... Mr. Pod a to v ktorej literatúre okrem fašistickej komunistickej či inej extrémistickej si sa dočítal že mať iný názor robí z človeka debila?

podľa tvojich extrémistických postojov voči halandovi a spol. ma prekvapil tvoj záujem vôbec prednášať na akcii svf. nie že by si to s hrdosťou odmietol, a na tomto fóre rozmazal ako to len ty priblblo dokážeš - ale ty si to dokonca prijal! no čudnejšie je to že teba nenasrala ponuka zo svf ale teba nasralo ako ti to tí do ktorých neustále ..beš nakoniec zakázali. a ty sa tomu ešte aj čuduješ a nariekaš v ďalšej blbovine spojenej dokonca s palachom

si pravdepodobne ešte väčší sráč než o tebe už pár mesiacov počúvam v slovenskom hnutí v ktorom stále naivne hľadáš oporu. máš ju podľa prispievateľov na tomto fóre asi v desiatich dušiach. super výkon Mr.Pod! máš pravdu ser na junácku a na volejbal na slovesku. v hnutí sa povráva že by si údajne mal robiť v čechách na svaze. choď tam a rozdrb to tam vytvor volejbal cz postupne im vynadaj do debilov lebo pochybujem že všetci s tebou budú súhlasiť... alebo sa venuj tým samsungom a fašistickým stanovám. tým tepelným čerpadlám v chladničkách je to úplne jedno či pracujú debilne alebo podľa tvojich predstáv

ozki a čo s tou analýzou copiek? prešlo sedem mesiacov a stále nič. ešte aj tvoja spolubývajúca nás tu uisťovala že analýza bude keď sa vrátiš z akejsi turistiky do ostravy či čo. či si nebodaj ešte stratený v tej ostrave? toto dielo od teba zas chýba mne v mojej zbierke slovenskej ľudovej tvorivosti

alebo to boli zas len kecy kecy kecy .... a ešte raz kecy

ECHO
husar autor:
volejbal7 autor:
Tak Richard Nemec ako hrac a asistent ale I.H. ako manazer, novinar, hrac, trener, asistent, funkcionar...??
ešte by som chcel doplniť že som zberateľ. Mojím koníčkom je zber Stanov fašistických strán a organizácií. A čitateľ. Teraz čítam zápisky diplomata, ktorý bol osobne pri tom, ako sa Hitler dostával k moci. No a do tretice: minule sa mi podarilo otočiť dvere na Samsungovej chladničke. Dnes večer idem na mimoriadne zložitý systém filtrov vo vysavači rovnakej firmy. Ak sa mi to vydarí, tak som podľa mňa aj licencovaný opravár Samsungu. A potom sa dám na externé štúdium súkromného detektíva, aby sa mi podarilo zistiť, čo za debila je V7