Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5944

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
kurnik pozor na štetiny ak máš alergiu
kurnik vieš čo je zaujímavé na tomto fóre. je tu pár dlhoročných pisateľov s veľkým P - tých pravých, tých vyvolených oprávnených súdiť a odsudzovať, klamať z nevedomosti či cielene a balamutiť. vždy keď sa ale náhodou niekto vyjadril v inom tóne na aký sú ONI zvyknutí a naladení, tak my druhí sme buď chlapci z junáckej, alebo primitívi s ktorými nemá význam diskutovať. pre NICH je nepredstaviteľné že niekto so zdravým rozumom by mohol mať aj iný názor, iný argument. to jednoducho v ICH predstavách nie je možné. kurnik no výraz " z centra centralizovaného " je aj pre mňa úžasný. asi si zmením nick
kozlík p.husár sa už z ostravy vrátil? oslovujem teba kozlík ty si ma upozornila fotografiou so štartu TOUR aby som počkal. tak sa pýtam a čakám. môžeš to spestriť aj cieľovou fotografiou z onej TOUR. ale hlavne čakám na ten ďalší literárny skvost zvaný ANALÝZA COP. predskokan echo pripravil divadlo, hľadisko je už takmer plné (1446 návštev je predpoklad že návštevnosť ešte stúpne) takže show sa môže začať.
echo
Posledná úprava: 12 rokov, 1 mesiac Autor: echo.

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5945

• lubenko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Prepac,ale uvadzam ti tu asi v dvoch spravach,kedze mi to uz nedalo, moj nazor a moj argument preco cop nie.Neurazil som ta ani neutocil na nikoho.Ty prides a zacnes sa lutovat ako je zle ked tu vyjadris nazor v prospech centralizovanej pripravy a potom pourazas par ludi.No v zakladnej prirucke demagoga"Vladar" sa pise nieco v tom zmysle,ze ak nemozes a nechces pokracovat k teme,polutuj sa a upriam pozornost na nepodstatne detaili protivnika.Nikolla by mal z teba radost.

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5946

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Nikdy som nikoho zo zamestnancov federácie neurážal! Robia si svoju robotu tak ako vedia. Ja som ale presvedčený o tom, že sa to dá robiť lepšie. ECHO mne je jedno z kade si. Iste je jedno, že máš k tomu blízko. Ohľadom fungovania COP. Môže byť niekoľko foriem ako by to mohlo fungovať a tento stav sa nepáči podľa toho čo píšeš ani tebe. Nepáči sa vlastne asi nikomu. Všetky kluby na to šomrú a to určite nie je dobre. Viem, že si to tu číta veľa ľudí čo robia volejbal, len sa málo z nich aj vyjadrí. Možno sa boja, alebo nechcú do toho rýpať, ale tento stav je určite nevyhovujúci. Treba hľadať takú formu fungovania COP tak aby bola akceptovaná väčšinou! Dostať do projektu fakt tých najlepších a dokázať presvedčiť kluby, že je to pre nich výhodné. Inak sú to vyhodené peniaze...

