Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: História/Súčasnosť/pozitíva/negatíva/ vedenia SVF

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5680

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Volejbal7 - JUNAK alebo ako ta to tu pomenovali, ty naozaj budes asi pribuzny niekoho z JUNACKEJ

Ja osobne som ti napisal a hlavne sa snažil odpovedat na tvoje "otazky" ale ty tomu asi nechapeš ale hlavne odvadzaš od debaty, to je asi tvoja uloha

Jedna škoda že sa to ubralo inym smerom - ale podme dalej mame tu Stanovy SVF a Irena myslim nas vyzvala "urobme peticiu" len tak zo srandy ako by asi vyzerala a adresujme ju konferencii SVF

VOLEJBAL7 kolko mas rokov?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5685

• Irena
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Som za vsetkymi desiatimi.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5690

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
focus, mysli si kludne, ze som aj astronaut....a okrajovo si mi tych cca 800tis.eu (pozri tabulky) neprerozdelil, aby fungovali vsetky reprez.druzstva, aby kazdy klub bol dotovany,aby boli prenosy (pozri sa co 1 stoji..), aby boli funkcne a dotovane volejb.mladeznicke projekty, atd. atd (toho je toooolko)...tak teda pis a neodvadzaj od debaty!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5702

• Maťo
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
No nebol som tu dva týždne a celkom sa to pohlo. Vrátil som sa z Kanady, z krajiny kde veci fungujú. Medzitým pracovala moja partia v Európe, takže nejaké zistenia pre Vás. Ospravedlňujem sa za Slovenčinu, fakt som bol dlho mimo. Pracujem ako krízový manager pretože rutina je nuda a smrť. Všetko okolo SVF spĺňa podmienky krízového managementu. SVF príjamteľ dotácie z ministerstva školstva (peniaze, moc), volley management s.r.o. či ako sa volajú (práčka peňazí, vratky domov), COP Trenčín liaheň produktov na predaj (nemusia byť talentovaní stačí že podpíšu zmluvu). Kruh sa uzatvoril. Halanda, Singer, Palgút nepotrebujú v podstate zvyšok federácie iba ak na prezentáciu členskej základne aby bolo viac peňazí z MŠ. V podstate kluby sú ako kulisa.
Keby si tí blbci aspoň na Junáckej zatvárali dvere. Stačilo tam posielať mojich chlapcov, akože zablúdili na poschodí na "náčuvy" a viem všetko. Slovensko je krásna a naivná krajina. Najväčší pablb je Palgút, ten magor ziapal po chodbe všetko, zápis je ozaj dlhý. To kto angažoval toho duševného maloroľníka a čo vlasten robí v SVF ? V Rakúsku sa ho zbavili veľmi radi a vy (my) ho tu uctievate. Ozaj viete ako dopadli "majstri sveta z COP" v Poľsku ? Nejak je ticho na SVF webe. Ja viem a stálo ma to pivo.

Slovenský volejbal je v kýbli jediný na svete, všade inde sa dvíha dokonca aj v US to už nie je dievčenská hra po zisku medaily(e) v Pekingu.

Pozriem na zvyšok diskusie celkom sa mi to tu páči. Ani ma nezrušil admin, to som na Slovensku takmer nezažil.

Maťo

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5705

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Vitaj Mato

Ak maš nejake info priamo z "chodbovice" tak sem s nim...ludi urcite budu zaujimať SECRET spravy!

ja len by som chcel vediet:

1. kde su nejake hodnotenia našich mladých nadeji ci uz kadetiek, kadetov, junioriek a juniorov na stranke SVF? dievčata boli na Kvalifikacii ako dopadli?

2. Ak boli v POL chalani kto to financoval a prečo? aky mali dôvod ist si po vyprask?

For VOLEJBAL7 nebolo mojim cielom ti odpovedat na to ako prerozdelit 800.000 eur ako to tu spominaš medzi kluby, snaha temy je:
poukazať na FAKTY ktore tu dostavas z každej strany na vzniknutu situaciu v SLOVENSKOM volejbale!!!!
A to že niekto predsa je zodpovedný za jeho stav v sučasnosti a že hnutie predsa niekoho platilo a v sucasnosti aj plati za to aby sa o SLOVENSKY volejbal staral! O tych 800.000 eurach si nejako dobre informovany!!!!

Irena podme davat navrhy na peticiu ludia pridajte sa!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5706

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
noooó po dnešnom vstupe do diskusných tém navrhujem na post prezidenta svf
krízového manažéra z kanady - Maťa. niet o tom pochýb!
1. má "svojich" ľudí na správnych miestach - nemá problém získať informácie za pivo, či pri káve. stačí zavolať, čaká už iba na telefonát.
2. má skúsenosti z krajiny kde všetko funguje - Kanada
3. má odborné kompetencie - je krízový manažér v pravdepodobne veľmi úspešnej medzinárodnej firme - a JEHO ľudia zatiaľ pracujú tu v Európe pokiaľ tu on nie je aby mu niečo dôležité neuniklo. správna organizácia práce.
4. ten neporiadok v tv, ktorý tu vidí dokázal hravo zanalyzovať a mmožno aj vyriešiť - "skúsme to takto" : blesková analýza súčasného stavu tv mu trvala odhadom podľa časov zverejnenia jeho príspevkov v rôznych témach diskusie ani nie 10 minút.
5. svf trpí práve tým, kde treba manažéra s jeho odbornosťou
6. hovorí jasne, krátko, rozumne a výstižne
7. je to jednoducho nový vietor - nie vietor - uragán v tomto slovenskom volejbalovom hnoji.
8. má charizmu vodcu, otca - už aj focus ho privítal a je ním nadšený. " Irena podme davat navrhy na peticiu ludia pridajte sa! " - správne nadržanie focusa. má jednoducho schopnosť ľudí zaujať, nadchnúť pre vec - viem ale nepoviem všetko naraz. toto ľudí zaujíma. taký manažérsky tajnostkár jeden

