Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 7 rokov, 1 mesiac #7323

• Jakovlev
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Mal to ťažké, pretože pracuje a musel sa uvoľniť na tri týždne. Som rád, že mu to v práci umožnili a mohol si zobrať dovolenku.
Tak to sme dopadli.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 10 mesiacov #7349

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Na SVK sa čisto volejbalom uživiť nedá:skončil Horník,škoda,možno ešte niekedy...Prachy sú prachy...V Poľsku pred súťažou koniec Trefl Krakow - podpísaná Kossányiová šup do VK UP Olomouc, ešte si musí nájsť aj Šmídová Vincourová), v Taliansku Piacenza po 20 rokoch pre peniaze sa prehlasuje do A2...

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 9 mesiacov #7360

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Čo sa stalo? Žiadna správa o MS 2018?

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 9 mesiacov #7361

• Ladislav P.
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ani nejde o to, že tu nie je žiadna správa, aj keby sa zišla. Smutné je, že sa to nedá pozerať NIKDE NIKDE NIKDE v telke.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 9 mesiacov #7362

• Dubak
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
da sa.pozeram.
www.volleyballworld.tv/home
Package: FIVB WORLD CHAMPIONSHIPS 2018

Cost: €16.66
Tax: €3.33
Total Cost: €19.99

IVB WORLD CHAMPIONSHIPS 2018: A single payment of €19.99 gives you access to all 197 LIVE matches from the FIVB Men’s and Women’s World Championships taking place between the 9th of September and 20th of October. Your access will expire on 3rd of December 2018 and will not auto-renew.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 9 mesiacov #7363

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
nehráme tam (SVK) a FIVB povýšila volejbal komerčne, takže sa dá pozerať za 20.- €. ble
je množstvo stávkovacích serverov, kde sa to pozerať dá, ale kým vyklikáte reklamy, je po zápase. www.fromhot.com - tu je to vždy.
Posledná úprava: 6 rokov, 9 mesiacov Autor: husar.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 9 mesiacov #7364

• Dubak
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
jj. suhlas so vsetkym
len ma uz nebavilo vyhladavat streamy pochybnej kvality tak som si povedal, ze to za tu dvacku skusim. zatial nelutujem. dobre zapasy, kvalita HD + archiv.
takze za mna OK. sa tesim na USA-Russia Taliani dostali vcera peknu nakladacku....

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7400

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Tiež posielate ženy len do kuchyne? Snáď je dôležitá kvalita a nie pohlavie, nie každý rozhodca si svojou kvalitou a schopnosťami zaslúži byť nominovaný, pritom netvrdím že konkrétna žena kvalitu má. V talianskej A1 veru rozhoduje aj žena. Hádam aspoň ubudnú vulgarizmy na hrisku.
Keď už som sadla k počítaču napíšem aj nejaké moje postrehy,začnem od konca. Repre zápasy a Media Fresh: presvedčila som sa,že k výbornej atmosfére je dôležitý spíker, mix dobre zvolených piesní ale určite nie zarezané tangáče a vystavené horné a dolné pologule. Pri pohľade na rozžiarené oči a slintajúce výrazy niektorých mužov z federácie som si uvedomila o čom diskutovali na českom a poľskom volejbalovom webe. Nie som prudérna ale mňa by napr. v prestávkach viac zaujalo vystúpenie miestnych,lokálnych skupín či už tanečných alebo gymnastických na podporu toho konkrétneho regiónu nech sa zviditeľní,toto zoskupenie nech skáče na Slovane tam to asi skôr potrebujú. Môj názor však nič nezmení a nie je ani dôležitý, preto však dúfam, že na ME ponúknu diváčkam (aj hráčkam) nápodobné mužské vystúpenie. Diváci si vždy cestu nájdu, na zápasy v Žiline v novootvorenej hale – korytnačke,myslím že to bolo ME tiež prišli ľudia autobusmi a bolo nás dosť,takže to, že (volejbalová) Nitra zaplní halu nie je také ohurujúce. Páči sa mi propagácia, ktorú robia Češi či už pri nedávnom šampionáte v hádzanej, krasokorčuľovaní,biatlone a podobne. V prestávkach predstavujú zaujímavým spôsobom kluby z celej krajiny daného športu, ktorý práve sledujete. Ešte si myslím, že sa tak zbytočne navyšujú financie, ktoré potom asi niekde chýbajú. Zápas Mesiaca, ktoré mala zastrešovať práve Media Fresh sa myslím naposledy konal asi v októbri 2018, ak sa mýlim opravte ma.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7401

