Milá Sushi - Vy študujete právo, dobre si obzrite platnosť indexu a vyspovedajte sa v kaplnke, ako dostávate kredity.
Raz - mal som cca 15 rokov, prvák na gymnáziu na Bilíkovej - som v predajni Jednoty v Dúbravke mal v košíku liter mlieka, 1/4 chleba a kelímok tresky. A vo vrecku sójovú tyčinku za 1.- Sk. Jednu korunu. Stál som pri pokladni v rade, za mnou už boli ľudia a oblial ma pot. Pri kase bola vysmiata pokladníčka a za ňou opretý o radiátor v bielom plášti 100 kilový vedúci s RTG očami na mne. Vzali ma do skladu s bedničkami od minerálok, pri stole fízel, písací stroj a už to jelo. meno, škola, bydlisko..... to som si ešte všetko vymyslel. vedúci sa ma pýtal, prečo som mal vo vrecku tyčinku a potom jeb. Práskol mi, zvalil som 12 bedničiek na kôpku a povedal, že ak sa ešte raz objavím v jeho predajni... Keď som otváral takú malú mincovú peňaženku, aby som doplatil korunu, vytrhol mi ju, vysypal na stôl všetky mince a papierovú dvacinu a vyrazil ma von. Sushi, riadne som zaplatil. Sushi Vy zrejme platíte dane, až keď Vás chytia.