Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

kadeti, kadetky, juniori, juniorky
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: kadeti, kadetky, juniori, juniorky

kadeti, kadetky, juniori, juniorky 10 rokov, 5 mesiacov #6838

• libero5
  • ( Užívateľ )
  • Expert Boarder
My ani tuk, juniorky ani nehrali. ceská strana - juniori out, juniorky do druheho kola, kadeti IN, kadetky IN. Preco? Kedy uz bude ta slubena debata s Hanikom?????????????????

Re: kadeti, kadetky, juniori, juniorky 10 rokov, 5 mesiacov #6839

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Nechcela by som byť pesimistická ale myslím,že dobré časy máme za sebou. Možno keby som videla nejakú systematickú prácu zhora rozmýšľala by som inak,lebo mládežníckym klubom nemožno uprieť, že robia čo sa v ich možnostiach dá. Práca zväzu je taká nečitateľná, tajnostkárska, bez smerovania (aspoň mne taká pripadá), že okrem poriadania rôznych turnajov na SVK sa nijak inak nezviditeľňujeme.Neviem či za to dostávame peniaze, či si niekto robí plusové bodíky k CEV...Najprv sa napr. rozhodnú, že ženy konečne pôjdu do EL, teraz zase, že nie...Je tam nejaká koncepcia, priority? Vytýčené ciele?
Aby som nevynechala prácu "novinára", lebo len o ňom vieme.Články z volejbalových webov mám dávno predtým prečítané kým ich on prepíše.
Je trápne, že fungovanie stredísk nevie "zabezpečiť" mládežnícku kategóriu. Ako to, že sa nám vytratili juniorky? Máme predsa Radu mládeže, aj osobu zodpovednú za mládež (je to v popise ich práce) - zase zbytočne vyhodené peniaze.
Kým sa dočkáme rozhovoru s p. Haníkom dávam do odporúčania jeho poslednú správu. Niekto sa tu vysmieval ako si to čísluje, ale mne príde milé ako oboznamuje volejbalovú verejnosť s cieľmi, programom, že nezabúda poďakovať, prihovoriť sa do nového roka atď. Je to PÁN PREDSEDA !

Re: kadeti, kadetky, juniori, juniorky 10 rokov, 5 mesiacov #6840

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
dobre casy tu boly kedy? casy pre volejbal? pre mladez? pre kluby? ako podla mna tu nikdy neboli... mozno niekedy okolo roku 2000... pre klub v casoch ked nafta dotovala VKP a senica mala vela penazi... ked to tak nejako zhrniem tak vykladna skrina kluboveho sportu na slovensku je: Slovan/hokej, Presov/hadzana, Kosice/basketbal... potom uz asi nic...

Re: kadeti, kadetky, juniori, juniorky 10 rokov, 5 mesiacov #6841

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
v úspechoch mládeže, teraz ideme počúvať od repre trénerov keby...keby...keby...škoda, mali sme na to...usporiadame ME - máme účasť istú, dobre sa pripravíme atď.
smola, naozaj som volejbal sledovala posledné desaťročie a nie 20 rokov, takže je to na vás asi starších pamätníkov aby ste to mohli adekvátne zhodnotiť
  • Strana:
  • 1