadeti boli: top blokár a kadet Tomáš Skasko (Slávia PU), nahrávač M.Paták (Žilina) smečiar J.Hriňák (Humenné) libero Olejár ( Slávia Prešov)
9.4. sa píše: Vyžrebovanie turnaja nebolo v poriadku. A tu sa musím zamyslieť: organizátor finále požiada SVF o možnosť organizovania turnaja a SVF mu ho v presvedčení že všetko bude OK aj pridelí. Tak nechápem prečo Kudla a spol plačú že boli problémy shalou "V sobotu sme museli uvoľniť naším basketbalistkám halu a presúvať sa do telocvične na Sekčove" citát Kudla ....Tak čo majú povedať ostatné družstva na takúto organizáciu finále MSR Kadetov. Tam urobil vyhlasovateľ finále veľkú chybu. Nepreveril či bude hala k dispozicii 24 hodin pre finále.....Vraj bolo pochybné vyžrebovanie. na tomto mieste vyzývam p. Stražaya aby bol zodpovedný za 2.miesto Prešova, 3. Humenného 4.St. ľubovňa, 5. Nitra 6. N.Mesto. A ozvať by sa mala aj Žilina lebo podľa pána Kudlu titul získala na základe zlého vyžrebovania...Pýtam sa načo to organizovali keď to nevedia zabezpečiť. Skúste zavolať do Prešova na správcu haly a budete prekvapení kto sa vám ozve....Ja som to v minulosti skúsil a žasol som.....KUDLA ....a nevie si dať do poriadku halu na turnaj
Takže na odporúčanie meki som nalistoval na internete v Korzári a podelil sa s vami o postrehy z turnaja. Okrem Slavie PU a dosiahnutých ocenení avíťazstva Žiliny tam o turnaji viac nič nie je. Aké talenty sú v iných kluboch, kto bol prínosom, čo ďalej v tejto kategórii...Nič Škoda.