Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Diskusia k Listom Luborovi
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Diskusia k Listom Luborovi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6372

• marlomo
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Ano, citaju urcite. Ale bohuzial si myslim, ze len preto , aby vedeli , co sa deje a aby vedeli byt pripravení na kritiku, alebo uz zariadovat okolnosti tak, aby im nikto oficialne nemohol stupit na otlak. Je to smutne, ale nemam nijaku chut do optimizmu.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6373

• Kisler
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Husár - Už sa daj konečne liečiť a neurážaj.
Posledná úprava: 11 rokov, 2 mesiacov Autor: Kisler.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6375

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Kisler autor:
Husár - Už sa daj konečne liečiť a neurážaj.

ej ha....koho urazil?...nože daj...inač po dlhej dobe je to konečne trocha živšie fórum...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6376

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
no Pán Husár vyjadril až nečakane nečakal som list ohľadom systému "devastácii" pohára ku ktorému som sa už chcel v minulosti vyjadriť no nechcel som tu aby vzplanuli vášne. Popísal tam úplne presne aký je ten systém zlý. Nechať hrať pohár iba 4 celky najlepšie je zlé, bez toho aby sa oň mohli pobiť aj iné tími aj z 1 ligy, kto len trocha pozerá FA Cup ako aj tím z nižšej súťaže sa vie nabudiť na silnejšieho súpera z veľkoklubu. Áno možno tento systém sa urobil preto lebo "niekedy tu boli "len" 3 silné celky HE SK VKP ostatné boli o 2 triedy v horšom výkonostnom stave tak si mecenáši povedali načo budú hrať s nimi keď aj tak tam postupia. No teraz je situácia iná. Ak by sa hral pohár systémom na kola tak by Prievidza možno v prvych kolách v septembri prešla len tak tak ale po Novom roku je úplne o triedu lepšia, Nitra tak isto naopak po Novom roku Svidník akoby stratil to čo mal natrénované. Čo sa týka usporiadana Final four Už keď som si pozrel dokument že čo musí usporiadateľ zabezpečiť už som na 99% vedel že určite to usporiada len Humenné lebo ostatné kluby by museli ísť do hlbokého mínusu. Najlepšia vec ktorú "zabezpečili" mecenáši je zvukové znamenie ak chce niekto timeout to "fakt" stálo zato na ukor teraflexu či prenosov v TV i Ked si priznajme ak by chceli ludia aby to sledovali museli by to premietat v Poluse, eurovei , auparkoch, a ínych "spoločenských" budovách propagácia nula bodov Markiza da radšej reportáž o golfe ako o športe v ktorom sme boli v minulosti medilisty na OH radšej dá bejzbal radšej dá rugby viemme že to je súkromné medium, ale dať basket,hadzanu,volej, len v maji ze kto vyhral titul je trápne mislím že ešte aj tí redaktori ani len nevedia aké kluby ho hrajú a musia si to len zistiť čo len ich názvy. Ďalej po zápasoch na portáloch Topky , Čas.sk, a i. som bol zvedavý či aspon tam bude nejaka zmienka na prekvapenie bola no musel som sa preklikať asi 5 minut aby som sa tam dostal čiže na nijakej titulnej stranke webu ani podtitulnej až po 5-6 podkliknuti stranky des. Poslednú otázku by som mal spomínali že víť si zabezpečil učinkovnie v CEV 2014-2015 čiže Humenné no aj majster ligy ju má zabezpečenú, preto sa pýtam ak HE vyhraje ligu presunie sa CEV miestenka na Prešov ako finalistu pohára ako to je vo futbale?
Posledná úprava: 11 rokov, 2 mesiacov Autor: robo393.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6377

• pinďo
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
aj druhý Prešov bude hrať CEV

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6378

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Takže som rád, že zaznela kritika na systém súťaže SP. Asi sme na SK rarita medzi ako tak vyspelejšími volejbalovými krajinami. Veď Slovenský pohár resp. obdobná súťaž v akejkoľvek inej krajine má za cieľ aby mohlo dôjsť k meraniu síl medzi každým kto má o to záujem. Pre najlepšie mužstvá je aj iná súťaž. Ako dostanem kvalitný volejbal naživo pre fanúšikov akéhokoľvek iného družstva z nižšej súťaže? Ako ináč si môžem zmerať sily s lepším, ak nie v priamej konfrontácii. Od koho sa mám učiť, ak nie od tých najlepších? A slabšie družstvá(určite aj finančne by hrali doma). V základných kolách by stačil aj jeden rozhodca, náklady by boli nižšie. Ale aktuálny systém je pre vedenie SVF asi najvýhodnejší. Žiadna práca, dobrý plat (zaujímalo by ma aký) a ešte sa zadarmo nadžgať za peniaze usporiadateľa vo VIP-ke. "Poslušní" si môžu navyše zarobiť prednáškou a rýchlo zdrhnúť preč. Je to tragédia. Len tak ďalej v znamení rutiny a hesla "Po nás potopa". Závidím Čechom p. Haníka. Čo bude s našou volejbalovou mládežou o pár rokov. Na Slovensku bude hrať súťažný volejbal COP Trenčín. Proti akým iným mladým?
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': hugi, Klara