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5947

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
lubenko a palanio neviem kto vás konkrétne zaradil mmedzi pisateľov P. podľa vašich odpovedí sa ale vyčleňujete z tejto kasty.
- lubenko ľutovanie samého seba vyzerá trocha inak .
- lubenko POMENOVANIE stavu a spôsobu komunikácie na tomto fóre nieje sebaľútosť
uvediem ti príklad:
... "na akom inom fore mozes pod nicnehovoriacim nickom napisat kopu hluposti a cakat na fundovane odpovede?" ( kozlik v tejto téme pred týždňom)
lubenko takýchto odpovedí pre tých INÝCH čo podľa FUNDOVANÝCH píšu hlúposti je tu veľa. takže sebaľútosť určite nie
- palanio tak ako to vlastne je? podľa volejbal fans ako to v copkách na slovensku je - ja vôbec nerozumiem, podľa teba mám ale k tomu blízko, podľa kozlíka píšem hlúposti a čakám fudované odpovede, podľa kurnik-a som pravdepodobne priamo z centra centralizovaného. problém je ale v inom. skôr než niečo napíšem hľadám a overujem si z dostupných zdrojov inormácií. prvotná informácia je príspevok diskutujúceho. skúsim si povedané overiť a ak sa mi chce odpovedať tak odpoviem. palanio keby mnohí chceli tak by si to čo tu ja píšem overili napr. aj na webe svf. ak je zverejnené, že ctm-ky dostávali ročne dotácie na činnosť v stovkách tisícoch SK tak to je fakt to nie je balamuta. ak sú uvedené dotácie na mzdy trénerov tak aj to beriem ako fakt. ak toto na teba palanio pôsobí že mám blízko k copkám, tak presne tak rovnako blízko ako aj ty. ak mi volejbal fans napíše že neviem ako to chodí v copkách na slovensku tak aj to je fakt pre volejbal fans - ale ničím nepodložený ale ak sa nad tým zamyslíš tak ako volejbal fans tým copkám rozumie lepšie ako ja keď mňa odsúdi ale ON ktorý tomu rozumie si ani tie základné fakty neprečíta skôr než napíše že s finacovania copiek mu je na grcanie. veľmi podivné konštatácie ale akceptujem. lubenko - neľutujem sa! ja pomenúvam stav preto som veľmi zvedavý na tú analýzu od p.husára.verím že v tej analýze sa oprie aj o efektivitu ctm v porovnaní s cop. lebo palanio ak poviem 1.000.000 je veľa? či málo? 1.000.000 je len číslo ku ktorému ak ho chceme objektívne posúdiť treba priradiť jeho významovú hodnotu. ozaj palanio aj ctm berú peniaze od štátu - čo s tým? veď mnohé kluby sa financujú samy. nemali by ctm s copkami hrať napr.vlastnú súťaž? to len ako námet
echo

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5948

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
tak k veci ECHO... paci sa ti ako teraz funguje COP?

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5949

• Volejbal fans
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Hovorit vela a vlastne nepovedat nic . To ti ide velmi dobre, echo. Poviem to narovinu, mam lepsiu pracu, ako presviedcat niekoho na tomto fore o nefungovani copiek. Nemam chut, cas, naladu sa tu rozpisovat, napisal som svoj pohlad, povedal som co viem. Konketnosti nebudem uvadzat, naco? Ak chces konstruktivnu debatu, si na zlom mieste. Tu sa to ma vyrypat, pokracovat to ma inde, nie tu!

Zhrnutie na zaver: na slovenske pomery ide do copiek kopa penazi, vysledky sa akosj nedostavuju, ucast na vrcholnych podujatiach sa povazuje skor za vynimocnost, ako za samozrejmost... odpor klubov voci copke tiez o niecom svedci

A k tebe echo, nemam rad ludi, ktori svoje balasty zaobaluju do nepodstatnych omacok. Nemam chut s tebou debatovat, vysvetli si to ako chces, viem svoje, mozno ti to pohladi tvoje ego.

P.S. tato tema nie je o tebe ani o mne, v poslednych prispevkoch sa vyjadrujes len k osobam, vyjadri sa k teme.

Pokial sa nezmeni vedenie federacie, nezmeni sa nic, bohuzial, momentalne nie je na Slovensku taka osobnost, ktora by ho mohla prevziat do "svojich" ruk:-)

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5950

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Echo: ako si tu uz spomenul...faktov sa tu nikto nedrzi, na to si musis zvyknut a akonahle
mas iny nazor, sedis pri poluse ....A demagogia, ta je tu n.1 !

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5951

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
a je to tu nie sú argumenty nie je téma. o.k. volejbal fans skončili sme komunikáciu. veľa zdaru v hľadaní tých správnych ľudí do vedenia federácie.
echo
Volejbal fans autor:
Hovorit vela a vlastne nepovedat nic . To ti ide velmi dobre, echo. Poviem to narovinu, mam lepsiu pracu, ako presviedcat niekoho na tomto fore o nefungovani copiek. Nemam chut, cas, naladu sa tu rozpisovat, napisal som svoj pohlad, povedal som co viem. Konketnosti nebudem uvadzat, naco? Ak chces konstruktivnu debatu, si na zlom mieste. Tu sa to ma vyrypat, pokracovat to ma inde, nie tu!

