tak tak volejbal fans. práve v tom je problém ja som sa trocha zamyslel a ty píšeš len tak z fleku. ale k veci:
- kde som ja tvrdil že v tn nepracujú aj s hráčmi z klubov? z tvojej strany - klamstvo
- ak sa na tomto fóre v inej téme dotýkajúcej sa výberu do copiek vyjadrí niekto že do trenčína len ich klub dal tuším okolo desať a medzi nimi aj NETALENTOVANÝCH hráčov tak to len potvrdzuje tie moje slová,
- to že ty máš akési dôverné info ( asi o rozpočte) neznamená, že tvoje tvrdenia sú aj pravdivé. nehraj sa na seriózneho , lebo ak ten kto ti dal akože dôvernú info o rozpočte nebol v prvom rade seriózny ak to malo byť ozaj dôverné

no a to že ty tú akože dôvernú správu tu vytrepeš na verejnosti v zmysle viem ale nepoviem je neseriózne v prvom rade voči tomu kto ti to povedal.
už som spomenul že na webe svf sú zverejnené dotácie na jednotlivé útm takže volejbal fans tieto info sú VEREJNÉ!!! a nie dôverné.
- volejbal fans o tom že napr. v trenčíne sú aj chlapci ktorí tam prišli tzv. zo zelenej lúky ti ako príklad dám poslednú "hviezdu" z ktorej je aj krízovému manažérovi maťovi z kanady zle

- krajčovič. a to určite nebol jediný. odkiaľ tento kadet prišiel do trenčína? z ktoréžeho klubu?
volebal fans ale cez to všetko - ešte raz a zamysli sa skôr než odpovieš
- z akého zdroja sú financované aktivity reprezentačých družstiev kadetov a juniorov.
- zisti od tvojho dobrého známeho, volejbalového odborníka aké sú platy trénerov ctm a cop porovnaj a daj nám vedieť.
ty tvrdíš že si videl rozpočet coptn z ktorého ti bolo aj na grcanie. už od teba nechcem zdroj informácií. stačila mi už tvoja statočnosť. nie si schopný urobiť viac ako len to že budeš dookola tvrdiť niečo čo sa nedá overiť - teda demagógiu.
- volejbal fans a niekto z tých niekoľko stoviek čiateľov tejto témy ak viete tak zverejnite mená hráčov z ctmiek ktorí boli zaradení do cop trenčín ako talenty od roku 1996 až po súčasnosť. rád by som sa dostal k číslam, ktoré by potvrdzovali tvrdenia typu ako coptn parazituje aj na týchto kluboch.
echo