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Nebyť tých pohľadov maškrtných kocúrov nad miskou smotany tak ten sexizmus ani nevnímam,ale je pekné akú odozvu u novinárov vyvolali keď sa tak tešia na vystúpenie dievčat, avšak k nim patrí aj Harvy,či nie?; lebo potom to vyvolá konšpiračnú otázku na aké číslo sa to vlastne tešíte. A čo tak novinky? Je pravda,že v Mevze je znova kontumované bratislavské družstvo? Týždenný prehľad o legionároch len kedy-tedy? Novinky zo svetového volejbalu ? napr. Matt Anderson a Zhu Ting hráči roka 2018,Zanini po mesiaci u Sienny skončil atď. Viete,že lístky na Finále pohára inde deťom dávajú zadarmo? volleycountry.com/cz/rozhovory/stokr-vol...e-si-priklad-z-italu
Prečo taký sviatok volejbalu nie je v televízii,veď to by bola najlepšia pozvánka na ME.
Nerozumiem ako môže byť televízia produktom federácie, keď aj odkaz na jej webe je: naživo na SVF TV (TVCOM.cz). Je pravda,že ďalším asistentom v poradí pri repre žien ani nie po 9 mesiacoch po trénerovi roka Vargovi a Kosekovej bude Mašek? U mužov všetko po starom? Aj toto by som predpokladala,že bude v článkoch na oficiálnom webe.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7402

• Dogy
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
A nehnevajte sa ale osobnosti pred pohárom , kto tu šestku vyberal?? Co tam robí ta smeciarka medzi takými menami? To je ozaj výsmech slovenského volejbalu

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7403

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
ME ženy 2019. SVK bude účastníkom z pozície poriadateľa namiesto ČR. Nepostup žien ČR nám ukázal (vzhľadom k vzájomným zápasom),že SVK by s veľkou pravdepodobnosťou zo skupiny nepostúpilo a preto je nutné aby aspoň svoju účasť premenilo na dôstojné volejbalové súboje.
Nominácie hráčok a zloženie realizačného tímu sa preto pochopiteľne stáva predmetom záujmu. Posledné roky je priam pravidlom,že zmeny v real.tíme nastávajú už po pár týždňoch a ani rok 2018 nebol výnimkou. Nečakala som taký rýchly koniec TV či EK. Uvidíme kto obstojí vo výbere šport. riaditeľa teraz. Pre hráčky sú ME silnou motiváciou a určite nik neodmietne a dokonca ani tie, ktoré sa doteraz ospravedlňovali. Nominácia je v kompetencii šport. riaditeľa, ktorý je zároveň aj bývalým trénerom žien a preto si myslím, že RD žien je jeho srdcovka. Značné uľahčenie nominácie sú poznatky, ktoré sú dostupné ako sa hráčky držia v štatistikách (doma a v zahraničí) vo svojich súťažiach, pokiaľ sa do toho nepripletie iný element. Už v minulosti sme boli svedkami ako z nominácií vypadli známe mená, ktoré ešte reprezentácii mohli niečo dať a predvádzali dobré výkony v zahraničí; posledné mená čo si spomínam boli Bramborová a Noseková a na dlhšie obdobie aj Kijaková či Nikmonová a ešte mi je ľúto, že Crkoňová neostala na bloku, možno by hrala doteraz. Uvidíme.
Po preštudovaní posledných zápisov SR SVF by som bola p.Husár zvedavá aké otázky by ste dali teraz p.Osvaldovi a p.Kraščeničovi a hlavne odpovede.
Usporiadanie ME zrejme nebolo až tak ťažkým krokom ako bolo prezentované vo videu;vyhlásenie hneď po voľbách 3.12.2017
"Je to dohodnuté, pretože som s prezidentom CEV, pánom Boričičom, dohodnutý, že pokiaľ vyhrá náš kandidát, okamžite berieme kandidatúru majstrovstiev Európy žien v roku 2019. Zajtra ráno mu hneď telefonujem, hlásime sa o organizáciu tohto prestížneho turnaja, ktorým dôstojne oslávime storočnicu založenia volejbalu na Slovensku," dodal Ľ. Halanda.

