Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6651

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Ludia menia nazory ako ponozky a ta odbornost......
Trencin ked vstupil do extraligy vsetci boli strasne proti, najviac vkp, dnes si precitam, ze Trencin hra extraligu a to je dobre ....Vsetci tvrdia, ze liga bola tento rok kvalitnejsia (v nej Trencin najlepsie umiestnenie 6.miesto, skoro 5.) a ja si precitam, ze Trencin mal najslabsie druzstvo ake kedy malo. Tak potom trener kuzelnik (ale aj o nom si precitam len negativa).
Novy trener repre muzov, nazor, s F.G. "si slapol vedla" atd....A chlapik postupi priamo na ME s hracmi, ktorych by si vela trenerov nevybralo a nedostava kanarov v premierovom rocniku vo SL. O takychto p........ sa tu pise...Ale nikde si clovek neprecita produktivny nazor. VKP je minulost (preco??kto to zapricinil??kto nesie zodpovednost??). Zrejme aj NM malo toho plne zuby a radsej pokracuju samostatne. Citam tu o nejakom mierovom obede ...Pochopil by som keby som si niekde precital ako SVF (Halanda) uraza, osocuje, kyda, prekruca fakty a neustale vypisuje bludy - druha strany robi to iste a tak mierovy obed je na mieste. Lenze ked to robi iba jedna strana, tak sa nad tym smejem a byt Halandom tak ma ani nenapadne nad tym rozmyslat.
Paci sa mi, ze web existuje, opozicia musi byt v kazdej oblasti, no mala by prinasat zmysluplne nazory/navrhy..To by sme ale asi nezili na SVK.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6652

• meckat
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Žiadalo by sa umiestniť v úvode upútavku-highlight "vo fóre dobre (rozumne) píše JAKOVLEV". Čo vy na to?

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6653

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Trencin ked vstupil do extraligy vsetci boli strasne proti, najviac vkp.

To písal Hemingway?

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6654

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Novy trener repre muzov, nazor, s F.G. "si slapol vedla"
Chápeš ten časový kontext januárovej kvalifikácie ?

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6655

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
no mala by prinasat zmysluplne nazory/navrhy
Tvoje ?

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6656

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
1. nie, to bolo nahlas vami deklarovane, ze v extralige nemaju co hladat
2. trener bol vybrany na dlhsie obdobie a nikto by za 10 dni nedokazal
zazrak. A najst trenera, ktory by to zobral len na kvalifikaciu MS asi nemozne
3. ak by som tu pisal litanie, tak ano moje...

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6657

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
mali ste napisat buducnost volejbalu na vychodnom slovensku lebo na zapadnom je uz len BVL a Beach, BLAVA NEEEEEE

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6658

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
to ako keby si napisal, ze v blave nieje hokej... slovan hra khl... v bratislave je vela volejbalu... urcite viacej ako ludia vedia... len sa uz nehra pre svf... to je cele...

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6659

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
No pre SVF to dufam nehraju ani extraligisti
Myslel som profesionalneho volejbalu v Blave muzskeho niet

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6661

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
volejbal7 autor:
1. nie, to bolo nahlas vami deklarovane, ze v extralige nemaju co hladat
2. trener bol vybrany na dlhsie obdobie a nikto by za 10 dni nedokazal
zazrak. A najst trenera, ktory by to zobral len na kvalifikaciu MS asi nemozne
3. ak by som tu pisal litanie, tak ano moje...

1. Ty si popleta,alebo sedíš na Junáckej a Tvoj vzor je Goebels.Výroky, ak ich chceš citovať, musia byť celistvé, nestačí napísať len A predsa (musíš dodať že sa aj točí)
2. ešte stále nechápeš kontext kritiky v súvislosti s jedným turnajom a krutou zimou
3. to by si ale musel vyjsť z anonymnej ulity aby Tvoje axiómy vošli niekde v platnosť, inak žiaľ platí text pesničky nebohého speváka Na Centrálnom trhovisku, na hrášoík na kaleráb, ............... V diskusii s tebou už len pri Domaši - tam bude v lete stretnutie fóra (dúfam)
Posledná úprava: 11 rokov Autor: husar.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6675

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Nová sezóna v znamení zmien : nové družstvá, nové názvy...
Na rade je VK Doprastav :nástupnícka organizácia so všetkým novým. Kto bude ďalší? Prievan ešte určite niekde bude.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 11 rokov #6676

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Klara autor:
Nová sezóna v znamení zmien : nové družstvá, nové názvy...
Na rade je VK Doprastav :nástupnícka organizácia so všetkým novým. Kto bude ďalší? Prievan ešte určite niekde bude.