Zhrnutie na zaver: na slovenske pomery ide do copiek kopa penazi, vysledky sa akosj nedostavuju, ucast na vrcholnych podujatiach sa povazuje skor za vynimocnost, ako za samozrejmost... odpor klubov voci copke tiez o niecom svedci

A k tebe echo, nemam rad ludi, ktori svoje balasty zaobaluju do nepodstatnych omacok. Nemam chut s tebou debatovat, vysvetli si to ako chces, viem svoje, mozno ti to pohladi tvoje ego.

P.S. tato tema nie je o tebe ani o mne, v poslednych prispevkoch sa vyjadrujes len k osobam, vyjadri sa k teme.

Pokial sa nezmeni vedenie federacie, nezmeni sa nic, bohuzial, momentalne nie je na Slovensku taka osobnost, ktora by ho mohla prevziat do "svojich" ruk:-)

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5952

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
palanio samozrejme že som zástanca copiek. v tomto našom malom chudobnom slovensku vidím takýto spôsob športovej prípravy detí ako jednu z mála možností ako napredovať vpred. vidím, čítam a vnímam názory tu diskutujúcich. mám ale dojem že veľa názorov je postavených tzv. na vode., na skreslených informáciách - či už zámerne alebo nevedome. podľa toho čo si napísal predpokladám že si jedným z trénerov alebo funkcionárov klubu. tvoje problémy sú určite nie zanedbateľné, ale nie som presvedčený o tom, že prípadný zánik copiek by vylepšil situáciu vo vašom klube a ani nikde inde a nieto ešte aj v slovenskom volejbale. zatiaľ toľko. píš môžme diskutovať ďalej, ak teda máš záujem.
echo

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5953

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
ako cital si co som sem pisal? ja som za centralizovanu pripravu! ale nie v takej to forme aka je tu teraz!!! a rovnako by to chceli aj vsetci ostatni... nikto nechce aby sa COP zrusilo... do COP nejdu najlepsi hraci a to je fakt! a to sa ti paci ECHO? COP nema podporu v ziadnom klube! A to sa ti paci? co vlastne obhajujes? Jednoznacne nevhodne nastaveny projekt! Uz som sem napisal svoje predstavy ako by to mohlo fungovat... Ake boli tvoje prispevky? Tebe sa akurat paci, ze to mame.. Ide o to ci to vyuzivame na 100% a ked to tak nieje tak skus navrhnut sam ako by to malo fungovat.. ja som celkom zvedavy a myslim si, ze nie iba ja.. zatial si len osocoval...

