Hovorit vela a vlastne nepovedat nic

. To ti ide velmi dobre, echo. Poviem to narovinu, mam lepsiu pracu, ako presviedcat niekoho na tomto fore o nefungovani copiek. Nemam chut, cas, naladu sa tu rozpisovat, napisal som svoj pohlad, povedal som co viem. Konketnosti nebudem uvadzat, naco? Ak chces konstruktivnu debatu, si na zlom mieste. Tu sa to ma vyrypat, pokracovat to ma inde, nie tu!
Zhrnutie na zaver: na slovenske pomery ide do copiek kopa penazi, vysledky sa akosj nedostavuju, ucast na vrcholnych podujatiach sa povazuje skor za vynimocnost, ako za samozrejmost... odpor klubov voci copke tiez o niecom svedci
A k tebe echo, nemam rad ludi, ktori svoje balasty zaobaluju do nepodstatnych omacok. Nemam chut s tebou debatovat, vysvetli si to ako chces, viem svoje, mozno ti to pohladi tvoje ego.
P.S. tato tema nie je o tebe ani o mne, v poslednych prispevkoch sa vyjadrujes len k osobam, vyjadri sa k teme.
Pokial sa nezmeni vedenie federacie, nezmeni sa nic, bohuzial, momentalne nie je na Slovensku taka osobnost, ktora by ho mohla prevziat do "svojich" ruk:-)