Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Bitka COP
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Bitka COP

Bitka COP 10 rokov, 9 mesiacov #6718

• robo393
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Tak tí mladí majú asi veľmi slabé tréningi keď sa stihajú povonku biť. Keď chcú byť najlepší tak by mali byť tak unavení po treningoch že ani spať by sa im nechcelo , Inak pekné renomé si dali určite ich sen je hrať niekde za Belchatow a podobne teraz už môžu dať do svojho profesného CV aj kung=fu a zapis v registri inak ak všetci traja sa vratia späť do mužstva tak to je chyba lebo kolektiv urcite niesu a vysledky tým padom nebudu stopercentne ale kazdy bude hrat iba na seba....

Re: Bitka COP 10 rokov, 9 mesiacov #6719

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
www.news.sk/rss/link/2014/10/2410646/v-t...udajne-zbili-kolegu/

vraj nestastna nahoda... to si fakt robis kozy toto!!! nestastnou nahodou si ho pockal v meste a nestastnou nahodou ho pod kamerami dobil... hrozia 3 roky basy...

aky je rozdiel oproti tomuto?
www.pluska.sk/krimi/domace-krimi/mlady-h...jtky-osem-rokov.html

Re: Bitka COP 10 rokov, 9 mesiacov #6737

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Ivanovi F. prajem veľa zdravia a aby mu nezostali žiadne následky, keďže údery smerovali do tváre a očí.Bitkári si dosah svojho konania asi vôbec nedomysleli alebo to podcenili.A dievča má na výber, to ona sa rozhodla pre druhého, tak aké preberanie! Čo je šošovica?
Vyjadrenie trénera o nešťastnej náhode bolo riadne absurdné.Ako by sa asi cítil on keby mu zavolali, že má syna dobitého v nemocnici a bitka bola na pokračovanie aj s posilou? Jasný úmysel.Riešenie je v rukách polície ale aj federácie ,keďže sa jedná o reprezentantov, ktorí znevážili dobré meno sloven. volejbalu - tak nejak to tam definujú. Aj s priťažujúcimi okolnosťami:previnilec svojim konaním k previneniu naviedol inú osobu, spôsobili zranenie maloletému ...a bude v šatni dusno.

Re: Bitka COP 10 rokov, 4 mesiacov #6860

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Kde vlastne je bitkar Krajcovic

Re: Bitka COP 10 rokov, 4 mesiacov #6861

• libero5
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
nevošiel do nominácie, lebo tam Gulinelli musel dať Halandoviča.

Re: Bitka COP 10 rokov, 4 mesiacov #6862

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Myslel som v ktorom klube hra

Re: Bitka COP 10 rokov, 2 mesiacov #6885

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Celu sezonu nehral a nakoniec je v nominácii reprezentácie.Odmena za to ze sa vie bit
Posledná úprava: 10 rokov, 2 mesiacov Autor: Sofo 4.

Re: Bitka COP 10 rokov, 2 mesiacov #6886

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Tiež ma to zarazilo, ale hlavne to, že napriek tomu, že nepreukázal "výkonnosť ( pre zranenie a myslím, že je v tom schovaný aj trest - takto sa zabudne na škandál) je vlastne hneď zaradený do tímu A a asi tým aj na ME. Tréner:" So Šimonom počítame do druhej časti sezóny a veríme, že sa dá dokopy do majstrovstiev Európy." Zjavne - ostatní si trhnite...To s mladým liberom Nemcom takú trpezlivosť nemajú a nie prvýkrát.Určite je za tým postojom federácie viac.Tiež mohol dostať dovolenie prísť po skončení svojich študijných povinností. A je to škoda,lebo tohto roku bol určite lepší než Kubš. Nadarmo sa nedostal do zostavy volenej trénermi.

Re: Bitka COP 9 rokov, 10 mesiacov #6943

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Chudak nehral pre zranenie nedaj bože si ho spravil pri treningu kung fu Krajcovic

Re: Bitka COP 9 rokov, 10 mesiacov #6944

• Mastrangelo
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
vam tu preskakuje? chalan co ma 209 cm a parametre jak svina? krajcovic je buducnost nasho volejbalu bez debaty... minulost uz riesit netreba

Re: Bitka COP 9 rokov, 10 mesiacov #6945

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Hlavne podanie ma uchvatne ....

Re: Bitka COP 9 rokov, 9 mesiacov #6963

• Sofo 4
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Som velmi zvedavy co dokáže Krajcovic , ked kazdy dava do neho tolko nadeje a este nedokazal nic
  • Strana:
  • 1