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5954

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
palanio, v prvomrade je potrebné si uvedomiť že v centralizovanej príprave sa jedná o školopovinné deti. to znamená že organizovaním týždenných zrazov raz do mesiaca by svf asi zásadne zasiahla do vyučovacieho procesu každého hráča. nie som presvedčený o tom že by to bolo vhodné. ako zo strany školy tak zo strany rodičov. a od toho sa odvíja úspenosť , či neúspešnosť celej prípravy. nie od hustoty naplánovania zrazov.
- pýtaš sa čo by som ja navrhol. nevidím dôvod pre zmenu v organizácii zladenia vyučovacieho pocesu a športovej prípravy. jedinou strednou školou ktorá je schopná zladiť tieto dve súčasti výchovy žiaka je predsa športové gymnázium. preto navrhujem, aby cop bola v pôsobnosti športového gymnázia. je tento môj návrh skutok, alebo fikcia? je to skutočnosť - deje sa tak. ako inak ako v stredisku dokážeš vytvoriť také tréningové podmienky aby si mohol absolvovať športovú prípravu v požadovaných objemoch a kvalite.
- stále tu kritizujete momentálny stav. to je aký stav? vraj množstvo klubov je proti cop? dôvod? tak toto ja veru neviem.
čo ale ďalej navrhujem?
- hráč zaradený do cop by tam mal ísť po vzájomnom vyrovnaní sa svf a klubu. (hosťovanie/prestup) je tento môj návrh skutok, alebo fikcia? je to skutočnosť - deje sa tak.
- klub a jeho klubový tréner by mali byť za hráča finančne odmenení. je tento môj návrh skutok, alebo fikcia? je to skutočnosť - deje sa tak.
- kluby majú dostávať bonusy pre hodnotenie klubu pri rozdeľovaní dotácií na útm za zaradenie hráča do cop. je tento môj návrh skutok? alebo fikcia. je to skutočnosť - deje sa tak.
- do cop by mali ísť talentovaní hráči. je tento môj návrh skutok, alebo fikcia? je to fikcia. prečo? veď minimálne predchádzajúce tri body sú skutočnosťou. čo by si ty palanio ako zástupca klubu od svf ešte požadoval za zaradenie tvojho hráča do cop ? - toto ale ozaj netuším. ty dokonca apeluješ na nezdravý rozum pre tých ktorí dajú hráča do výberu.
- navrhujem aby hráči v copke mali komplexnú starostlivosť. je tento môj návrh skutok, alebo fikcia? je to skutočnosť - deje sa tak.v copke v tn som osobne nebol bol som len v mestskej hale. ale ak na ich žiaľ biednej webovej stránke sú fotografie športovísk, učební, priestorov pre regeneráciu, stravovanie a ubytovanie tak tomu tak je. nevidím dôvod prečo by toto nebolo využívané keď je to súčasťou školy.
- navrhujem aby hráči v cop mali zabezpečenú lekársku starostlivosť. je tento môj návrh skutok, alebo fikcia? to neviem.
- navrhujem aby sa o hráčov staral profesionálny realizačný tím. no pokiaľ sledujem účinkovanie týchto chlapcov v extralige, tak viem že na lavičke majú profesionálneho trénera a asistenta, dokoca aj maséra. a ak ma pamäť neklame tak trenčania a nitrianky už mali ako prví v extralige aj štatistika s datavolleyom. či majú nejakého tímového manažéra to už neviem. ale realizačný tím majú určite jeden z najlepších na slovensku a to aj medzi seniormi.
- navrhujem aby hráči v cop mali adekvátne mtz pre športovú prípravu. pred pár rokmi som sa bol pozrieť na zápas juniorov svk-bra v trenčianskej hale. vedľa tribúny mali zaparkované blokodosky, delo, terče vozíky s loptami, kužele... tak toto bude asi tiež v poriadku.
- navrhujem aby copkári hrali povinne súťaž kadetov s družstvami ctm. prečo tomu tak nieje - netuším.
- navrhujem aby družstvá cop nehrali finálové turaje msr. prečo tmu tak nieje netuším.
- navrhujem aby hráči z cop hrali turnaje msr za ich materské kluby. toto je skutočnosť.
palanio ešte k tým talentom. ak do coptn išlo nejakých desať hráčov od vás a aj netalentovaní - bolo by tomu tak, keby aj ostatné kluby do cop poslali nejakých tých talentovaných hráčov? určite nie. ak v cop ke majú dva tímy po 10-12 hráčov, spolu je to 20-24 hráčov. priemerne 6 na jeden ročník. palanio pri normálnom stave je to priemerne 6 hráčov za rok z celého slovenska! to že ostatné kluby ignorujú z neznámych príčin copku spôsobuje problémy takým klubom v akom si aj ty. nie je predsa možné aby z tvojho klubu boli netalentovaní v tn keby tam boli talenty aj z iných klubov. či si myslíš že áno? palanio poskytol som ti moje návrhy. sú konkrétne aj s vyhodnotením ich realizovateľnosti. neviem ti ale odpovedať na to, prečo kluby majú cop v krku. skús mi to objasniť.
echo

