Klára áno "píšem" tu na tomto fóre už niekoľko rokov. Pre objektivitu ale, mojim obľúbencom v začiatkoch mojich príspevkov bol chlopi z humenného - hejhallo a spol. to, že sa ti javím ako zúrivý prenasledovateľ Mr.Poda (IH) ako si ma nazvala, je dôsledkom JEHO reakcií na iné názory ako sú jeho a jeho prívržencov - teraz ich je už možné celkom jasne definovať. tí chlopi z HN boli skôr naivne zábavní ale prestalo ich to už baviť. momentálne sú tu na fóre ostrieľaní bojovníci proti všetkému so značkou svf. a tak o to viac ma zaujímajú ich argumenty.
-v prvom rade Klára ani jedného z dotyčných osôb ktoré sa tu spomínajú či zo strany svf či z hnutia z (ľudu) osobne nepoznám a ani som sa s nimi nikdy osobne nerozprával. preto moje vstupy do tohto fóra neboli zaťažené žiadnou náladou pre niekoho či proti niekomu. argumentom - tuším hugiho - bol napr. že má svoje skúsenosti (asi so svf a s IH) a tak tomu rozumie. no a od tohoto som bol ja v začiatkoch mojich reakcií odľahčený. to že to vidím takto, je predsa spôsobom a formou komunikácie tých na ktorých som podľa teba zúrivý.
-volejbal ma zaujíma ako šport. nikdy som aktívne v ňom nepracoval. ale hobby je hobby. poznám sa vo svojom blízkom okolí s ľuďmi pracujúcimi aj profesionálne pre volejbal. aj od nich čerpám niektoré info. je samozrejmé že v súčasnosti sú možnosti dostať sa k informáciám omnoho menším problémom ako tomu bolo pred pár rokmi nazad. nájsť si na stránke cev-u, či fivb výsledky reprezentačných družstiev, súpisky, pravidlá a iné dokumenty nebolo ani pri starom formáte týchto webov a ani teraz žiaden problém. nájsť si staršie informácie na "aktualizovanom" webe cop tn a nr tiež nie je problém

skutočným problémom je však že AKTUALITY sú AKTUÁLNE niekoľko rokov

niečo podobné je to aj so stránkou svf nie jeto až tak hrozné, ale predsa...
- k mojej odpovedi asterixovi čo si citovala: ak si teda lustrovala moje príspevky, tak si sa určite dočítala, že poznám rodičov absolventa cop v tn. či mi budeš veriť alebo nie, aj on mal zmluvu. predpokladám že takýchto zmlúv bolo uzatvorených niekoľko desiatok ( podľa počtu hráčov, či hráčiek v týchto strediskách) to znamená, že tieto dokumenty boli distribuované medzi pospolitý ľud už v spomenutých desiatkach - (preto tá poznámka že na slovensku nie je až taký problém určité info získať.) to že som takú zmluvu videl, zvlášť keď už nemala platnosť, predsa nie je nič výnimočné, či nekalé. dokonca pochybujem o tom, že by táto informácia mohla negatívne ovplyvniť niekoho, či niečo. ak mi ale niekto tu na tomto fóre bude tvrdiť, že videl rozpočet cop-ky - dokument ktorý bol spracovaný ako interný dokument nejakého centra a svf a pravdepodobne sa mení každým rokom no a bude tu s týmto argumentovať, tak toto nepovažujem za korektné voči tomu kto mu ho ukázal. či už s týmto súhlasíš, alebo nie. asterix totiž touto informáciou hanobil niekoho, čiže mal snahu touto informáciou škodiť.
- ak Mr. Pod píše podnetné články, tak očakávam, že na základe relevantných podkladov. veď články píše pre niekoho. to znamená, že má snahu ovplyvňovať čitateľa. alebo sa mýlim? určite nie. ak teda chce mňa - ako jeho potenciálneho prívrženca - presvedčiť o tom, napr. že nejaký činovník svf išiel niekde do zahraničia na výlet a nie za pracovným účelom, tak predpokladám že to má niečim podložené. alebo si Klára myslíš že tomu tak nie je? ak by som ja tvrdil v anti liste ľuborovi opak, tak ma tu pár tvrďasov roztrhne v lufte- lebo som pre volejbal nikdy nič nespravil, nerobím vo volejbale a tak nemôžem mať ani argumenty a ani pravdu...
- Klára, čo je útočné na otázke keď sa pýtam KTO JE IH AKO TRÉNER vo vrcholovom volejbale? Odpoveď som sa doposiaľ nedozvedel. Jediné info ktoré mám je jeho neúspešná kvalifikácia na ME - nič viac. Pripadá mi to ako keď sa súdruha Fica pýtajú už rok či v nejakom byte bol,alebo nie. Okrem nervozity, arogancie a ignorancie odpoveď doposiaľ nepoznáme.
Klára a o akú analýzu ma ty žiadaš - nepochopil so ten záver.
echo