Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Reprezentacia muzov aj zien
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Reprezentacia muzov aj zien

Re: Reprezentacia muzov aj zien 8 rokov, 9 mesiacov #7089

• konono
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
Prepáčte, pre p. Weibla, ak by to náhodou čítal:
Herr Weibl, ich weiss nicht was dahinter steckt, dass Sie die tschechische Nationalmanschaft nach einem verlorenen EU- Qualifikationsspiel verlassen haben, In unserem Land ist so was nicht üblich, dass die zugestellten Leute, nicht nur im Sport- sondern auch im politischen Bereich ihre meistens gut bezahlten Stellen nach einem so zu sagen Kiks verlassen wollen.
Verzeihen Sie, dass Ich Sie als Beispiel fúr unsere Politiker genommen habe. Das bedeutet noch nicht, dass ich Sie als einen nicht guten Trainer beurteile. Ich weiss sehr gut wie es so im Sport geht. Aber Hut ab, so sollten sich unsere Politiker benehmem. Ich bezweifle aber nicht, dass Sie ein guter Volleyballtrainer sind.

Re: Reprezentacia muzov aj zien 8 rokov, 9 mesiacov #7090

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Konono, keď zomieral starý rabín, vraj povedal, že všetko je inak. Je to veľmi ojedinelé konanie trénera.
Ak malo ísť o politický ťah a nepriamo vyžiadanie si podpory vedenia zväzu, event. hráčok, tak to prepískol, lebo to sa za dva tri dni nedá stihnúť vyrokovať. Kubo Novotný, vedúci za reprezentáciu to správne vyhodnotil a jeho abdikáciu prijal.
Ak chytil Nemec paniku, tak je to zbabelé a nezodpovedné konanie. Voči všetkým.
Ak si myslel, že zaberie nová metla, (odovzdal to asistentovi), tréner Pommer ml. síce kontinuálne pokračuje v nastavenom, ale chýba mu čas na kúpu nejakej metly vo výpredaji. Tiež blbosť.
Trošku som potelefonoval za rieku Moravu a bude to asi tak, že sa po domácej prehre v Brne s Bieloruskami úplne posral, v Maribore sračky v "jasnom zápase posledného dňa" pokračovali, všetci boli prekvapení, lebo dovtedy všetko fungovalo.
Vrátili sa domov, (do Čiech), vystúpili z busu a dal zaniteresovaným zbohom. Utekal sa venovať svojmu nemeckému klubu. Koniec časovostresujúcej schízy.
No skrátka ja by som tých zahraničných pajácov od národných výberov hnal palicooooooou.
Zaujímavé derby to bude. Zaujímavé.
Posledná úprava: 8 rokov, 9 mesiacov Autor: husar.