Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5548

• Samuele
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Hokej by som tu moc nespominal,lebo to je dost specificka situacia..ale som si isty,ze keby Slovnaft a Sirokeho klika odisla od toho tak do 2-3 rokoch hra hokej.extraligu 5-6 poloprofesionalnych klubov a to je nas najpopularnejsi sport...!!!!
To,ze volejbal prostrednictvom extraligy je v podstate nepredajny produkt si myslim je predovsetkym chyba a dosledok celkovej situacii slov.sportu,ziadnych zakonov o sponzoringu a hlavne slabej a neprofesionalnej prace v kluboch (cest vynimkam),ktore nie su schopne pritiahnut v tazkej situacii ziadnych sponzorov...Generalny partner pre extraligu kde vacsina klubov pracuje na amaterskej urovni je totalna utopia..!!!a s tym SVF nema nic spolocne.. pamatam si casy, ked federacia mala na Junackej 2 male kumbalky a webova stranka bolo nieco ako technicky pokrok z 22.storocia,ale zato v extralige bolo 10 profesionalnych klubov,kazdy klub mal aspon 1 cudzinca (a neboli to totalni luzri) a samotna sutaz mala solidnu uroven a na kazdom zapase aspon 300-400 ludi..-dovod?? za klubmi sponzori a fabriky (Petrochema,Matador,Chemes,Slovnaft,Ravijoma,Stavbar atd..)takze je to vsetko o zhanani penazi a sponzora a to je praca pre jednotlive kluby,tak ako v kazdej inej sutazi v zahranici..!!!Za produkt extraliga su zodpovene len a len kluby...
Podla mna SVF je spolu-zodpovedna za rozvoj mladezi (ina tema) a za celkovy produkt reprezentacie na medzinarodnej scene..to,ze sem pridu Rusi na priatelske zapasy nie je malickost,to ze organizujeme kvalif.mladeznicke turnaje tiez,to ze mame zastupcu v lekarkej komisii a rozhodcov v medzinarodnych sutaziach detto...
Samozrejme,ze tiez by som trosku preosial to zlozenie squadri na Junackej,hlavne tie zlozky tu v diskuii predtym spomenute..
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: Samuele.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5549

• Volejbal fans
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Dovolím si povedať, že obidve strany (federácia a kluby) majú svoj podiel viny, ale určite to nie je 50:50. Začnem federáciou, skúste sa spýtať kohokoľvek na to, aký má názor na pánov na Junáckej, ešte som človek, ktorý by ich pochválil nestretol. Povedzte mi, načo máme marketingového riaditeľa, keď nevie zohnať poriadne sponzora? Načo máme prezidenta, ktorý to taktiež nevie? Treba začať od piky, a nie chcieť hrať svetovú ligu... Treba zmeniť vedenie, ak to súčasné si nevie dať rady, čo očividne nevie... Tak nech idú, nech celé vedenie odstúpi, keď má gule... Viem, pekná predstava, ale nenastane. Volejbal ide dolu vodou, kluby nemajú absolútne žiadnu podporu od federácie, okrem pár lôpt pred sezónou a finančného príspevku LEN pre extraligové kluby, ktorý sa konal LEN raz. Kde sa majú zrodiť noví hráči, keď nám pomaly, ale isto, zanikajú kluby? Vďakabohu za tých pár nadšencov, ktorí tomu obetujú svoj čas, za tú almužnu, ak vôbec nejakú dostanú, a potom príde pán súťažný riaditeľ a zdrbe vás za všetko. Keby bol prístup federácie ku klubom lepší, verím, že by sa aj klubom lepšie dýchalo, že by mala federácia lepší image (najmä v tom slovenskom volejbalovom svete) a tým pádom by sa mohol aj lepšie zohnať nejaký ten sponzor. Momentálne by stačilo, keby federácia zamestnávala 5 ľudí, ktorí by sa o všetko starali, a nepotrebovali by sme tých pár jedincov na vymyslených postoch...
Keď neviete zohnať sponzora, neviete slovenský volejbal posunúť vyššie, a ak to neviete, resp. nedokážete, je najvyšší čas prenechať miesto niekomu inému/novému.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5550

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Ake vymyslene posty? No nie je napriklad komisia pre vyznamenania nadherna zmysluplna vec?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5551

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Tak vie niekto povedať aky je teda vlastne postup pre volbu prezidenta?
Kde su nejake dokumenty o tom kto može voliť? ja osobne to neviem a zaujimalo by mato ak to nespada pod nejake SECRET zložky!
Ktosi tu spomenul že ho možu voliť len vybrane osoby /predpokladam blizke a spriaznene/že...

volebal7 - prečo sa mocujes ze uz nenapises, ved to je verejna diskusia tak povedz co mas na srdci a nazor ved ta chrani NICK!