Read more: sportky.zoznam.sk/c/169666/je-definitivn...o-sefa#ixzz5geWz5oZf
Posledná úprava: 6 rokov, 4 mesiacov Autor: Klara.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7404

• Rojko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Pekný deň Klára. Krátko k nezodpovedaným otázkam a vecne.
Nomináciu RD žien som robil len ako tréner RD, ako športový riaditeľ ju nerobím. Nomináciu robí tréner Fenoglio. Ja som zabezpečil v roku 2018 maximum informácií o hráčkach aby spoznal všetky čo sa dalo. Dnes má tréner svoj názor, svoje plány, nebude už experimentovať a bude pracovať celé leto na základe svojho rozhodnutia. Od Športového riaditeľa a trénerov klubov má len odporúčania a informácie o stave hráčok. Zabezpečujem manažérsky servis, komunikáciu, prípravu, súperov po dohode s trénerom či pri družstve žien tak ako aj mužov a ostatných mládežníckym RD. Pomáham zabezpečiť zloženie RT pri všetkých družstvách aby mali kvalitu, spoluprácu. Zmeny na postoch asistentov som ako tréner robil vždy na základe personálnej situácie danej osoby, nie pre to že som ja alebo oni nechceli. V minulom roku odišiel T. Varga sám na svoju žiadosť a jeho klubu, E. Koseková a M. Maličký boli prizvaní k družstvu do prípravy. A na základe požiadaviek trénera som zabezpečoval túto dôležitú pozíciu z našich slovenských zdrojov a M. Mašek v súčasnosti pracuje na najvyššej klubovej úrovni v silnej Poľskej lige a spĺňa všetko na túto pozíciu, je akceptovaný a má platnú zmluvu so SVF na sezónu 2019.
Toľko za mňa a prajem pekný deň.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7405

• Jakovlev
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ahoj Klára. Tebe ide úprimne o volejbal, ale žiadať Husára teraz o názor.... Veď ten teraz zavýja s Kraščeničom tak, že si prsty necíti a nemôže ťukať do klávesnice. Dostal Nitru, tak mlčí. Sem tam zabŕdne do Singera a ináč nič. Ivanko nám zaliezol a všetky jeho zásady uleteli.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7406

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Tréneri TV,EK či MM môžu podľa mňa robiť rovno aj hlavného trénera. Obsahom môjho príspevku je konštatovanie, že osoby v real. tíme na jednej strane kontra druhá strana ( MR) sa menia tak často že je priam nemožné ho zastabilizovať- počnúc asistentmi, štatistikmi a končiac masérmi. Keď si premietnem vyhlásenia o víziách tak si uvedomím, že nebolo dokončené ani to posledné s KP (koncepcia na 4 roky, stabilný tím-každý rok iný, výmena real.tímu...), ale mojim zámerom nie je hodnotenie. Nechcem však aby vystúpenie repre dopadlo podobne ako v ČR,keď Pommer do nominácií presadzoval svoje klubové hráčky a na margo neúspechu len povedal, že za svojimi nomináciami si stojí. Povedať sa ani iné nedá veď ako si prizná chyby; výskedok je, že sú mimo hry, preto si myslím že výber má pozostávať z kvality a nad subjektívnym názorom jedného človeka má byť odborná kontrola inými trénermi z tej ktorej zložky. Potom by sa asi nestalo, žeby pred časom vypadol Masný z nominácií a pritom je naďalej nahrávačskou stálicou vo volejbalovom Poľsku. Myslím, že napr. Nosekovú Talian ani nevidel, ale možno by už ani neprišla však? A Vajdová, Mitrengová, Kerpčarová, Candráková nič? Na margo obľúbených výhovoriek: jedna z úloh RR, ktorá je len poradným orgánom pre šp.r, ktorý si štatút pripravil sám - nomináciu navrhuje pred každou dôležitou vrcholovou akciou RD, resp. blokom prípravy RD. Možno to zle chápem... Mužskú zložku vnímam inak. Zastabilizovaný real.tím, tréner s jasným plánom a so šancami sa ukázať aj mladým talentom.
Sledujte:
dennikn.sk/blog/1392149/preco-je-slovens...resii-blog-1/?ref=in
dennikn.sk/blog/1393476/stav-slovenskeho...-dnes-blog-2/?ref=in

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 6 rokov, 4 mesiacov #7407

• Rojko
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ach jaj. Niet co dodat. Vsetko je jasne, niet dovod na diskusiu. So vsetkym musim suhlasit. Nic ine mi neostava. Kazdy ma svoj svet. Drzim palce.
Pekny den Klara.