ja som za krízového manažéra Maťa z Kanady - krajiny kde všetko funguje!

P.S. Maťo z Kanady kde si do frasa doteraz bol? Slovenský volejbal už mohol byť úplne, ale úplne inde. Škoda, snáď to ešte stihneme.
echo
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: echo.
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': Sisa9

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5707

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
focus ty zas nebuď taký nadržaný.
echo
Posledná úprava: 12 rokov, 3 mesiacov Autor: echo.

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5708

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
focus: uvažuj čo chceš a ako to dosiahnuť. horkokrvnosť nie je vždy tou najlepšou voľbou. no keď myslíš...
echo

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5709

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
echo, a ty si svojimi poslednymi tromi prispevkami vlastne cim pripsel do diskusie?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5710

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
No for Echo - Kozlik ti dal otazku tak možno ak mu odpovies tak ja pochopim tvoj prispevok do diskusie....
Echo niesi nahodou aj Volejbal7 lebo Schizofrenia je dosť važna choroba osobnosti

To čo napisal Mato ma zaujalo - nech je to ktokolvek - mohol som ho privitat a len tak zo srandy pozdravit alebo som si mal vypytat povolenie od Volejbal7 - Junaka z Junackej?
Radšej horkokrvnost ako slaboduchosť

Mato čakam že nam povieš viac aby si neostal v hanbe kedže už ta tak echo "napadol" na verejnom fore

Irena čakám

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5711

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
kozlík ty si to nepochopila? aj som si myslel že len hejhalllo-ovi treba trpezlivo opakovať. v "pléne" tu predsa lieta výzva na písanie návrhov na akýchsi kandidátov pre konferenciu svf. ku prieložnému teda prikladám protikandidáta. tak ma zaujal raketový nástup krízového manažéra z kanady že som neodolal. ja som ti ho normálne navrhol ako môjho kandidáta. to snáď môžem či? veď aj tvoj spolubývajúci súhlasí s tým že na tom tomto fóre je možné sa slobodne vyjadriť - tak čo ti vadí? keby som aj písal bludy ako napr. ten ďalší životný príbeh na hlavnej stránke (tiež od tvojho spolubývajúceho), tak aj to by ti malo byť v zásade jedno. no a focusovi sa snažím naznačiť aby najprv zvážil a potom konal. neviem či petíciou niečo dosiahne, pokiaľ nebude demokraticky pripravený na alternatívu voči tej "pohrome" ktorá tu momentálne vo volejbale je.
kozlík príjemný deň. ... a nemanipuluj s príspevkami - ja som nezabudol
echo

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5713

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
aka manipulacia?

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 3 mesiacov #5714

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Focus, je mi ta luto ty Junak , ved ty nechapes....Na Junackej som bol asi tak pred 2 rokmi (v Poluse)

2. Ak boli v POL chalani kto to financoval a prečo? aky mali dôvod ist si po vyprask?

Toto napise clovek, ktory chce aby volejbal isiel hore??? Uff....

ako prerozdelit 800.000 eur ako to tu spominaš medzi kluby?

Toto som sa ta opytal? Precitaj si este raz!!
Mohol si aspon priblizne naznacit ako by to bolo spravne, aby za
(napisal som cca a mozes sa k tomu dopracovat aj ty sam, no to by si musel aj trosku hladat na internete, a nie len davat temy o com diskutovat ale svoje riesenie na dany problem nenapisat...) to malo fungovalo vsetko co si spomenul, ze nefunguje!! Ved neutoc ale daj riesenie!!!!!!

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5795

• Volejbal fans
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Pokial mam spravne informacie, tak supisky musia byt uzatvorene 60 dni pred MSR, avsak ked si pozriete kadetsku supisku COP Trencin, tak zistite, ze posledna zmena bola len nedavno... Mam od viacerych ludi, ze sa jednalo o predlzenie hostovania Gavendu (kmenovy hrac VT BA)... Cakalo sa az dovtedy, kym bolo jasne ze VT nepostupi na MSR a az potom sa "nenapadne" predlzilo hostovanie? Velmi zvlastne praktiky, a to nie je prvy preslap matriky na SVF

Re: História/Súčasnosť/pozitíva/ne​gatíva/ vedenia SVF 12 rokov, 2 mesiacov #5797

• Focus
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Ked to nikomu nevadi to stou supiskou ....a praktikami ....

ONI si ako Vatikán - štat v štate...