palanio autor:
inak viete kolko ziakov v rocniku 2001/2002 je na supiskach nasich ziackych druzstiev? musel som to nakoniec odhadnut na 60 ziakov nakolko som sa nejako nemohol dopatrat k supiske MVK Zilina... takze v dalsom kadetskom rocniku bude mat repre zakladnu v 60 hracoch! myslim si, ze toto hovori za vsetko... inak z toho 1/3 tvoria hraci z Humenneho... a teraz nech mi niekto napise co si z toho vyberie COP? toto je cista KATASTROFA!!!
...katastrófa je na SVF, to kluby robia čo môžu...keď bol prezidentom federácie Majerčák,to bolo hodne dávno, tak som raz pri jednom stretnutí vytkol, že federácia nerobí nič preto aby mládež mala podmienky na svoju základnú činnosť...namietal som, že extraliga pôjde aj bez jeho pričinenia a reprezentácia ak nebudú hráči nebude žiadna, resp. biedna....jeho odpoveď mi ostala dodnes v ušiach: to nie je také jednoduché ako si myslíš, rerezentacia je základ, bez toho sa nepohneme nika....no a dnes máme v súťaži žiakov cca 60 hráčov...kde sú roky extraliga A1,A2 po 8 družstiev, 1. liga východ,západ po 10 družstiev, krajské majstrovstvá po 8 - 10 družstiev...reprezentácia je základ!!!!! platí dodnes