Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Majstrovstva Juniorov v NM
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Majstrovstva Juniorov v NM

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #526

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder

tak za prve ja nie som z nitry za druhe pises tu ze kazdy ma na tom rovnaku zasluhu to je tiez dobra blbost lebo najvacsiu zasluhu ma na tom barbi lebo ten spravil35 bodov v zapase mi teda vysvetli aku zasluhu mal na tom nariklad tajy makovec je sice prevda ze ste dost posobili ako tym ale skus sa zamyslait nad tym ci by ste to dokazali kebyze nemate barbierika?

ax boze, tolko inteligentov tu prispieva, alke je smiesne ze si z celeho prispevku vyberu len jedno alebo dve slova vytrhnute z kontextu, a potom nato reaguju...
vydel si ty vobec niekedy volejbal nazivo? ved sa pocuvaj co hovoris...co poukazujes na barbiho?to akoze cele muzstvo stoji za nic, lebo vsetko uhral len barbi?jako podlateba by mal dostat zlato len on?
prezradim ti nieco tajne o volejbale, vis, volejbal je KOLEKTIVNA hra...takze vitazstvo aj prehra, to vsetko je na celom tyme...maka nechaj napokoji, pomohol tym e tam bol, a vo finale dal aj bod...kazdi nejako zacina...ale ako ty pises tak ty si urcite zacal hned v zaklade v extralige...
neviem ci si hrac alebo ne, ale keby si bol a zazil by si nieco take ,co ta uplne znechuti a nemyslis na nic ine, tak dokazes prehrat aj s vozickarmi...v tom zapase s trencinom uz chalani nato viacmenej srali...mysle mali stale v postupe zo skupiny...a v jedalni,kedy sa pan vlkolinsky predviedol...
nitra si zasluzila striebro??tak to je na kazdom co si pomysli...ale ti co videli, vedia...
mili nitrania, co vravite ze NM mozu hrat iba dedinsku ligu--ale co potom vy? ak sa nemylim takste zase snami prehrali..opakujem ZASE!!!tak radcej drzte huby...ktti

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #528

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
no to si ma asi zle pochopil ja netvrdim ze NM nehralo ako tym ale nie vsetci hraci si to zasluzia a makovec urcite ku nim lebo neviem ci vies ako pije a fajci a uz si pocul o tom ako isel raz zo stuzkovej na zapas a ogrcal cely autobus tak asi tym si to vysluzil ze dal ten jeden bod. a pocuvaj take veci ako spravil vlkolinsky sa stavaju a robia sa este o mnoho horsie ja ked som hraval tak kolko krat sme prisli na zapas ktory bol uz vopred prehraty lebo nas klub nemal penize na podplacania ale nevzadli sme to a bojovali sme. takze hraci NM mohli ten zapas vyhrat a ked tu pises ze mali byt vo finale tak by im trencin nemal robit problemy aj keby hraju jednou rukou

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #533

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Normalne sa mi zle dycha ked tu citam jak ma nejaky hrac vacsiu zasluhu na zlate ako druhy...
Je uzasna tvoja predstava ze Barbi to tam utiahol s 35 bodmi na zapas. Hmm, ja som teda s Matovho prispevku necitila ani zavan chvalenia sa...ale ty budes asi dobry senzitiv, ked si to postrehol...klobuk dole, bodaj by si mal taky vymakany zmysel aj pre spravodlivost.ty si asi chybal ked sa ucili zaklady volejbalu a kto ma aku ulohu v druzstve ze? vlastne by sme vsetci mali podporovat myslienku ze 7hracov zakladnej zostavy su bohovia  aostatni su tam len na pranie a na robenie krovia...ano...to by volejbalu pomohlo..presne tento sposob vychovy...

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #536

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
ako neviem co tu ty hovoris o vychove ked mi sa bavime o muzoch a nie o mladeznickych kategoriach ja som nenapisal nic take ze by sa mali vychovavat iba siedmi hraci a ostatni by im mali robit iba poskokov tak to tu laskavo neprekrucuj