Ako je možne že nikomu neprekaža že ti niektore posty na SVF su platene mimo ine aj z penazi danových poplatníkov Vasich/nasich dani!
A ONI zamestanci SVF nevedia plnit obsah svojho pracovného zamerania - ved za co potom beru peniaze?
Co je ich naplnou prace?

Ved je to forum verejne tak sa bavime o veciach verejných čo sa týka volejbalového hnutia!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5552

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Ked kliknete na stránku slovenského volejbalového farizejstva čiže www.???.sk tak máte na bočnej lište v pravo dolu rozdelených partnerov SVF podl mojho názoru správne na

Generálni partneri - aj ked si myslím že ten by mal byť iba jeden
Hlavní reklamní partneri
Komunikačný partner
Reklamní partneri
Mediálni partneri

Zaujímalo by ma ktorý sa akým sposobom podielajú na zvyšovaní urovni sutaži na slovensku !!! Nijako od týchto partnerov nejde do sutazi ani prd !!! Všetko stroví Halanda a jeho ansámbel ludi ....
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: husar.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5553

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Hejhallo musel som vymazať vnútro webu, lebo .... Mimochodom jedno mužské extraligové družstvo si z toho sponzorského prsníka cucne a dosť

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5554

• hejhalllo
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
COP TN???? Tak nech cucaju .... oni su ajtak ešte ciciaci

A prečo si musel vymazať odkaz?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5556

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
lebo propagovať neo ---- je trestné

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5559

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Voľba prezidenta by zaujímala aj mňa. Vie tu niekto,ako to prebieha? Ako má šancu iný kandidát byť zvolený?
Inak, ako to, že nevieme nič o spôsobe voľby? Je to niekde voľne dostupné? Nejaké stanovy alebo niečo by mali byť na webe, či nie?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5560

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
focus: pisem, argumentujem, dokonca aj sa pytam, ale total ignoracia a kazdy si tu toci svoje.
cituje : "nevedia plnit obsah svojho pracovného zamerania - ved za co potom beru peniaze? Co je ich naplnou prace?"
Prosim ta, povedz mi, co je ich naplnou prace a ako si na to prisiel ?
Trepete tu o marketingu a gen. partnerovi ale jedine co mi z toho vychadza (prosim,
bez urazky), ze nemate prehlad a zijete asi niekde mimo SR.
Open your eyes!!
Co sa tyka volby, nech pride nejaky fesak, predostre svoj program, nech vyhra, opakujem nech vyhra a rad sa budem 4 alebo 5 rokov prizerat na volejbalovy boom
v nasej extralige. Na ten marketing a popularizaciu, na tu sledovanost a vysielania v TV. Na tu medializaciu a zaujem novinarov (ak sa ich da tak nazvat). Tesim!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5561

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
volejbal7, tak prečo to ide v Poľsku, v Čechách, v Nemecku atd. Prečo majú prenosy, reklamy, fungujuci marketingovy plan, prepracované koncepcie výchovy od mládeže až po repre? Ja sa do nikoho nenavážam, chcem naozaj vedieť odpovede na tieto otázky. A žijem na Slovensku.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5562

