Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF

História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5525

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Tak poďme do toho, diskutujme! Verím že I.H. si dá bechera a začne.

Slušne, priamo a k veci

V jednej téme padla výzva na meno prezidenta SVF, vraj kto by mohol konkurovať tomu súčasnému...

tak ja dávam: PRIELOZNY Igor

Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: Focus.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5526

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Podľa mňa to musí byť hlavne dobrý manažér. Moje tipy: Marián Hirčko, Richard Sklenka, Jozef Orgonáš.
Igor Prieložný je osobnosť, ale či je dobrý manažér, to pochybujem. Neviem si predstaviť, že buchne do stola a zorganizuje celú SVF. Tá je momentálne v takej biede, ako firma pred krachom. Takže chce to dobrého manažéra, ktorý vie urobiť poriadok, zostaviť ten správny tím ľudí, prebudovať štruktúry od žiakov až po starcov (prečo u nás neexistujú súťaže nad 40 rokov?), ale hlavne musí vedieť pritiahnuť aspoň pár grošov. A hlavne, nech je to konečne raz všetko transparentné!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5531

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Mal som napísaný krásny príspevok ktorý som písal asi 10 minút a potom som tlačil nejakú spretú klávesu a všetko sa mi zmazalo vzhľadom na pokročilú nočnú hodinu prispejem svojou troškou inokedy

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5532

• Samuele
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Fiha a podla coho uzivatel Irena usudzuje ,ze SVF je ako firma pred krachom??? To potom ostatne federacie su uz v krachu,alebo co...
No a k tym typom: ti traja menovani dokopy by neusporiadali ani bufet dole na Junackej nieto este nej.organizaciu...!!!!!!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5533

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Vo firme, kde vedenie nechodí medzi zamestnancov, nehovorí s nimi o problémoch, nerieši aj toho posledného upratovača, asi nie je vsetko v poriadku. Tak sa firma nedá viesť. A zbytočne mi budeš tvrdiť, že o tom nič neviem. Mne stačí, že v našej "okresnej súťaži" poznajú pánov a dámy zo SVF len z obrázkov.
A čo sa týka mojich kandidátov: nepísala by som ich, keby som nevedela, čo dokážu. Nevygúglila som ich na webe. Miesto osočovania by si mohol dať radšej svojho kandidáta

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5534

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Irena, ty si trosku mimo, ci uz kandidati, alebo s vedenim co chodi medzi zamestnancov.
Reprezentacne druzstva su na tom lepsie ako hadzana, basketbal - male sporty a aj futbal s hokejom a s neporovnatelne mensim rozpoctom............
Momentalne volejbal jediny co ma uspechy (bohuzial nie klubove).
Ako je mozne ze manazer basketbaloveho klubu dokaze zohnat peniaze a naplnit halu. Ako je mozne, ze priemerna navstevnost celej sezony v basketbale dosahuje 4ciferne cislo?
Ako je mozne, ze kosice boli vo final 4 euroligy ? Ze by schopny ludia ??
Volejbal klubovy? Hraci trenuju a hraju popri zamestnani. 2 kluby sa spoja a hraci sa vidia a trenuju 2x do tyzdna (niekedy ani to nie), to uz je ale profesionalne!
Toho je toooolko........ach jaj

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5535

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Možno som mimo diania, ale názory tu hádam prezentovať môžem, či nie? Trochu som gúglila, na BK inter chodí 1300-1500 ľudí, toľko chodí aj na Unicef Bratislava (to sú len informácie z novín). Pre mňa výkony reprezentácii nie sú merítkom. Sú tam hráči, ktorí hrajú v zahraničí, nie je to odraz stavu na Slovensku.
Za peniazmi v Interi stoji iba jeden minister, pred pol rokom plakali, že nemajú na výplaty a teraz
A v čom som mimo, ze nikto so SVF sa nezaujíma o vidiecky volejbal? Ja tam vidím veľký potenciál

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5536

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Focus, krista ukradol si mi tému, nevadí, ja s podobnou začnem v matchpointe

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5537

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Tak na jednom sa asi zhodneme - mnohým prekáža spôsob vedenia a riadenia slovenského volejbalu suhlasim s tym že to nemože byt len manažer, v hre je DIPLOMACIA a odborné napredovanie volejbalu - PRIELOZNY!
Niekto musi ukazať smer a garantovať vo svete svojim menom kvalitu slovenského volejbalu a to od klubov az po repezentácie.
To že ako tu pisete že niektorý nepoznaju cinovnikov z Junackej a ak len z fotky je samozrejme nie chyba nie až tak prezidenta ale jeho ludi ktorých zamestnava..

- akeho sportového riaditela má SVF
- akeho koordinatora mládeže ma SVF
- Kto a ako riadi súťažneho riaditela SVF
....

toto su ludia ktorých musi manažovať prezident SVF popri šireni dobrého mena Slovenského volejbalu vo svete!
Volejbal už pre súčasne vedenie SVF dávno nieje na prvom mieste!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5541

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Volejbal 7: Sidliš na Junáckej synku však ....???

Si diletant keď si myslíš že je to len o kluboch. Najdôležitejšie je ako je šport ako Volejbal vnímaný a uznávaný celospoločensky. Prečo je to možné????

