Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Diskusia k Listom Luborovi
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Diskusia k Listom Luborovi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 6 mesiacov #6742

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Až ma zamrazilo to číslo.Ak to takto pôjde ďalej ( už teraz je to katastrofa), tak budeme rajom pre legionárov.Volejbal budeme pozerať asi len na internete.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 6 mesiacov #6743

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
palanio autor:
inak viete kolko ziakov v rocniku 2001/2002 je na supiskach nasich ziackych druzstiev? musel som to nakoniec odhadnut na 60 ziakov nakolko som sa nejako nemohol dopatrat k supiske MVK Zilina... takze v dalsom kadetskom rocniku bude mat repre zakladnu v 60 hracoch! myslim si, ze toto hovori za vsetko... inak z toho 1/3 tvoria hraci z Humenneho... a teraz nech mi niekto napise co si z toho vyberie COP? toto je cista KATASTROFA!!!

...katastrófa je na SVF, to kluby robia čo môžu...keď bol prezidentom federácie Majerčák,to bolo hodne dávno, tak som raz pri jednom stretnutí vytkol, že federácia nerobí nič preto aby mládež mala podmienky na svoju základnú činnosť...namietal som, že extraliga pôjde aj bez jeho pričinenia a reprezentácia ak nebudú hráči nebude žiadna, resp. biedna....jeho odpoveď mi ostala dodnes v ušiach: to nie je také jednoduché ako si myslíš, rerezentacia je základ, bez toho sa nepohneme nika....no a dnes máme v súťaži žiakov cca 60 hráčov...kde sú roky extraliga A1,A2 po 8 družstiev, 1. liga východ,západ po 10 družstiev, krajské majstrovstvá po 8 - 10 družstiev...reprezentácia je základ!!!!! platí dodnes

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 6 mesiacov #6744

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Dear Mastrangelo kludne ti dam kontakt na pana H. A ukaz mi ako zozenies hracov a peniazky aby som sa mohol ist pozriet v BA na volejbal
P.S. Jediny kto tu dostane oscara si ty za tie tvoje blbe kecy

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 6 mesiacov #6745

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
bol som pozrieť zapas VKPU Prešov-VKP Komárno...no dojem celkom dobrý, Sopko je skutočný pán hráč ale čo ma viac potešilo bol výkon VKP Komárno...hráči OK avšak prístup trénera (Oravec)fantastický...p. Husár do dobrých rúk ste to zverili, správne rozhodnutie....

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 6 mesiacov #6746

• samso
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
bohužiaľ čo môžme čakať keď na Junáckej potrebujú vypratať sklady a kartičiek hráčov zo svetovej ligy je viac ako očakávali.... smutné
www.facebook.com/...
(príspevok bol upravený adminom)
Posledná úprava: 10 rokov, 6 mesiacov Autor: kozlik.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 5 mesiacov #6751

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
este dva listy by mali nasledovat... myslim si, ze by si mal Ivan v listoch pokracovat a pisat ich dalej... inak to moze niekto pochopit tak, ze si rezignoval!
Posledná úprava: 10 rokov, 5 mesiacov Autor: palanio.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 5 mesiacov #6752

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Plán bol 12. Plán naplním. Potom budem písať radšej sestre, lebo jej dcéry, moje netere sa pýtajú: A kto je to ten Lubor. Správne, Lubor nech ide radšej pomaly do zabudnutia. ... a tém je dosť. Aj námetov. Ale jedno by som chcel. Veľmi. Aby efekt listov bol nasledovný: počet prihlášok do extraligy mužov a žien 2015/2016 bol NULA. Aby stádo konečne zastalo.
... ale ako hovorí každý deň kolega Hronský: ... keď to klubom nevadí. A jemne sa usmieva. Palanio: pán Vadrna bude písať toľko listov Luborovi, že nám zavarí priestor na webe. Dúfam. Dúfam, že neustane, že práve on a iní nerezignujú.
Posledná úprava: 10 rokov, 5 mesiacov Autor: husar.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 5 mesiacov #6754

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
a bude 0 prihlasenych?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 5 mesiacov #6755

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
áno

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 5 mesiacov #6756

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
ale ty si napisal....

Aby efekt listov bol nasledovný: počet prihlášok do extraligy mužov a žien 2015/2016 bol NULA. Aby stádo konečne zastalo. ...

mal by si pisat dalej nez sa tak nestane... mas dovod pisat!

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 5 mesiacov #6758

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
milión listov by nestačilo, aby sa tak stalo. Väčšina len šomre. Ja tomu hovorím kritika v krčme, s hlavou pod obrusom.
Väčšina si hľadí v prvom rade na svoj záujem - na svoj prospech - event. chcú zabrániť svojmu neprospechu. Iní sa boja perzekúcií od súť.riaditeľa.
Sú aj takí, ktorým je to v princípe jedno, lebo z cudzieho krv netečie a Stražay nezbíja pokutami napríklad jeho vlastné peňáze.
Potom tu máme zástupy vlezdoprdelistov, ktorí túžia po priazni. Akejkoľvek, od kohokoľvek a akokoľvek dlho. Len aby nejaká bola.
samozrejme príroda má aj extrémy - už som počul aj názor, že Stražaya chápe. Dotyčný musel byť pod vplyvom najťažších drog, alebo bol v maternici obalený alkoholovým oparom. Extrémizmus tu je a bude.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 4 mesiacov #6835

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
dakujem za vsetky listy... vacsinu z nich nebolo treba komentovat, lebo co bolo v nich povedane uz komentovat netreba!
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': hugi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 4 mesiacov #6836

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
hm a zdochol pes....

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 3 mesiacov #6837

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Trafil sa do základnej zostavy a prehra.Zaujimave ako uprednostňujú iba hracov COP Trencin hlavne na smeciarskom poste