Matchpoint Reporty

Reporty

Volejbal sa vrátil do Humenného

Humenné, 7.12.2017 - od Monkyho

Ked som o 17:45 vyrazil smer športová hala, zašiel som si ešte do bankomatu vybrat 20 eur. Nepočítal som s tým, že sa na volejbale zrežem, ale nejaké pivečko si dám. Cestou som si uviažal šál s logom Chemes Humenné, pod vetrovkou s logom Chemesu som mal mikinu s logom Chemesu a pod mikinou dres s logom Chemesu a číslom 3.

Čítať celý článok
   

Report Igora Prieložného z 5.finále

28.4.2017 - Bratislava (report k 5.stretnutiu finále VKP Nitra - Prievidza3:1)

Igor PrieloznyKončia finálové série u nás, v Čechách, Rakúsku, tak bol dôvod ísť aj do Nitry pozrieť si slovenské finále a porovnať kvalitu. Druhý dôvod cesty bol, že ma zaujímalo, ako reagujú tréneri, ktorých som oboch trénoval. Oboch síce iba rok, keď boli ešte bažanti. Marek (Kardoš) je už skúsenejší tréner, Rišo (Nemec) začína.
Mal som trochu zmiešané pocity, že na tejto úrovni tréneri na seba štekajú počas zápasu a dúfam, že po zápase je všetko vyrovnané, že to brali iba z rivality a nie osobných invektív.

Čítať celý článok
   

V Prievidzi vyrovnané

23.4.2017 - Prievidza

V sobotu som dal prednosť kadetom v Púchove, lebo v Prievidzi "o nič nešlo". V nedeľu sa hral štvrtý zápas finálovej série. Deň predtým znížili domáci náskok na 1:2.
Minule po mojom postrehu na facebooku bývalý hráč bratislavskej Červenky z Handlovej napísal koment, že to bol obraz slovenského volejbalu. To teda rozhodne nie.

Čítať celý článok
   

V PKO nuda nebola

slavia titul220.4.2017 - Ostrov

Stále tvrdím, že čím je volejbal lepší, čím je kvalitnejší, čím je bezchybnejší, tým je to väčšia nuda.
V hale VKP sa hral druhý finálový duel a nuda to rozhodne nebola. Päť setov, zvraty, obraty, bojovné výkony, nasadenie, slušná divácka kulisa, hučiaca prevažne v prospech obhajcu z východnej časti mesta. Halanda ani toto nevidel. Volejbal ho už chronicky neuzaujíma.

Čítať celý článok
   

Aký dať tomu názov?

16.4.2017 - Sediac na Veľkú noc na druhom finále play off medzi družstvami VKP Nitra (1.) a Prievidza (3.) som si v druhom sete vravel, aký dám názov môjmu postrehu.
Úbohosť Ježišova? Ako vravievala moja babka v Poprade, keď chcela vyjadriť niečo mimoriadne slabé a biedne?
Volejbal apoštolov v Getsemanskej záhrade?
Kardošovi dnes zaiste praskol vred na dvanástorníku?
Opäť bez Halandu?

Čítať celý článok
   

Plný zásah Stropkova

PLNÝ BODOVÝ ZISK PRE JUNIORKY AJ ŽENY

ŠKM LIPTOVSKÝ HRÁDOK – MVK CELE GROUP STROPKOV (juniorky) 0:3, 0:3
MVK CELE GROUP STROPKOV (ženy) – MŠK ŽIAR NAD HRONOM 3:0, 3:1

V sobotu vycestovali stropkovské juniorky do Liptovského Hrádku. Od prvého setu držali vedenie vo svojich rukách a k hladkému priebehu si dopomohli kvalitným servisom, ktorý súperkám narobil problémy. Oba ďalšie sety sa niesli v podobnom duchu. Ich dej sa nijako nezdramatizoval a hodinový zápas priniesol Stropkovčankám výhru 0:3. Nasledujúce stretnutie síce začalo rovnako, keď prvé dva sety režírovali výlučne naše, no v treťom sa nachvíľu karta obrátila. Niekoľko chýb volejbalistiek Stropkova dokázali domáce využiť tak, že viedli už 19:8, čo sa javilo ako jednoznačný set. Avšak predpoklady sa nenaplnili a hráčky MVK Cele Group dokázali postupne otočiť aj tento, zdanlivo nezvrátiteľný stav a zápas dotiahli do víťazného konca, opäť v pomere 0:3.

Čítať celý článok
   

Pohár ostal opäť na východe

12.2.2017 - Stará Ľubovňa

Pohár ostáva na východe

Pri názvoch VK PU Mirad Prešov a VKP Bystrina SPU Nitra sa dá očakávať len dobrý volejbal. Súboj prvý s druhým, repríza vlaňajšieho finále, či repríza finále Slovenského pohára z minulého roku, aj takto sa dá nazvať tento zápas. VKP Nitra si v prvom semifinálovom zápase poradila s Komárnom 3:0, zatiaľ čo Prešov po päťsetovej bitke vyradil Prievidzu.

Čítať celý článok
   

Slávia deklasovala Nitru a má trinásty Pohár

13.2.2017 - Zo Starej Ľubovne

Slávia ‟upodávala‟ UKF Nitru a odnáša si už 13-ty pohár.

Finále Slovenského pohára žien prinieslo súboj prvého s druhým z exraligovej tabuľky. Dlho neporazená VK Slávia EU Bratislava proti družstvu spod Zobora – Volley project UKF Nitra. Obe družstva začali finálový zápas v nezmenených zostavách zo soboty. Slávia trošku atypicky bez libera, čo však s výborne hrajúcou Widermanovou nebol vôbec žiaden problém.

UKF Nitra po dravom semifinále vyzerala byť schopná prerušiť šnúru víťazstiev Slávie a odpovedať na otázku: „Kedy tá Slávia už padne ?“ , no udržali sa len po prvý technický time out, do ktorého odchádzali hráčky Slávie už so 4-bodovým náskokom. Po tomto time sa spustil hurikán chýb na prihrávke spojený s výbornou obranou Slávie a UKF so stratou už 9-tich bodov (19:10) poslalo na ihrisko nahrávačku Hradeckú. Tá sa blysla blokom a výborným servisom, ktorý však len kozmeticky upravil stav setu a prvý set ukoristila Slávia 25:17.

Čítať celý článok
   

Stránka 1 z 20

<<ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec>>