Matchpoint Palo Kubiš

Palo Kubiš - redaktor denníka Šport

Pencová nakoniec 1.BVK neposilní

10.2.2017 - pre Denník Šport píše Palo Kubiš

 

Trojnásobná najlepšia volejbalistka Slovenska JAROSLAVA PENCOVÁ nakoniec v poľskej lige v BKS Bielsko-Biala.

Dlhodobo patrí k našim najlepším volejbalistkám, čo jej v rokoch 2013 až 2015 vynieslo trikrát za sebou povestnú korunu kráľovnej slovenského volejbalu. Pár dní po októbrovej baráži o postup na ME 2017, v ktorej Slovenky neuspeli s Češkami, však Jaroslava Pencová podstúpila operáciu pravého smečiarskeho ramena. Odvtedy neodohrala žiadny majstrovský zápas. Čítať celý článok

   

Nikmonová do Kežmarku

10.1.2017 Palo Kubiš pre Denník Šport.

Reprezentačná liberka Lucia Nikmonová sa v extralige nečakane objavila v drese Kežmarku. Rada by si zahrala vo finále.

V poslednom decembrovom kole extraligy volejbalistiek sa v zostave vicemajstra KV MŠK Oktan Kežmarok v zápase v Trnave nečakane objavila liberka Lucia Nikmonová. Členka širšieho reprezentačného kádra naposledy pôsobila v minulej sezóne vo švajčiarskom VC Kanti Schaffhausen. Po jej skončení sa z paluboviek na čas vytratila. Čítať celý článok

   

Marek Mikula v Iráne

2.12.2016 - Palo Kubiš pre denník Šport

Na linke BRATISLAVA - TEHERÁN.

Aj keď v minulosti už Slováci okúsili v Ázii volejbalovú exotiku v Saudskej Arábii (Róbert Zentko), SAE (Martin Sopko st.), Kuvajte (Karol Šrámek), v Indonézii (Július Šabo), Bahrajne, Ománe, Katare (Peter Janušek) či v Kórejskej republike (Martin Nemec), reprezentačný smečiar Marek Mikula  ako prvý spoznáva najvyššiu súťaž v Iráne.

Čítať celý článok
   

Tréner Mašek v Orlen lige v Poľsku

10.11.2016 - Palo Kubiš píše pre Denník šport

Michal Mašek zbieral v zahraničí päť rokov skúsenosti ako asistent, už je z neho hlavný tréner. Výzva prišla z LKS Lodž.
„Myslím si, že prišiel čas, aby som družstvo viedol ako prvý tréner. Ďakujem vedeniu klubu za dôveru,“ povedal na tlačovej konferencii pri svojom predstavovaní v Lodži 33-ročný slovenský tréner Michal Mašek. Pred troma týždňami prevzal nováčika LKS Commercecon a to je v prestížnej poľskej Orlen lige volejbalistiek veľká výzva.

Čítať celý článok
   

S Milošom Horníkom

10.11.2015 - Pavol Kubiš píše pre Denník Šport.

hornikKorektor VKP Komárno Miloš Horník sa nedostal do nominácie na ME, vynahradzuje si to v extralige.
Na jeho body pracujú všetci. Absolvoval celú prípravu na októbrové ME v Taliansku a v Bulharsku, v poslednej chvíli sa na počudovanie mnohých do záverečnej nominácie na šampionát nedostal. Čo by iných možno zlomilo, jeho posunulo ďalej. Dvadsaťpäťročný rodák z Martina Miloš Horník v drese VKP Komárno zatiaľ bodovo kraľuje v našej extralige.

Čítať celý článok
   

Teória jedného víťazstva

9.10.2015. - redaktor denníka Šport Pavol Kubiš pre svoj denník.

Teória jedného víťazstva

Buďme realisti. V zložení, v akom sa slovenskí volejbalisti predstavia na práve dnes sa začínajúcich majstrovstvách Európy v Taliansku a v Bulharsku, môžu v D-skupine v konkurencii Srbska, Ruska a Fínska pomýšľať na jedno víťazstvo. Ten, kto videl v Bratislave naživo ich generálku proti majstrom sveta Poliakom, naše konštatovanie poopraví – môžu o ňom snívať. Čítať celý článok

   

Palo Kubiš o mužskom titule

22.4.2015 - Pavol Kubiš pre Denník Šport
Predstavujeme majstra Slovenska 2015 - VK Mirad Prešov
Ľuboslav Šalata sa za naplnením trénerských ambícií sťahoval na opačný koniec republiky. Hnal ich hlad po úspechu.
Keď sa pred šiestimi rokmi ambiciózny bývalý volejbalový reprezentant Ľuboslav Šalata stal trénerom Prešovčanov, hneď v prvej sezóne priviedol extraligového nováčika do finále play-off.

Čítať celý článok
   

Alica sa vracia

20.4.2015 - Palo Kubiš pre Denník Šport
V širšej nominácii volejbalistiek Slovenska sa po ôsmich rokoch objavila aj nahrávačka Alica Sikolov - Székelyová, nad návratom však visí zdravotný otáznik.
Už budúci mesiac odohrajú slovenské volejbalistky dva barážové zápasy proti Azerbajdžanu (23. mája v Baku a 30. mája v Leviciach) o postup na ME (26. septembra až 4. októbra v Belgicku a v Holandsku). V širšej 22-člennej nominácii sa objavila aj skúsená, 34-ročná nahrávačka Alica Sokolov-Székelyová. Po takmer ôsmich rokoch, reprezentačný dres si totiž naposledy obliekla 11. novembra 2007 na turnaji olympijskej predkvalifikácie v bulharskom Gabrove.

Čítať celý článok
   

Stránka 1 z 8

<<ZačiatokDozadu12345678DopreduKoniec>>