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #538

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder

no to si ma asi zle pochopil ja netvrdim ze NM nehralo ako tym ale nie vsetci hraci si to zasluzia a makovec urcite ku nim lebo neviem ci vies ako pije a fajci a uz si pocul o tom ako isel raz zo stuzkovej na zapas a ogrcal cely autobus tak asi tym si to vysluzil ze dal ten jeden bod. a pocuvaj take veci ako spravil vlkolinsky sa stavaju a robia sa este o mnoho horsie ja ked som hraval tak kolko krat sme prisli na zapas ktory bol uz vopred prehraty lebo nas klub nemal penize na podplacania ale nevzadli sme to a bojovali sme. takze hraci NM mohli ten zapas vyhrat a ked tu pises ze mali byt vo finale tak by im trencin nemal robit problemy aj keby hraju jednou rukou

pocuvaj, ja maka poznam velmi dobre...preco tu vytahujes take veci? vies pripada mi to jako keby si mu zavidel....citim tu fakt velku zavist...hehe, ale zavid potom potichu a nevytahuj tu nanho taketo pi.oviny...
kazdi hrac na supiske NM si tu medailu zasluzi...makal kazdi rovnako, ci uz bol na lavicke alebo v zaklade...podla teba by mali dostat medailu len ti co hrali?lavicka ne?a co miso matusov?ten si ju tiez nezasluzi?ten kde a kedy ogrcal bus???vies si myslim ze je dost ubohe udavat dovod taky ako si udal len preto aby si pospinil meno mladeho a nadejneho hraca, a to vsetko len zo zavisti...
vole citas vobec to co som tu napisal?nepovedal so mze nm malo byt na 100% vo finale ale zaskuzilo si postup zo skupiny... ked mas ciel , a tym cielom je postup zo skupiny, a tento ciel ti proste prekazi taka vec aka sa stala, a ktoru uz nebudem rozoberat, tak zrazu sa ti zboria vsetky iluzie a uz nebudes mat chut dalej hrat..preto nasi prehrali s trencinom...lebo proste nemali uz chut hrat, boli stale myslami niekde na hranici medzi semifinale a skupinou....

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #539

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
mas prvdu asi je to zavist alebo skor nesmierne stastie lebo na slovensku je o mnoho viac hracov ktory by si tu medailu zasluzili o mnoho viac ako niekto kto zacal makat az vtedy ked ho zobrali k muzom ked si to tak zasluzi tak mi vysvetli preco v TN nehraval s tou kategoriou ako su pindo divis vasko a mnohi dalsie a hraval s tymi mladisimi ja viem asi preco tu bude lebo ten tvoj talent to asi dost flakal takze sa mi zda dost nespravodlive ze takyto hrac sa tiez pysi zlatom a nehovor mi ze to tak nebolo lebo potom ho asi dobre nepoznas

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #542

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Aha, no jasne...mas pravdu..proste  muzi sa rodia...oni sa nevychovavaju...oni proste v 20pridu na palubovku...
Hej..vychova nehra ziadnu rolu ako potom hraju neskor...odpust ze som si dovolila spomenut vychovu

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #543

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder

mas prvdu asi je to zavist alebo skor nesmierne stastie lebo na slovensku je o mnoho viac hracov ktory by si tu medailu zasluzili o mnoho viac ako niekto kto zacal makat az vtedy ked ho zobrali k muzom ked si to tak zasluzi tak mi vysvetli preco v TN nehraval s tou kategoriou ako su pindo divis vasko a mnohi dalsie a hraval s tymi mladisimi ja viem asi preco tu bude lebo ten tvoj talent to asi dost flakal takze sa mi zda dost nespravodlive ze takyto hrac sa tiez pysi zlatom a nehovor mi ze to tak nebolo lebo potom ho asi dobre nepoznas

myslis si ze NM je holubnik?myslis ze sa sem dostane hociaky mantak ktory sa vie trafit do lopty? vies, ono keby mako nemakal a nemal nato, aby sa dostal k muzom, ze by si ho len tak povolali od juniorov?keby nebol dobry hrac tak by si ho nevolali na treningy, a urcite by ho p.Kalny nenapisal na supisku...Kalny ma urcite vela skusenosti nato aby si tam bral nejakeho amatera ako vykreslujes Makovca...
preco nehral tu kategoriu navim ale to je na treneroch tn nie na nasich toeriach...
moj mili ked mu task zavidis tak potom zacni makat aj ty, alebo ako vravis ty zacni flakat ako mako a mozno sa budes pysit aj ty zlatom ,aj ked si to nezasluzis...ale vravim ti to ete raz, je to dost ubohe ked na niekoho kydas taketo veci len preto ze mu zavidis...mako nieco sokazal, a co si dokazal ty?on je v extraligovom tyme, a ty si kde? ty si doma za kompom a vytahujes tu nanho veci, ktore asi fakt nikoho, kto ho nepozna nezaujimaju...tak kasli uz nato, ticho zavid ale cele NM + Makovec nechaj napokoji...

