Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

? clanok s p. Hanikom
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: ? clanok s p. Hanikom

? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6850

• truba3
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
? Bud bol taky zly ze ho nezverejnite
? Preklada sa do 50tich svetovych jazykov
? Stratil sa postovy holub
? Hackeri ho ukradli a draho predavaju
? P.Hanikovi sa vybila baterka na tablete
? Nepresiel cenzurou
? P. Hanik uz nerozumie po slovensky cize nerozumie otazkam
? Bol taky dobry ze ho treba posetrit na specialnu prilezitost
? Bol taky velky ze treba zvacsit serverovnu na volejbal.sk
? Chcel sa trosku inspirovat na wwww.volleyball.sk a klikol na tie mrtve clanky ktore sa nie a nie zobrazit tak este asi caka kym si to precita

P.S. Uz by som si ho aj precital celkom
Posledná úprava: 9 rokov, 7 mesiacov Autor: truba3.

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6851

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
ak pán Boh dá, príde v sobotu do PKO a doladíme ho. Ako hráč bol rýchly, ale teraz je zase rozvážny a dohodli sme sa na autorizácii. Autorizácia je smrť dynamiky, ale ctím dohodu. Nemá v merku len volejbal.sk. Musel slavit svátky, musel do Srbska s kadetmi, miusel do Drážďan za trénerom repre ženy, musí do Prostějova na ně dohodnout prachy a tak dále. Len dúfam, že aj niekde nelyžuje s Halandom, lebo je po rozhovore. mimochodom piatky 14:30 v PKO . Už by mal začať bude mať 218, tak nech neopravujeme príliš veľa chýb v kroku

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6852

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Haník do Bratislavy dorazil, v nedeľu je prísľub, že v stredu je to hotové. Tak vydržte

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6853

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Človek si môže iba obdivne povzdychnúť ako sa v ČR darí dvíhať volejbal všetkými možnými smermi.A tá práca už prináša svoje ovocie.Prajem českému volejbalu veľa úspechov.

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6854

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
suhlasim s tebou Klara iba ciastocne... obdivovat to, ze niekto pracuje je myslim prehnane.... ja by som radsej napisal: zasnem nad tym ako je mozne tak slabo pracovat na slovensku v porovnani s cechmi... odkedy nastupil hanik do cela ceskeho volejbalu je vidiet vela zmien... a su zasadne!!! odkedy nastupil halanda do cela volejbalu na slovensku boli ake zmeny? je zbytocne o nich pisat, lebo vsetky viedli iba k horsiemu.... tazko hladat nejake pozitiva.... ale asi nejake su, lebo vacsina stoji za nim... takze ako clanok to bolo super.. informacie z prvej ruky o tom ako funguje sport v CR mame... tu ale nikoho ani netrkne aby sa nieco zmenilo... prajem pekny den...

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6855

• Klara
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
Odpustila som si prirovnávanie k Slovensku, k ničomu to nevedie a na tú tému som písala svoje prvé príspevky ,všetko bude po starom, a asi naozaj stoja za LH,však vidíš koľkí prácu zväzu a kompetentných ľudí bránia a nevidia, že sa dajú robiť aj inak, na konferencii zdvihnú ruky a ide sa ďalej.A to je to čo som vytýkala aj predtým: že nepracujú - len berú peniaze. Snáď sa niekomu oči otvoria.

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6856

• palanio
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
nemozu otvorit nieco co ludia nemaju!

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6857

• Fans Chemes
  • ( Užívateľ )
  • Platinum Boarder
Dobrý rozhovor,aj ked by sa dalo so Zdenkem popísat trocha viac

Re: ? clanok s p. Hanikom 9 rokov, 7 mesiacov #6858

• ekrazitko
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Zdenek je spravny chlap na spravnom mieste. Ak je to pravda (co samozrejme verim, ze je), tak mi pada sanka z toho ako dokazu nasi susedia robit vzdelavanie a mat v minivolejbale tolko deti. U nas naopak. Horsie a horsie.
Skvely clanok, dobre otazky, zniesol by som ich aj viac. Vdaka autorovi. Nech ich robi a tvori viac. Napr. s nasim svf metodikom o vzdelavani na SR
  • Strana:
  • 1