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
FEDERÁCIA = ZDRUŽENIE (podľa výkladového slovníka)
Koho ale naša volejbalová federácia združuje? Federácia by tu mala byť pre volejbal a volejbal sú v prvom rade pre kluby! Kluby volia hlavu a hlava by mala počúvať čo potrebujú kluby... Možno sú želania klubov chybné, ale je to ich vôľa a tak by mala hlava pracovať na tom aby bola vôľa klubov naplnená!!!! Klubov na Slovensku ubúda. Krátky pohľad na počet klubov v ostatných dvoch sezónach. V ročníku 2011-2012 štartovalo 109 klubov. V ročníku 2012/2013 štartuje 100 klubov... No to je 9% rozdiel... Keď každý rok zanikne 10 klubov tak o 10 rokov po volejbale... Čo proti tomu nami volená hlava robí? Škoda, že nikde nemožno nájsť štatistiky o tom koľko klubov robilo volejbal 10, 20 rokov dozadu... Zaujímal by ma ten pokles. Neverím, že všade boli neschopní ľudia čo nevedeli ako sa robí volejbal. Niekde mal volejbal tradíciu niekoľkých desaťročí a aj tak skončil.... Kurňa šak keď mi nejde tak sa nechám vystriedať! Nech skúsi aj niekto druhý...

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5563

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Takže znova VOLEJBAL7

1. mysliš že musi človek žit mimo SR aby videl že čosi nieje v poriadku s riadením volejbalu na SR?
Ved to pochopil každy kto si len trosku prečita tento web a diskusiu!

SEKRETARIÁT SLOVENSKEJ VOLEJBALOVEJ FEDERÁCIE

TAK ZNOVA VOLEJBAL7 TOTO SU LUDIA NA SVF

Ing. Ľubor Halanda - prezident SVF (02 49249 212, 0903 452456) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Mgr. Tomáš Singer - viceprezident SVF (02 49249 212, 0903 452 459) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Mgr. Katarína Poláková - administratívny pracovník (02 49249 284, 0901 770 729) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Športový a medzinárodný úsek

Mgr. Marek Prokeš - športový riaditeľ (02 49249 172, 0903 728770) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.
- koordinátor ženskej zložky (02 49249 213) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Jozef Mihalco - koordinátor úseku mládeže (02 49249 172, 0911 427222) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Súťažný úsek

Ľubo Stražay - súťažný riaditeľ (02 49249 214) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Ekonomický úsek

Mgr. Ingrid Bukovská - vedúca ekonomického úseku (02 49249 635 a 0917 117 580) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Daniela Pailingerová - účtovník (02 49249 635) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Mediálny úsek

Filip Hudec - tlačový manažér (0911 728 321) e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Citujem VOLEJBAL7
plnit obsah svojho pracovného zamerania - ved za co potom beru peniaze? Co je ich naplnou prace?"
Prosim ta, povedz mi, co je ich naplnou prace a ako si na to prisiel ?

Takže v normalnej spoločnosti ak tito ludia tam su maju tam kancelarie čo asi aj maju mali by mat aj svoj obsah pracovnej naplne lebo asi za to že sedkaju beru aj ODMENU! Pytam z akych penazi sú platený? štatných? Penazi danových poplatnikov? maju vlastného mecenaša?
A mna by zaujimalo začo?
Kto je teda zodpovedny za prisun penazi do volejbalu? Ak to sučasny športový riaditel a marketingový riaditel nevedia a neplnia ako to že tam sedkaju?
Ak mladež chatra ako to že kooordinator pre mladež nerobi záverý a neprijima opatrenia na zlepšenia? ci to nieje vo vyske jeho platu?

Všimol som si že debatu mnohokrat smerujeme k HOKEJU/Futbalu prosim Vas tam nechodme neporovnavajme, venujme sa teme!
Niekto su spomenul Basketbalovy zväz aky tam maju bordel...to tiež nechajme.

Tvrdenia že v SLOVENSKOM SPORTE niesu peniaze je zavadzajúce !!

V SLOVENSKOM SPORTE SA ROCNE TOCI CCA. 1,7MILIARDY EUR!!!!!!

Zamestnaných je v sporte cca. 80.000 tisic ludi! Ktovie či aj ty volejbal7 nepatris k tym zamestnacom!

Byrokracia, netrasparentnost v prerozdelovani a nakladani s dotaciami to je rakovina súčasneho športu na SR!

