Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Kto bude majster :)
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Kto bude majster :)

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 3 mesiacov #6511

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Prajem priaznivcom volejbalu skvelé športové zážitky pri sledovaní semifinálových a finálových zápasoch, športovcom zdravie a výborné výkony. Nezabudnime aj na rozhodcov, aby svojimi výkonmi neovplyvňovali výsledky a aby boli spravodliví,nech skutočne vyhrá lepší. V neposlednom rade vyzývam poniektorých hráčov( hercov) aby neviseli pri každom rozhodnutí na rozhodcovských stĺpoch a neťahali rozhodcov za nohavice, lebo im ich vyzlečú .

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 3 mesiacov #6512

• pinďo
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Majster bude Chemes Humenné.

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 3 mesiacov #6538

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
vie mi niekto povedať prečo sa finale hra v stredu a stvrtok ? ked domace zapasy delia tyzden tak to mohli dat na sobota nedela v HE a sobota nedela v SK??? a este v SK o 17:00 vela ludi robi prave do 17:00 alebo 18:00 ma to tu vlastne logiku?? to už mohli dať rovno naobed v stredu alebo o 11.00 ...

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 3 mesiacov #6539

• pinďo
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Ja tajne verím, že budú prenosy na Slovak Sporte, a tie dávajú iba cez pracovný týždeň...takže asi to je kvoli prenosom v tv

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 2 mesiacov #6555

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
čaute volejbalový fans , chcel by som sa opýtať "lebo som to nenasiel na CEV.LU ani nikde" ako to je s europskymi suťažami ako to je s ligou majstrov nikde nieje napisane ani pri zapasoch na ich stranke nijaka kvalifikacia len skupiny playoff atd ako to je tam sa druzstva prihlasuju a tak im cev odsuhlasi alebo nie, či sa hra aj nejaka kvalifikacia ak sa prihlasi viac druzstiev ako je povoleny pocet pre skupiny? dalej by som sa opytal ako to je s Cev cupom a challenge cupom viem ze raz Humenne hralo to raz to Unicef hral naposledy CEV cup nikde ani na svf sa ktomu neda dostat majster hra CEV cup vicemajster alebo vitaz pohara hra challenge cup? co musi splnit tim aby mohol sa prihlasit do ligy majstrov? a ak by sa v nej hralo predkolo ako vo futbale tak nas majster by mohol skusit hoci by neuspel ako porazeny by siel do CEV cupu?

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 2 mesiacov #6556

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Dnes nech všetci kompetentný zakažu vstup markize a jojke, za celu sezonu nedali ani jeden spot o volejbale len ak o volley teame ako sa rozpadol! a dnes zrazu pridu na "mozno" posledny zaapas a urobia reportaz taku ze divak ktory sleduje len sport na tychto dvoch staniciach ani nevie ze take daco existujen a slovensku diki moc

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 2 mesiacov #6559

• pinďo
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Super volejbal a jedinečná atmosféra vo všetkých finálových zápasoch. Reklama volejbalu ako má byť. Sezóna najkvalitnejšia za ostatné obdobie. Humenné, Svidník, Myjava, Prešov a Prievidza predvádzali výbornú hru, špička ligy sa rozšírila. Teším sa čo prinesie tá nová.

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 1 mesiac #6589

• chemesfans
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
prichody - odchody pred novou sezonou ? v HE žeby veľky návrat a prichod Sladečka ? + ďalšia veľka ryba v sieti klubu ? nuž uvidime

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 1 mesiac #6590

• libero5
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
no daj viac. Návrat nebodaj libero?

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 1 mesiac #6591

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
konkretné mená? kto? Yordanov z olympiakosu? ondrušek?
+ kde hra Miňo Hriňak vo francuzsku akú ligu ???

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 1 mesiac #6592

• chemesfans
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
myslim, že ešte je skoro na mena... všetko sa zatiaľ rieši.. ale tak bude to snaď ešte lepšie mužstvo ako min. sezónu... po VT BA snaď druhe najlepšie v historii slov. volejbalu

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 1 mesiac #6593

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
snáď budete hrať CEV cup i ked podla posledného Ranking listu(ktorý mimochodom už na Cev.lu nieje) bolo Slovensko čo sa týka našej súťaže na 18 mieste tesne pred Macedonskom a ALbanskom a mali sme v práve hrať Chalange cup 1 účastnik , ak bude hrať iba chemes europske phara velmi sa neposunieme v Rankingu a nebudeme hrať CEV cup a ligu majstrov už vôbec aj ked Cev má pravo jedného či dvoch volnych kariet , ked som si pozeral dokument co treba zabezpecit na ligu majstrov oproti CEv-cupu či chalenge cupe až sa mi zakrútila hlava , preto potrebuje body do rankingu a tie sa dajú nahánať len tak že bude hrať europske poháre aj druhý účastnik ako Svidnik či Myjava neviem kto ma právo či porazený v pohári alebo druhý v lige aj ked hovorim že tohto roku podla rankingu mame pravo len na 1 učastníka v Chalenge cupe

Re: Kto bude majster :) 11 rokov, 1 mesiac #6594

• chemesfans
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Száraz chemesákom ?!

Re: Kto bude majster :) 10 rokov, 9 mesiacov #6711

• Bocian
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Kto si trúfa tipnúť ?

Re: Kto bude majster :) 10 rokov, 3 mesiacov #6867

• lubenko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Kto bude majster????rozbor nebude?slavia a presov???