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6380

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Mam pocit, ze ste sa tu vsetci zblaznili co sa tyka systemu pohara. sa pozrite ako sa hra v Taliansku a potom porovnavajte. kluby z 1. ligy pohar hrat nechcu a dokumentovali to prave martin a puchov, ci kto to bol. porovnavat to s FA Cupom? To bol naozaj zart. Anglicky futbal je az po neviem kolku ligu profesionalny, cize je uplne ine, ked sa stretne Swindon s Tottenhamo ako Humenne s Vranovom. Swindon ma v time 20 profikov, trenuje kazdy den, niekedy aj dvakrat a potom sa naozaj moze porovnavat aj s top timom, aj ked v 95 pripadoch prehra. Vy si myslite, ze v nasej hobby lige, kde je jeden a pol profesionalnemu timu, je este potrebne, aby sa Hummene konfrontovalo s Vranovom, ktory sa stretne mozno raz, dvakrat za tyzden, alebo pripadne az cez vikend na zapase? Nesrandujte...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6381

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Prečo by sa nemohli konfrotovať kluby HE- Vranov ??? veď nemusí hrať hned De amo , Sarnecki, Joscak a iní. Hral by hrinák, balisin,mlynarcik,pavelka lybero Boldy co maju na supiske a je to.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6382

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Pre Robo 393: presne tak. A ak niekto povie, že takáto konfrontácia je zbytočná, tak zbytočný je aj on. Pohár nie je opakovanie extraligy, ale mal by prinášať nové hodnoty a motivovať aj slabšie celky k zlepšovaniu výkonnosti.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6383

• echo
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
To je neuveriteľné. Mr.Pod to zas rozumne rozpitval, vysvetlil a poukázal na vinníkov SP
Mastrangelo - SÚHLAS!!!! Páni a dámy na slovensku - priatelia volejbalu, vy neuveriteľne rýchlo zabúdate. Pred pár rokmi dozadu, KTO?!!! chcel hrať SP, pýtam sa KTO?!!! ešte aj tí extraligisti z dolnej časti tabuľky frfľali a nariekali, nieto ešte tí chudáci z druhej ligy. čo nám to zas Mr.Pod podsúva? Aké projekty? Aké fikcie? Akú tzv. propagáciu volejbalu na vidieku?
Mastrangelo máš pravdu - my niesme futbalové anglicko ani volejbalové poľsko. My sme uplakané a večne nariekajúce slovensko. Večne tu plačeme nad tým ako ubúdajú kluby...
Mr.Pod no daj ako by podľa teba mala federácia finančne podporovať kluby z tohoto ekonomického hovna ktoré tu na slovensku je? Všeky vlády z vysoka na šport serú. Nikto tu za éry samostatného slovenska nevytvoril legislatívne a ekonomické podmienky pre podporu športu a športujúcich detí. A vy chytráci ovplyvnení podnetnými článkami, tu budete poukazovať momentálne na Halandovu družinu akí sú to manažérski sráči? Ktorý manažér inej slovenskej športovej federácie či zväzu, je lepší či horší? Mr.Pod ktorý? Basketbal, Hádzaná, Stolný tenis...Kde je finančne vodný slalom s olympijskymi šampiónmi - že by preto, lebo majú blbca prezidenta - to snáď nie? nebuďte smiešni!!!! Okrem vyvolených hokejistov, futbalistov a tenistov NIKTO!!!! Mr.Pod prečo nekandiduješ a nespasíš? týmito úvahami tak akurát nasieraš snílkov a a bavíš realistov.
Páni a dámy, prečo športujúce deti nepodporuje vaša obec a mesto - z vašich daní? Prečo športujúce deti nepodporujú miestni podnikatelia? No preto lebo tí ktorí by im to legislatívne umožniť mohli, na to z vysoka kašlú. Vážení či bude prezidentom Halanda, či Mr.Pod alebo Mr.Prieložný je to úplne, ale úplne jedno. Pokiaľ si nepomôžete v kluboch sami nepomôže vám nikto! je to kruté no na slovensku realita. nevyhovárajte sa na iných. nie ste o nič viac schopnejší ako halanda a spol, keby tomu tak bolo, tak vaše kluby sú volejbalovými klenotmi slovenska - no žiaľ, opak je pravdou. jeden slovenský klenot už takmer vyhasol (nemyslím VTB) a jeden z jeho manažérov má ešte snahu či drzosť, tu kritizovať, poučovať a hodnotiť. ale mnohí ste mu za to povďační - keď nepomôže aspoň kydá hnoj. veď z takého čerstvého hnoja ide vždy najväčšie teplo. nevadí že smradí ale hreje všakže Mr.Pod.
echo

