Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Muži v príprave na ME
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Muži v príprave na ME

Muži v príprave na ME 12 rokov #5975

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
1:1 v Maďarsku

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5977

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Na ME?? Nie nahodou na EL?

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5983

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
ani náhodou

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5984

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
no mate v tom gulas. mozno aj madarsky. myslim, ze v priprave na ME bude iny tim...ak sa daju do poriadku divis a kmet. cize opravujem na 1:1 s madarmi v priprave na EL.

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5989

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Zaujimal by ma nazor odbornikov čo tomu rozumeju....

Slováci prehrali aj s Belgickom a po prvom turnaji majú tri body

Slovensko - Belgicko 0:3 (-12, -12, -20)
Zápas trval: 66 minút. Rozhodovali: La Micela (Tal.), Tillmann (Maď.), 100 divákov.
SR: Masný, Kohút, Michalovič, Piovarči, Paták, Chrtiansky ml., libero Ondrušek (Bencz, Zaťko, Kašper, Hriňák). Tréner: Š. Chrtiansky.

to je dobrý alebo zlý výsledok pri takej zostave...

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5990

• lubenko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
realny

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5991

• Sushi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
No ja síce volejbalu nerozumiem, ale oba zápasy som si bola vo Viedni pozrieť a skôr boli hrateľní Rakúšania ako Belgičania.
Je smutné, že máme v nároďaku najlepšieho nahrávača Poľskej ligy, ale nemôžme ho nechať hrať, lebo jeho hre ževraj nestíhajú smečiari. Navyše nie je koho striedať...na lavičke sedí extraligový výber a to ukazuje, aká je naša extraliga slabá. Som za, aby sa mladí zaúčali v Európskej lige, ale potom nemôžme čakať, že budeme porážať Belgicko...Na kompaktné 3.50 bloky Belgičanov sme dnes nenašli recept. Blokársku situáciu nebudem komentovať, nechcem sa nikoho dotknúť. Formu bohužiaľ nemá ani jedno účko a môžme len polemizovať, či sa Michalovič necíti dobre len kvôli gatiam, ktoré zo zdravotných dôvodov potrebuje a nebolo mu umožnené v nich hrať.

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5994

• libero5
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Focus autor:
Zaujimal by ma nazor odbornikov čo tomu rozumeju....

Slováci prehrali aj s Belgickom a po prvom turnaji majú tri body

Slovensko - Belgicko 0:3 (-12, -12, -20)
Zápas trval: 66 minút. Rozhodovali: La Micela (Tal.), Tillmann (Maď.), 100 divákov.
SR: Masný, Kohút, Michalovič, Piovarči, Paták, Chrtiansky ml., libero Ondrušek (Bencz, Zaťko, Kašper, Hriňák). Tréner: Š. Chrtiansky.

to je dobrý alebo zlý výsledok pri takej zostave...

Focus, je otazne co chces pocut, ale prehrat na 12 nie je solidna vizitka. no uvidime, co bude dalej. na druihej strane na 20 a 21 je zase dobre. Bez bodu ? nevadi. treba dalej riadne trenovat. zostav vyzera byt silna. Michalovič asi potrebuje smog

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5996

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Michalovic mal na utoku 43%... raz ho zablokovali, iba 3x ubranili v poli... pokazil ale 4 utoky... bola nasim najlepsim utocnikom... bencz 23%, kohut 33%, piovarci 33%, patak 23%, chrtiansky 36%, hrinak 25%

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #5998

• lubenko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
A to este ak by mu Gejza zohnal tie gate,aky paradny by bol

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #6016

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
HAMBA HAMBA HAMBA
ked uz s Rakuskom v dvoch zapasoch nedokazeme uhrat ani bod,tak neviem neviem....
na extraligu SVF serie...na mladez (kedze neni juniorska sutaz) SVF serie...uz aj ta reprezentacia katastrofa...co je vlastne SVF??alebo naco??
je mi fakt doplacu.....
ta momentalna repre je presne taka ako ten nas manazer Muchotravka - je smiesna....

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #6018

• libero5
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Je jasne, ze tak ako aj vo futbale slabeho už v Europe niet, len aby sa to nestalo normou. Kde je Szaras zo Svondika. Ved vlani sa celkom dobre ukazoval, nie ?

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #6021

• Asterix
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Z vyjadrenia trénera po prvom turnaji:

Mali sme problém na prihrávke, na útoku, hrali sme opatrne, keď sme mali zariskovať, bolo to zlé.

Riešenie pre druhý turnaj:

Namiesto smečiara Milana Hriňáka nominoval tréner Štefan Chrtiansky blokára Michala Hrušku.

Nič proti Hruškovi, ale týmto chcel Pišta vyriešiť problém s príjmom a útokom?
Nakoniec sme prišli aj o tretieho smečiara, bez možnosti striedať na tomto poste, po tom ako libero Ondrušek pre zranenie nenastúpil a musel ho nahradiť práve smečiar Javorčík.

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #6022

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
ved toto toto pisem.....v realizacnom teame je 3krat viac ludi(darmozracov)vo vyprave v Dansku ako je tam smeciarov...
po prvom turnaji maju problem s prihravkou a utokom z kolikov (ako sa vyjadril nas kapitan) a mi na druhy turnaj zobereme 3 smeciarov a na 80% zranene libero..fakt velmi logicky tah nasich trenerov ...hlavne,ze je tam Huba a spol.....chcel by som vediet naco take ho tam treba??? to bez neho by sa tam asi chlapci neubytovali alebo nenajedli asi....

Re: Muži v príprave na ME 12 rokov #6023

• spi3o
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Druhá prehra s Rakúskom, tak to teda zabolí. Neviem kde bola chyba, zápas som nevidel, ale zostava nášho tímu nebola táka zlá. Myslím že tento rok nám ten final four troska utečie , škoda. Ale treba chlapcom držať palce. nech si aspoň tie turnaje užijú a ak nie oni aspoň ten náš troška väčší realizačný tím , veď za tie výkony si to určite zaslúžia . A hlavne podržme si toho chrtianského to je brutálne dobrý tréner, ten vie správne vyhecovať tých našich chlapcov. každopádne držím SVK silno palce, mali by sme troška viacej investovať do tohto športu a tým nemyslím iba finančne, normálny človek ani nevie že na SVK sa hrá nejaký volejbal.
  • Strana:
  • 1
  • 2