Odporúčal by som Vám lepšie čítať

. Čítanie s porozumením je veľmi dôležité

. Stala sa neobvyklá situácia, prezident "zhodil" Stražaya, keďže vyhlásil jeho žrebovanie za "zlé", ale nijako ho nepotrestal! Trošku precedens, nie? Ja nehovorím, či Stražay spravil chybu, alebo nie, ale podľa Halanda ju spravil a keď ju spravil (podľa neho), tak ho mal aj on sám potrestať. Alebo to mal všetko nechať tak a nepliesť sa do toho!
Proti rozhodnutiam súťažnej komisie sa môžu kluby odvolať na disciplinárnu a potom je tu ešte aj arbitrážna komisia

. Mohol niekto podať podnet, mohli sa ním zaoberať... V demokratickej spoločnosti bežné, na federácii nie... Teraz budeme svedkami toho, že keď Stražay opäť niečo spraví, tak to vždy pán prezident "poopraví"?

Z akej moci? Kto mu ju dal?
Poviem otvorene, je mi na grc, že je federácia posraná z Chemesu, tak ako sa posrala na začiatku sezóny, keď sa niečo iné dohodlo (ohľadom MEVZY) a niečo iné sa v skutočnosti realizovalo, kto vie, ten vie, kto nevie... Niekto nám stále na východe vyplakáva a niekto mu stále poslušne utiera slzičky

. Inak poprosím vás, nepotykali sme si, neviem, kto ste, rád sa s vami porozprávam, ale keby boli Vaše príspevky menej útočné, myslím, že by to diskusii len prospelo...
P.S.: Z východu sa niečo valí...