Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Diskusia k Listom Luborovi
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Diskusia k Listom Luborovi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6336

• lubenko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
nooooo tak palino toto si napisal presne,to sedi a je to krasne napisana pravda,to zverejni

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6337

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Citujem Palania: Popravde aj si každé vystúpenie našej repre pozriem ak mám čas... Fandím, nadávam a aj chválim... Ale hlbšie nič od toho neočakávam... podobne ako keď pozerám našich ako hrajú futbal či hokej... Je to preto, že je jedno či je to futbal hokej alebo volejbal, lebo aj ten zápas v hokeji pritiahne rovnaké množstvo detí k volejbalu ako podobný zápas volejbalovej repre... Celkový prínos pre slovenský volejbal je teda jedna veľká nula...

Presne taki ludia ako ty Palanio, volejbalu nepomozu a nech tahaju kamsi. Ty sa totiz velmi tesis z kazdeho neuspechu lebo si evidentne zakomplexovany. Neviem ci sa venujes volejbalu, ci mas deti, ale namiesto toho, aby si nastartoval auto a zobral svoje decko na paradny volejbal, alebo aspon zapol telku a ukazal mu vrcholovy sport, tak sa ukajas na tomto fore. Vies co Palanio - ty si jedna velka nula, ty.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6338

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Popravde Palanio nerozumiem celkom, čo si tým vyjadrením, ktorý citoval Mastrangelo myslel. Ako,že je zbytočné dávať prenosy z volejbalu?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6339

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Mastrangelo keby si troška viacej sledoval čo sem už niekoľko rokov píšem tak by si už mohol o mne niečo vedieť... Robím trénera už 23 sezónu v rade... Trénoval som od najmenších detí až po extraligu, mládežnícka repre, nejaký ten klubový úspech s deckami, niekoľko hráčov v repre,... No a trénujem ďalej a nechystám sa skončiť... No a čo robíš ty? Iba trepeš... Ale beriem tvoj príspevok celkom pozitívne, lebo si mi dal jasne za pravdu... Nereagoval si na to podstatne, ale iba na „môj“ pocit z toho ako vnímam prezentáciu volejbalu v telke... Teda predpokladám, že s tým ostatným (podstatným) vlastne súhlasíš... Ďakujem... A prenosy v telke? Veď sú fajn, sledujem ich... Ale ich prínos pre volejbal ako taký spochybňujem.. Ak bude volejbal v telke tak bude viacej klubov? Bude väčší záujem o volejbal? Viacej talentovaných deti? Už neverím, že sa niečo môže zmeniť... Vidím, že za tú dobu čo robím volejbal tak ubudlo veľa klubov. Čoskoro nebude s kým hrať. Slovenská reprezentácia v telke a ani prípadná účasť na MS nič v tomto smere nezmení...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6340

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
kedysi ešte za čias p. Majerčáka ako prezidenta SVF, som sa ho spýtal, či by nebolo prospešnejšie pre volejbal na SK, ak by sa SVF viac a hlavne systemovo venovala mládeži , ako základu budúcnosti...aby skúsili podporiť mládežníckych trénerov a kluby tak materiálovo,aj možno metodicky ale určite s dôrazom na to, že oni sú tí, ktorí dávajú volejbalu najviac...nepochodil som a priorita bude len reprezentácia SR....prešlo veľa rokov a výsledok je zarmucujúci...mám však za to, že nikdy nie je neskoro, ani dnes ale ani zajtra....vždy sa dá ak sa chce....ja len toľko....

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6341

• volejfan
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Je to síce diskusia k Listom, ale často sa tu spomína tréner Gulinelli. Tu je názor naňho z Poľska:

Błędem Słowackego Związku siatkarskiego było zwolnienie trenera i zatrudnienie na to stanowisko Flavio Gulinelliego, który podczas przygody z reprezentacją Portugalii mając najlepszych zawodników z tego kraju (Jose, Pinheiro, Alexa, Gaspara, Cruza) Nie potrafił zakwalifikować się z nią nawet na Polsko-Duńskie euro. Nie czynił z tą kadrą żadnych postępów. Grając dwu krotnie w tym czasie w LŚ odnosili niemal same porażki. Oby to nie czekał reprezentacji Słowacji bo na prawde ma dobrą drużyne.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6344

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
to s tým zrušením prednášky I.Husára v he už úplne posrali....alebo p. Přidal sa posral a poslušne vykonal čo mu vrchnosť nakázala...načo je potom taká rada s takým "šéfom", ktorý si nedokáže obhájiť prednášajúcich na seminári trénerov...horšie ako za čias normalizácie....

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6345

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
jedna otazka: prednasal by tam ako kto?