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #544

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
to vobec netvrdim za NM je holubnik lenze taky hraci ako je makovec si to zlato zasluzia asi tak ako nitrania striebro tiez mal iba stastie a popri uspechu druych sa s nimi zviezol tak ako sa ziezli aj iny hraci v inych kluboch co boli majstrami a boli to o mnoho lepsi hraci nez makovec a spol a pises tu ze sedim iba za kompom a makovec je hviezda lebo hra v extraligovom time zlaty moj ja hram uz extraligu 7 rokov a bol som aj rok v cesku tak ma tu laskavo nepoucuj lebo ja nesedim na zadku ale tiez makam a nemozem za to ze namam tolko stastia ako hraci co sa flakaju a potom chodia zo zdvihnutim nosom lebo si myslia ze nieco dosiahli ano urce ten bod co dal bol starasne dolezity bez neho by NM nevyhralo celu zakladnu cast je to boh mali by ste ho nosit na rukach

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #545

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
pozri ,ja nemam odkial vediet ci hravas extraligu alebo co? v nicku to napisane nemas...trosku pribrzdi, zaprve, ja nikoho nepoucujem, ani teba, vies, mozme hovorit o stassti a to o tom ze je mako z mesta, ktore vyhralo extraligu, a samozrejme, ked si domaci hrac tak je urcite trosku lepsia sanca sa dostat do toho acka, a to ze ty si ju nemal, zato nikto nemoze, ani on...ja stale trvam natom ze si tu medailu zasluzi...
pozri, ja som hraval volejbal 8 rokov, obetoval som tomu cely svoj volny cas...nikdy som nic nevyhral, nic, a teraz mi to dava pravo kydat na niekoho ineho ze ku.va on si to nezaskuzi lebo ja som makal na sebe viac a on to flakal?
ano mas pravdu v nasej extralige je mnoho lepsich hracov, nevravim ze mako je boh ako si to tu vykreslil, ale potom by sa majstrami slovenska a zlatu medailu zasluzila len slovenska repre....a nikto ini...to je mensia chyba tvojho nazoru...

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #546

• adfgh
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
no mna len zaraza to ze niekto kto nema vobec zidnu moralku ma viac stastia no ale co uz taky je zivot ako sa hovori blby maju stastie tym ale nechcem povedat ze makovec je blby. a to som tiez uviedol dost blby priklad lebo keby maju blby stastie tak by Seifert bol majstrom sveta

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #547

• Matusso
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
mno ale uz ozaj kasli nato...na adresu Risa sa nebudem vyjadrovat, mam snim svoje vlastne skusenosti...
ale fakt ak tu xces hracov urazat tak ozaj sa nato vykasli...jemu nemas co zavidiet,alebo hej?
volejbal a aj kazdy sport je aj o stasti...mozno je to stastie ze mako ma medailu, mozno nie...ale musis uznat ze teraz mu ju uz nik nevezme, a nic to uz nezmeni ani ked nanho budes vytahovat akekolvek preslapy...nieje to voci nemu fer...

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #561

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
[vidim ze sa do toho volejbalu vobec nerozumies vobec si jedna z tych co pridu sadnu si na tribunu a bavia sa nic ine das na seba suknu a myslis ze ulovis niekho na voleji je tak?a volejbal nevies asi ani kolki hraci su na palubovke a nemusis si otvarat usta na mna ok pretoze to neje fajn tiez si tam nebola a nevies ako to bolo kocka zlata

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #562

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
[sulino s tebou som sa bavil v bufete ked ste vyhrali pametas?bola to super rec nic v zlom zablahozelal som vam a povedal ti ze budete majstri ale ty risa nepoznas tak nekomentuj to bude lepsie a reci inych ze nemas zasluhu na zlate nepocuvaj necitaj otoc sa a povedz si ze su to blbouni ok s pozdravom chemes fans a odkaz kolegom fans s noveho mesta ze sme najlepsi tuna na slovensku a nech na nas nik neotvara usta

Re: Majstrovstva Juniorov v NM 18 rokov, 1 mesiac #573

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
FANS CHEMES - to bolo mne? ano, jasne moja chyba....6hracov plus libero nie je sedem, takze ani netusim kolko hracov je na ihrisku...jasne, chodim si vylozit nohy na zabradlie do PKO a cakam kym niekoho ulovim...si ma uplne odhadol...lebo nehram volejbal tak 9rokov...nieeeeeeeeeee...ale kdeze...