Citacia VOLEJBAL7
Co sa tyka volby, nech pride nejaky fesak, predostre svoj program, nech vyhra, opakujem nech vyhra a rad sa budem 4 alebo 5 rokov prizerat na
volejbalovy boom

POdla mna nikto rozumny nepojde cez boom...každy rozumný kto by svoj program postavil a siel do volieb tak urcite s novymi ludmi a pre ludi, pre tych par zanietencov na Slovensku ktorý tento šport ešte robia!!
A osobne si myslim že tych "fešakov" ako ich nazývaš volejbal7 by bolo viac!

diskutujme o tomto priamo k veci - mna stale zaujima tak ako Irenu aka je legislatýva volby prezidenta, kto može voliť a byť voleny!?
Viete to niekto ???
Kto volí prezidenta?
Ludia sak mame 21storočie a "DEMOKRACIU"!
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': palanio

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5564

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
focus, ak nechces, nemusis odpovedat alebo povedat pravdu...
Kolko mas prosim rokov ?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5565

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
@VOLEJBAL7:

ty si spokojný s tým ako pracujú jednotlivé zložky federácie?

Ja s tým spokojný nie som.

Verím, že noví ľudia by situáciu zlepšili. Nehovorím, že by tu teraz nastal nejaký volejbalový boom. Niečo by nechali, niečo zrušili. Rozumieš? Myslím že organizácia repre a podmienky ktore jej vytvaraju sú dobré. Ale to nie je všetko, čo majú v náplni práce. Je to ich výstavná skriňa, tak sa snažia.

Noví ľudia = nové nápady, iné kontakty a pod.
Napr. projekty s mládežou. Nie som spokojný s ich kvalitou. Nemusíš ísť ani tak ďaleko, stačí odkukať od bratov čechov a ich riešenia projektov s detičkami. Omnoho lepšie ako naše.

Igor Prieložný napísal super článok, ktorý bol na tomto webe uverejnený o stave fungovania volejbalu na Slovenku. Človek, ktorý pochodil s volejbalom svet. Odporúčam prečitať:
www.volejbal.sk/index.php?option=com_con...trehy&Itemid=107

Nie som vôbec spokojný so súťažným úsekom pod vedením Stražaya. Príliš veľa chýb, ktoré robí človek, ktorý je na jeho čele už dosť dlhé obdobie. Nebudem menovať ktoré, myslím, že p. Husár o tom písal veľa a obsahovo neklamal. Vyvodenie zodpovednosti?
Robí si, čo chce. Svoje chyby rieši individuálnymi riešeniami, ktoré majú často oporu len v jeho aktuálnom dojme. Hádže klubom pod nohy polená. Často sa ľudia, ktorí sú na čele klubov chytajú za hlavu. Často sprostosti, ktoré nemajú hlavu pätu. Koľko tam ešte bude sedieť takýto človek?

Musím spomenúť spoluprácu s TVCOM-om. Len krátko ..., veď to skoro nikdy neide. Si s tým spokojný, keď sedíš doma a chceš si pozrieť extraligu, začneš klikať a ani jeden link nefunguje? Volám známym, tiež nič. Trvá to už dlho. Dokedy?

Pozitívne hodnotím zavedenie aplikácie livescore, štatistík a všetkého s tým spojené.

Pokiaľ ide o web federácie, vidím veľký priestor na vylepšenia. Aj web je ich výstavná skriňa, nielen repre. Obsahovo je obsoletný. S tým sa dá niečo spraviť, však?

Dalo by sa ďalej hovoriť o pozitívach/negatívach práce ľudí na federácii. Nie som z tých, ktorý budú len kydať. Veď niečo robia dobre, niečo výjde a treba pochváliť, ale keď nevýjde treba adekvátne kritizovať. A keď neriešia problémy a dlho, treba nadávať a hlasno, nech to počujú. Rozhodli sa sedieť na stoličkách federácie, ich práca je sledovaná omnoho viac. Mali by si to uvedomiť.

Zastávam, ale stále názor že negatív je viac ako pozitív.
Ak by došli noví ľudia a ponechali to, čo je dobre nastavené a odstránili aspoň kus toho, čo je zlé a dlhodobo neriešené, dýchalo by sa o trochu lepšie. Sú tam dlho. Oni to vedia.
Posledná úprava: 12 rokov, 2 mesiacov Autor: ekrazitko.