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6346

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Zrejme by prednášal ako Ivan Husár. Miesto neho ide prednášať Richard Nemec. Ako Richard Nemec

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6347

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Potom ešte Palgut a Přidal... Už iba čakám ako niekto zase napíše aké výborné rozhodnutie padlo od pánov veľkomožných z junáckej... Možno by stálo za to tam ísť a prednášku urobiť... Niekde pri pivku a s ľuďmi ktorí by o to stáli...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6348

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Tak Richard Nemec ako hrac a asistent ale I.H. ako manazer, novinar, hrac, trener, asistent, funkcionar...??

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6349

• kozlik
  • ( Administrátor )
  • Administrator
volejbal7, načo tu začínaš takúto debatu o ničom? Fakt nemáš príspevok, ktorý by niečo plodné priniesol?
Prečítaj si materiál k semináru. Je na ňom iba Richard Nemec, iba Vladimír Přidal a iba Miroslav Palgut, žiadne tituly, žiadne funkcie či už súčasné alebo minulé. Všetci (a určite aj ty) vedia, čo títo páni, vrátane I.Husára robili a čo robia v súčasnosti. Ak nevieš, tvoj problém. Ale ty to určite dobre vieš ...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6350

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
volejbal7 autor:
Tak Richard Nemec ako hrac a asistent ale I.H. ako manazer, novinar, hrac, trener, asistent, funkcionar...??
ešte by som chcel doplniť že som zberateľ. Mojím koníčkom je zber Stanov fašistických strán a organizácií. A čitateľ. Teraz čítam zápisky diplomata, ktorý bol osobne pri tom, ako sa Hitler dostával k moci. No a do tretice: minule sa mi podarilo otočiť dvere na Samsungovej chladničke. Dnes večer idem na mimoriadne zložitý systém filtrov vo vysavači rovnakej firmy. Ak sa mi to vydarí, tak som podľa mňa aj licencovaný opravár Samsungu. A potom sa dám na externé štúdium súkromného detektíva, aby sa mi podarilo zistiť, čo za debila je V7
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': hugi, palanio

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6351

• jan filicko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Ivan
podla mna volejbal7 neni az taky velky debil ,ale urcite bude zakomplexovany a zavistlivy clovek

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 3 mesiacov #6352

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
... Mr. Pod a to v ktorej literatúre okrem fašistickej komunistickej či inej extrémistickej si sa dočítal že mať iný názor robí z človeka debila? podľa tvojich extrémistických postojov voči halandovi a spol. ma prekvapil tvoj záujem vôbec prednášať na akcii svf. nie že by si to s hrdosťou odmietol, a na tomto fóre rozmazal ako to len ty priblblo dokážeš - ale ty si to dokonca prijal! no čudnejšie je to že teba nenasrala ponuka zo svf ale teba nasralo ako ti to tí do ktorých neustále ..beš nakoniec zakázali. a ty sa tomu ešte aj čuduješ a nariekaš v ďalšej blbovine spojenej dokonca s palachom si pravdepodobne ešte väčší sráč než o tebe už pár mesiacov počúvam v slovenskom hnutí v ktorom stále naivne hľadáš oporu. máš ju podľa prispievateľov na tomto fóre asi v desiatich dušiach. super výkon Mr.Pod! máš pravdu ser na junácku a na volejbal na slovesku. v hnutí sa povráva že by si údajne mal robiť v čechách na svaze. choď tam a rozdrb to tam vytvor volejbal cz postupne im vynadaj do debilov lebo pochybujem že všetci s tebou budú súhlasiť... alebo sa venuj tým samsungom a fašistickým stanovám. tým tepelným čerpadlám v chladničkách je to úplne jedno či pracujú debilne alebo podľa tvojich predstáv ozki a čo s tou analýzou copiek? prešlo sedem mesiacov a stále nič. ešte aj tvoja spolubývajúca nás tu uisťovala že analýza bude keď sa vrátiš z akejsi turistiky do ostravy či čo. či si nebodaj ešte stratený v tej ostrave? toto dielo od teba zas chýba mne v mojej zbierke slovenskej ľudovej tvorivosti alebo to boli zas len kecy kecy kecy .... a ešte raz kecy ECHO
husar autor:
volejbal7 autor:
ešte by som chcel doplniť že som zberateľ. Mojím koníčkom je zber Stanov fašistických strán a organizácií. A čitateľ. Teraz čítam zápisky diplomata, ktorý bol osobne pri tom, ako sa Hitler dostával k moci. No a do tretice: minule sa mi podarilo otočiť dvere na Samsungovej chladničke. Dnes večer idem na mimoriadne zložitý systém filtrov vo vysavači rovnakej firmy. Ak sa mi to vydarí, tak som podľa mňa aj licencovaný opravár Samsungu. A potom sa dám na externé štúdium súkromného detektíva, aby sa mi podarilo zistiť, čo za debila je V7