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6384

• Samuele
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Kam doviedol tkz.odbornik, aj s jeho kumpanmi-odbornikmi a manazermi od PKO, kedysi najslavnejsi klub pod Tatrami????!!!!???? pockajte,ze neviete?? no predsa na Kopanice...!!!! to je teda vykon a odbornost!!!
mam typ,kto za to moze a na koho to hodit... -no predsa SVF!!!

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6385

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
ty si myslis, ze vranov motivuje zapas s humennym? skor naopak ich to demotivuje a uz nikdy nebudu chciet vstupit na palubovku. su priepastne rozdiely medzi top celkami extraligy a prvou ligou uz to pochop. to echo: som rad, ze aspn niekto to tu chape. napisal si to presne tak, ako to je.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6386

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Mastrangelo autor:
Mam pocit, ze ste sa tu vsetci zblaznili co sa tyka systemu pohara. sa pozrite ako sa hra v Taliansku a potom porovnavajte. kluby z 1. ligy pohar hrat nechcu a dokumentovali to prave martin a puchov, ci kto to bol. porovnavat to s FA Cupom? To bol naozaj zart. Anglicky futbal je az po neviem kolku ligu profesionalny, cize je uplne ine, ked sa stretne Swindon s Tottenhamo ako Humenne s Vranovom. Swindon ma v time 20 profikov, trenuje kazdy den, niekedy aj dvakrat a potom sa naozaj moze porovnavat aj s top timom, aj ked v 95 pripadoch prehra. Vy si myslite, ze v nasej hobby lige, kde je jeden a pol profesionalnemu timu, je este potrebne, aby sa Hummene konfrontovalo s Vranovom, ktory sa stretne mozno raz, dvakrat za tyzden, alebo pripadne az cez vikend na zapase? Nesrandujte...

Prečo by sme sa mali porovnávať s napomádovanými? Ich beriem vážne iba pri meraní času na al dente. Ja som predsa písal, že s FA cupom sa to nemôže porovnávať. Listy musíš čítať dvakrát. Raz pred a potom aj po.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6387

• volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Mna by zaujimalo kolko klubov by sa do SP prihlasilo a potom
kolko z nich by aj vsetko odohralo (bez vyhovoriek typu "chori
hraci"...). A este by ma zaujimalo aky ma rozpocet CVF (kedze moze
dat udajne do CP 180tis. Kc ). Asi o dost > ako SVF...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 11 rokov, 2 mesiacov #6388

• lubenko
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Obavam sa ze ak by sa SP otvoril moc by to nepomohlo.V minulosti to dopadlo tak ze sa v jednom rocniku do SP v zenach prihlasili len 3 druzstva.Potom to niekoho napadlo dat povinne,naschval sa vypadavalo,nie v jednom zapase o ktorom sa hovori vela,ale vo vela zapasoch a tak vzniklo toto.Toto chcu druzstva hrat,nemyslim,ze bolo niektore druzstvo ktore by v prvej casti chcelo vypadnut.Ak by sa SP otvoril a hralo by sa jednozapasovo u slabsieho asi by to pomohlo,ale obavam sa ze by to bolo len na jedno kolo,potom by sa asi aj tak stretli extraligove druztva.Plne suhlasim ze by si mal dat niekto tolko roboty a snazit sa usporiadat finale SP niekde kde by to malo zmysel a nie tak kde sa to usporiada samo,ale to by chcelo naozaj pracovat nad ramec pracovnej doby a to sa nam nechce.Taka Myjava cestovala v sobotu prehrala a cestovala znovu.Preco sa tam nehra o 3.miesto???Obavam sa ineho,SP straca lesk a smeruje k zaniku ani len VP nedokazu napisat spravne,podmienky usporiadania su priserne,takze uprimne bola by to skoda,ale moze sa stat ze SP proste nebude.Ci sa bude hrat tak alebo onak,moze sa stat ze sa nebude hrat vobec.