Rebríček celospoločneny najpulárnejších a najsledovanejších športov ma SVK by Hejhalllo:

Futbal
Hokej
Tenis
Hádzaná
Basketbal
Vodné športy
Cyklistika
.
.
.
Golf
Futsal
Volejbal
Stolný tenis
Bedminton
Squash
Šach

A to ma serie že s týmto sa nič nerobí..... popularita volejbalu neexistuje .... A to ČSR bola jedným zo zakladajúcich členov FIVB ak sa nemýlim že ? Tuším že tam bolo aj Poľsko a kďe je volejbal v Poľsku a kde u nás a takisto že ak sa nemýlim tak ČSR je tretia alebo 4 najúspešnejšia krajina v medajlovej bilancii histórie... ak sa mýlim tak ma opravte čiže ta popularita tu bola len sa niekde stratila
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: hejhalllo.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5542

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Tak ma uveďte prosím do obrazu, kto to vie: je niečo podobné u nás na Slovensku?
www.volleycountry.com/cz/volejbalovy-tre...lskem-volejbale.html
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': hejhalllo

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5543

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Hejhallo, ziadna junacka, synku, a ked je to tak ako pises, preco je basketbalovy zvaz zadlzeny az po usi, v total srackach, repre - nizsie to uz ani nejde, atd.....Hmmm?
V niecom mas pravdu ale otvor okale....alebo maju fesaci z junackej dotovat kluby?
To by nestacil hokejovy rozpocet a nie chudobnych 800 tis.!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5544

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Volejbal7: Samozrejme že ich majú "dotovať" vysvetlím.

1. Zabezpečiť genrálneho partnera pre súťaže
2. Zabezpečiť a zlepšiť popularizáciu volejbalu v masmédiach ako prenosy, vstupy do šport. spravodajstva, články v novinách a pod. (od toho sa odvýja aj bod 1)

Tušim že v hokeji dáva generálny reklamný partner extraligy asi 400 000 eur ročne ak sa mýlim opravte ma a takisto sa mi zdá že väčšia časť týchto prostriedkov putuje do klubov.

Oni spravuju alebo lepsie povedane vytvaraju produkt a ich produkt je taky zhnity že im na neho nikto neda ani korunu a tyhc ako hovoris chudobnych 800 tis akurát pouziju na svoje vydaje a vydaje repre s ktorou sa idu posrať....

Raz mi Halanda na triezvo (neviem či on bol triezvy ale ja áno) povedal že keď nájdem partnera extraligy tak odstúpi... Pracujem v obchode takže viem ako sa veci predávajú ale poviem vám toto nieje predaj produkov ale prerozdelovanie financii zo statneho rozpoctu ...

Irena: perfektný článok, perfektný link, perfektný práklad
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: hejhalllo.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5546

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Pre volejbal7 - aj mne to tak z toho Vasho prispevku poukazovalo na to že sídlite na Junackej a že Vam tato tema Vadí ale to je jedno kde kto sedi dôležita je debata a poukazat na to že volejbal môže mat aj ine vedenie, spôsob riadenia ake v súčasnosti má a to ako súčasny stav vedie volejbal na SR okraj priepasti ako to tu už niekto raz napísal!

Hejhallo a Irena suuuuuper linky a priklady na toto som chcel touto temou poukazat!

A ANO mate sa starat/podporovat KLUBY, /teda ak sedite na Junackej a schovávate sa za NICK/ riesit problemy a situaciu v mladežnickom volejbale A všetko čo Vam hejhallo dal do bodov /a to stou vyzvou že niekto odstupy ak niekto zoženie GENERALNEHO SPONZORA, takto je teda VYZVA!/.

A tiež vyhodit tych ktorý sa len priživuju na systeme a poberaju plat ale pre volejbal maju minimalný vplyv a akože maju funkcie, priklad:
- Sportový riaditel - kto to je?
- koordinator mládeže - kto to je?
- Súťažny riaditel - ktorý toho ma na rovaši až až až

Pokračujme ....
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: Focus.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5547

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Mam to chapat tak, ze ked mam iny nazor ako hejhallo a focus a iny pohlad na situaciu v sporte, v sport.odvetviach, tak hned sidlim na junackej?!!
Uz to viac pisat nebudem, ziadna junacka! Tak isto je moja velka zaluba sport!!
Hejhallo: presne si to vystihol: "zhnity že im na neho nikto neda ani korunu"
Kto je za to zodpovedny?? Len mi nenapis, ze zvaz! Kluby a hlavne "manazeri" mozu za dany stav, za uroven ligy, za prezentaciu klubu, za reprezentaciu klubu - spravanie atd....Pozri basketbal akeho ma generalneho partnera, kolko dal zvazu a kolko dal zvaz klubom....Budes prekvapeny! A pozri sa na fungovanie klubov..
A nedavaj tu priklad hokej... Okrem Humenneho a Svidnika, tragedia, takze hejhallo, pristan na zem a na generalneho partnera, ktory ti da na volejbal eura - zabudni.
Neviem ci v Humennom mate inu dobu, ale pochybujem....
Aka je tvoja predstava, kolko by mal klub ziskat od gen.partnera ? 5tis.,10tis.,
50 tis.? daj si to x 19 - minimalne tolko by mal investovat, zapomen!
Ale tentokrat si asi nebol triezvy ked si to pisal, vsak ?