...tak napríklad v ex ženy je tu nový klub z Prešova VK Dobré zo Slovenska...dúfam len, že to bude fakt dobré zo Slovenska, teda aspoň z východu Slovenska...

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 10 rokov, 12 mesiacov #6679

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Teší ma, že ešte stále funguje Kemp IH.Aspoň 1 akcia pre deti venovaná volejbalu. Rýchlokvasná spolupráca VT s Pezinkom je už minulosťou a ťažko niekto naštartuje niečo nové, lebo to asi nie je o zárobku.Na týchto kempoch sa ukážu nové tváre, ale aj opakujúci sa frekventanti. A mládež je naša budúcnosť. Na fotkách z predošlých kempov je poznať aj známe tváre pohybujúce sa v EX, ale aj v repre. Nie je podstatné, či niekto skončí v lige, je však nádejou do budúcna, že tento šport bude milovať a ďalej propagovať.
Preto som trochu prekvapená, že takéto kempy si nerobia COP ky, ktoré majú vlastne všetky možnosti na to perfektné. Od technického zabezpečenia, cez ubytovanie až po trénerov.
Decká v kempe na Myjave veľa zdaru a nezabudnuteľných zážitkov.
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': kozlik

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 10 rokov, 11 mesiacov #6681

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Budúca sezóna, hlavne v EXŽ prinesie asi veľké zmeny. Podľa avizovaných presunov a odchodov sa kádre družstiev budú skladať z (16,17)ročných kadetiek, a hráčiek okolo 30 rokov. A to ešte nevieme dva nové subjekty. Z článku v Športe som aspoň milo prekvapená, že Senica hľadá trénera, lebo keby to mal pod palcom Sirvoň, tak by sme sa podľa zákulisných rečí o jeho poslednej sezóne s Myjavou dočkali asi futbalovej prípravy.
Druhý subjekt z Prešova je zatiaľ neznámy. Manažér klubu však verejnosti až taký neznámy nie je. Po odchode(?) z COP TN sa ocitol v COP NR, kde už v prvom roku svojho pôsobenia vyrobil mnoho konfliktov, ktoré vyústili až do odchodu asi 6 hráčok, z toho 3 boli v kádri na ME kadetiek (4.miesto).Ďalší rok už ho SVF nedržala.Keď trénoval mužov Žiliny nastal postupný odchod hráčov, v šatni bolo dusno, vraj aj facky. Chlapcov v PO vraj tiež postupne ubúdalo.Teraz podľa mojich info "prebral" družstvo kadetiek, s ktorými bol na MSR. On ich ale nevychoval. Počkám si, kým sa pochváli koho vychoval naozaj on a bude na to právom hrdý.
Za svojho pôsobenia v TN sa nechváli nikým, v NR sa hrdí juniorkami - tie si však vybral a SVK obehol Henček( tréner Levíc) : je to hlavne jeho zásluha, na ktorú zabúda.Tú mu priznáva aj Rojko, ktorý to repre družstvo prebral. A to, že bol ako zamestnanec COP aj asistentom repre trénera, je len náhoda vyplývajúca zo systému, nie znakom kvality .
Pozitívne na tomto novom družstve je len to, že pribudlo z východu. A tak možnosti tam sú ohromné: už nebudú musieť dievčatá odchádzať, vysokú školu majú tam. Len si to nedajte ..., neviem správny spisovný výraz.

Re: BUDÚCNOSŤ VOLEJBALU NA SLOVENSKU 10 rokov, 11 mesiacov #6683

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
v Prešove Lukáč chlapcov trénoval ešte za čias VKPU ale to je už poriadne bradaté....v súčasnom klube Dobré zo Slovenska má dievčatá z klubu s ktorým minulú sezónu absolvoval 1. ligu žien a finále MS Kadetiek....o jeho trénerských kvalitách nebudem hovoriť lebo nedokážem zhodnotiť jeho prácu ale viem, že pred nim trénoval dievčatá p. Hrušovský a mám pocit, že to bolo jeho snaženie oživiť ženský volejbal v Prešove... ale niekedy sa to zvrtne nesprávnym smerom....rychlokvas ešte nikdy nevyprodukoval kvalitu a to platí aj o tomto zoskupení v novom klube Dobré zo Slovenska....trpezlivou prácou sa možno podarí naštartovať ( po koľkýkrát )ženský volejbal v Prešove...držím palce všetkým, čo chcú a môžu tomu pomôcť ale určite platí že jeden neznamená nič a o tom to v tomto klube bude...počkáme, možno zmúdrie, roky už na to má.....
Posledná úprava: 10 rokov, 11 mesiacov Autor: hugi. Dôvod: chyba