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 12 rokov, 1 mesiac #5960

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Systém centralizovanej prípravy funguje tuším od roku 1996. Čo sa v projekte od vtedy zmenilo? V tej dobe bolo oveľa viacej klubov ktoré pracovali na veľmi dobrej úrovni s mládežou. Bolo určite toho viacej z čoho sa dalo čerpať. Systém je ale stále nastavený tak ako keby sme tu mali 300 klubov čo produkujú mládežníkov. Ale to tu vážne nemáme! S klesajúcim počtom mládežníkov tu klesajú aj kvalitné umiestnenia na ME či MS a ani COP Trenčín to nezachránilo. Ako to teraz budeme stále robiť podľa toho istého modelu dovtedy než ostane na Slovensku iba COP Trenčín? Veď sa trošku popozeraj okolo seba a aj sám musíš vidieť, že je toho stále menej a menej. Už to tu niekoľko krát napísal, že nemôžeme tu mať rovnaký projekt ako je napr. v Poľsku, Nemecku, Holandsku, ... My na to jednoducho nemáme základňu. Musíme mať projekt nastavený tak aby bol v súlade s požiadavkami SVF a hlavne neignorovať kluby. Do projektu sa musia dostávať hráči ktorý majú potenciál a nie komparz. Sám si mi potvrdil, že sa tam dostali aj hráči čo tam nemajú čo robiť. A toto nieje mrhanie zdrojmi? Platí sa tréner, masér, lekár, štatista, materiál, cestovné, ... Ale pre koho??? Pýta sa tu niekto ako by to bolo schodné pre kluby aby dali do projektu svoje talenty? Keď tam ich nechcú dať tak to asi nieje iba o peniazoch, o tom či klub dostane odstupné, či tréner dostane odmenu... Vedie sa diskusia o tom ako projekt využiť na 100%? Nič sa tu nedeje, nikto sa nepýta a zopár ľudí sa tvári, že je to super. Vieš prečo by bolo dobré aby žiaden klub neposlal hráča na výber? Aby konečne niekto aj začal hľadať spôsob ako problém riešiť. A čo môže byť pre kluby problém tam hráča pustiť? Napisal si, že klub sa vyrovná s federáciou a dostane odstupné, bonusy, výchovné, ... A? tak kurňa prečo tam tých svojich hráčov kluby nechcú dať? Asi to nieje pre kluby až tak výhodné a nestojí im to za to. To že by mali mať hráči v COP komplexnú starostlivosť, kvalitné vybavenie sa myslí ako samozrejmosť. Nikto predsa nechce opak. To kde a s kým budú hrať je ale dôležité. Je myslím nedobré vytvárať „skleník“ v ktorom nieje žiaden tréner schopný ponúknuť rovnosť šancí pre každého hráča. Ak by hrali v kluboch tak je predpoklad, že adept na repre dres nebude sedieť na lavičke. Bude musieť hrať aj v momentoch ktoré sú náročné na psychiku a v prípade chyby ho tréner nestiahne z ihriska. Ak bude hráč vo svojom družstve líder tak má šancu sa ním stať aj v repre. Ak bude sedieť niekde na lavičke tak sa lídrom nikdy nestane. Preto radšej hrať súťaže v kluboch. Vybrané víkendy potom ako repre výber proti družstvu z extraligy alebo zahraničnému repre výberu.

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 11 rokov, 4 mesiacov #6458

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Keď človek číta aký si echo zúrivý prenasledovateľ IH, tak tomu fakt nerozumie.Písal si, že ho nepoznáš,nie si volejbalový odborník, nepracuješ v klube,si znalý histórie slov.volejbalu minimálne od r.1993, ovládaš výklady z tých neaktualizovaných dokumentov na webe,vieš čo sa deje na schôdzach svf (nerozumieš ako sa k nim dostane IH), aj o vzťahoch kto koho neznáša na svf..atď.. ale nastavuješ pomyselnú hradbu pred svf, dokonca ti na ich práci nič nevadí(netvrdím,že majú byť dokonalí,ale verím že by sa to dalo robiť lepšie)
Našla som, že už pred 5 rokmi si ho tu v článkoch napádal, preto je očividné, že je to všetko osobné a že averzia,ktorú k nemu máš je založená na niečom o čom my ostatní nemáme ani páru.A keďže táto téma ti leží na srdci (preto som prešla od Listov sem), vyzývam ťa aby si dal aj ty svoju analýzu.Potom si podiskutujeme a porovnáme s tou čo príde neskôr.Ale nedávaj nič čo nemáš ako dokladovať, daj originály(aby to nebola demagógia), lebo ako si napísal citujem" - to že ty máš akési dôverné info ( asi o rozpočte) neznamená, že tvoje tvrdenia sú aj pravdivé. nehraj sa na seriózneho , lebo ak ten kto ti dal akože dôvernú info o rozpočte nebol v prvom rade seriózny ak to malo byť ozaj dôverné no a to že ty tú akože dôvernú správu tu vytrepeš na verejnosti v zmysle viem ale nepoviem je neseriózne v prvom rade voči tomu kto ti to povedal."ďalší tvoj citát..." asterix ak hovoríš o zmluvách hráčov ktoré nie je problém získať a vidieť - my slováci sme už takí, tak som sa v nej nedočítal o zmluve dlhšej ako je štúdium na gymnáziu,"
Neodbav nás ale poslaním na web, aby sme si prepočítali kurzom položky z roku 2000, predpokladám, že teraz to už musí byť inak a podľa všetkého vieš aj akí reprezentanti vyšli aj aké majú úspechy v kvalifikáciách a ich ďalšie uplatnenie.
Tak ako o IH napísali iní,presne vieme s kým sa tu bavíme.Čo sa o tebe povedať nedá, neprijal si ani pozvanie na fajku mieru na Domašu. Tak si zase zastrieľaš od chrbta. Aj to som sa dočítala, že na tú slušnosť si už bol upozornený .Dúfam, že s tvojou aroganciou voči iným zvládneš dať slušnú ANALÝZU.Zdravím.

