Ludia menia nazory ako ponozky a ta odbornost......
Trencin ked vstupil do extraligy vsetci boli strasne proti, najviac vkp, dnes si precitam, ze Trencin hra extraligu a to je dobre

....Vsetci tvrdia, ze liga bola tento rok kvalitnejsia (v nej Trencin najlepsie umiestnenie 6.miesto, skoro 5.) a ja si precitam, ze Trencin mal najslabsie druzstvo ake kedy malo. Tak potom trener kuzelnik (ale aj o nom si precitam len negativa).
Novy trener repre muzov, nazor, s F.G. "si slapol vedla" atd....A chlapik postupi priamo na ME s hracmi, ktorych by si vela trenerov nevybralo a nedostava kanarov v premierovom rocniku vo SL. O takychto p........ sa tu pise...Ale nikde si clovek neprecita produktivny nazor. VKP je minulost (preco??kto to zapricinil??kto nesie zodpovednost??). Zrejme aj NM malo toho plne zuby a radsej pokracuju samostatne. Citam tu o nejakom mierovom obede

...Pochopil by som keby som si niekde precital ako SVF (Halanda) uraza, osocuje, kyda, prekruca fakty a neustale vypisuje bludy - druha strany robi to iste a tak mierovy obed je na mieste. Lenze ked to robi iba jedna strana, tak sa nad tym smejem a byt Halandom tak ma ani nenapadne nad tym rozmyslat.
Paci sa mi, ze web existuje, opozicia musi byt v kazdej oblasti, no mala by prinasat zmysluplne nazory/navrhy..To by sme ale asi nezili na SVK.