Konono, keď zomieral starý rabín, vraj povedal, že všetko je inak. Je to veľmi ojedinelé konanie trénera.
Ak malo ísť o politický ťah a nepriamo vyžiadanie si podpory vedenia zväzu, event. hráčok, tak to prepískol, lebo to sa za dva tri dni nedá stihnúť vyrokovať. Kubo Novotný, vedúci za reprezentáciu to správne vyhodnotil a jeho abdikáciu prijal.
Ak chytil Nemec paniku, tak je to zbabelé a nezodpovedné konanie. Voči všetkým.
Ak si myslel, že zaberie nová metla, (odovzdal to asistentovi), tréner Pommer ml. síce kontinuálne pokračuje v nastavenom, ale chýba mu čas na kúpu nejakej metly vo výpredaji. Tiež blbosť.
Trošku som potelefonoval za rieku Moravu a bude to asi tak, že sa po domácej prehre v Brne s Bieloruskami úplne posral, v Maribore sračky v "jasnom zápase posledného dňa" pokračovali, všetci boli prekvapení, lebo dovtedy všetko fungovalo.
Vrátili sa domov, (do Čiech), vystúpili z busu a dal zaniteresovaným zbohom. Utekal sa venovať svojmu nemeckému klubu. Koniec časovostresujúcej schízy.
No skrátka ja by som tých zahraničných pajácov od národných výberov hnal palicooooooou.
Zaujímavé derby to bude. Zaujímavé.