tak za prve ja nie som z nitry za druhe pises tu ze kazdy ma na tom rovnaku zasluhu to je tiez dobra blbost lebo najvacsiu zasluhu ma na tom barbi lebo ten spravil35 bodov v zapase mi teda vysvetli aku zasluhu mal na tom nariklad tajy makovec je sice prevda ze ste dost posobili ako tym ale skus sa zamyslait nad tym ci by ste to dokazali kebyze nemate barbierika?
ax boze, tolko inteligentov tu prispieva, alke je smiesne ze si z celeho prispevku vyberu len jedno alebo dve slova vytrhnute z kontextu, a potom nato reaguju...
vydel si ty vobec niekedy volejbal nazivo? ved sa pocuvaj co hovoris...co poukazujes na barbiho?to akoze cele muzstvo stoji za nic, lebo vsetko uhral len barbi?jako podlateba by mal dostat zlato len on?
prezradim ti nieco tajne o volejbale, vis, volejbal je KOLEKTIVNA hra...takze vitazstvo aj prehra, to vsetko je na celom tyme...maka nechaj napokoji, pomohol tym e tam bol, a vo finale dal aj bod...kazdi nejako zacina...ale ako ty pises tak ty si urcite zacal hned v zaklade v extralige...
neviem ci si hrac alebo ne, ale keby si bol a zazil by si nieco take ,co ta uplne znechuti a nemyslis na nic ine, tak dokazes prehrat aj s vozickarmi...v tom zapase s trencinom uz chalani nato viacmenej srali...mysle mali stale v postupe zo skupiny...a v jedalni,kedy sa pan vlkolinsky predviedol...
nitra si zasluzila striebro??tak to je na kazdom co si pomysli...ale ti co videli, vedia...
mili nitrania, co vravite ze NM mozu hrat iba dedinsku ligu--ale co potom vy? ak sa nemylim takste zase snami prehrali..opakujem ZASE!!!tak radcej drzte huby...ktti