Tri prehry z príprav.zápasov mužov(na sety 1:9) v Holandsku by mali niečo trénerom napovedať.
V nominácii sa objavili navrátilci Halanda,Petráš,Ludha,Horník,Bencz,Končál a Zaťko..Pri problémoch na smečiarskom poste sa mohol osloviť aj Kostoláni(smečiar Kriško zvládol post diagonála ,diagonál Kostoláni so smečiarskou minulosťou zvládne hrať smečiara),Ogurčáka neuvoľnil klub: ale keď si prečítam ako štvrtého nahrávača Skladaného,ktorý mal zdravotné problémy(v správe z 15.

– bez spoločnej prípravy(Zaťko nenominovaný do Hol.) „... po náročných rokovaniach na linke SVF – klub ...“klub uvoľnil,sa mi zdá divné že nezabojovali o smečiara Ogurčáka.Chýba mi tam napr. aj Michalovič. Koncepcia tvorenia družstva je nejaká kostrbatá.
Vrátim sa k zápasom v Svetovej lige;čo má tréner Palgut nalinkované toho sa drží zubami – nechtami.Ak nejde Patákovi,ďalšieho smečiara do hry len tak nedá (málo využívaný Mikula – mohol chodiť aspoň na podanie a v poli je predsa len na tom lepšie ako blokár Ondrovič,ktorý striedal na podaní Kašpera -myslím,že nás to stálo set s Tureckom); ak bol v ihrisku smečiar Kriško (ako diagonál) neviem prečo nebol využitý niekedy aj na príjme – Paták( v zóne 4) sa mohol sústrediť na útok,druhé libero Turis bol tiež málo v hre...skrátka chýba mi tam od trénerskej dvojice
správna chvíľa na zmeny v zostave,vyplývajúce z momentálnej hry aj využitie hráčskych schopností toho ktorého hráča,sú nejakí bezradní...KME bude ťažká