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 11 rokov, 4 mesiacov #6459

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
jediný ku komu mal I.H. vážnu výhradu za prácu v stredisku Trenčín chlapci bol I.H....dodnes si nevedia prísť na meno a možno Echo je skutočne echom I.H...a celkom sa zabávam...

Re: Analýza činnosti COP Trenčín a COP Nitra 11 rokov, 4 mesiacov #6460

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
nie nie nie. Ivan Hiadlovský - dlhý čas zodpovedný tréner v Trenčíne je v tomto našom trénerskom fachu ok. Tréner "po otcovi", chvíľu trénoval prvoligovú Dubovú. Jeden jediný, kto v tom čase kaučoval v bielej košeli a kravate.
Nemôžem posúdiť kvalitu tréningu, ale výstupy boli a aj sú (momentálne Prievidza) veľmi slušné. Viem, že chcel zo Slovenska svojho času odísť, ponúkol som mu silnejší post, chvíľu (pol roka) som s ním priamo spolupracoval. Erudovaný, podľa mňa pravidelne sa vzdelávajúci, má svoju kvalitu.
Do nepríčetnosti ma však dostávali a dostali ním presadzované koncepčné názory rozvoja mládeže, ktoré mal cca od roku 2005 - 2006 pod palcom nielen v rámci Trenčína ale zverili mu aj Slovensko. Viem, že všetky moje nastavenia, deň po mojom odchode z vedenia federácie zrušil, (chcem sa stále domnievať, že mu tie škrty nadiktoval Singer - DOMNIEVAM SA - lebo sa mi to nechce veriť), čomu som sa s úsmevom pousmial, pretože ich nikdy v období našej spolupráce nekritizoval. NIKDY.
Hneď po mojom príchode nastala na zväze chúlostivá chvíľa, odvolal som z pozície trénera kadetov trénera M.B. a ani tento krok nekomentoval. Mal som pocit, že je s tým v pokoji uzrozumený. Singer ma ešte vo výťahu na Junáckej pri odchode do Trenčína od toho odhováral, že je to veľká chyba. Ale Singer je totálny diletant, takže to je ok. Myslím si, že som bol stredom kadejakých personálnych vojen, stredom kadejakých odkazov .......
Ivan Hiadlovský vytvoril v lete 2007 osudný dokument, ktorý platí dodnes, je absolútnou k------ou, ale vzhľadom k tomu, že som zvyknutý ctiť dohody, urobené pri stole, tak ma na tom najviac mrzí, že žiadne nepripustil, predložil nám to a bez diskusie schválil. SÁM. S podporou Halandu. Pochovali systém výchovy mládeže. Ivan Hiadlovský je teraz mimo systému a ak bude korektný, tak v bucúcnosti pochopí, čo nastváral. Ja Hiadlovského trénerskú robotu uznávam a ctím a myslím si, že ani on s mojou nemá žiaden problém. Ivan Hiadlovský ECHO nebude. ... ale doporučujem Vám všetkým po nickoch nepátrať. Fórum robí krásnym aj ilegalita fóristov.
Posledná úprava: 11 rokov, 4 mesiacov Autor: husar.