Keď sa hrá MEVZA

Zamatovo revolučný deň 2017 v hlavnom meste SR.

Keď sa hrá MEVZA, poháre CEV, tak sa musia ostatné družstvá, nehrajúce medzinárodné súťaže, v ústretových posunoch domácich súťažných termínov prispôsobiť. Musia pochopiť. Ak nemajú chuť, vôľu, racio vyjsť v ústrety, tak rozhodne Lubeno. Odborne, umne, s citom, tak ako len Lubo S. vie.
Nedokonalé predpisy (ani ich to nenapadne - tie predpisy) nemyslia však na to, ako sa má postupovať v situácii, ak sa nechcú dohodnúť takí, čo európsky trpia spoločne. Raz jeden a INOKEDY zase ten druhý.
Prenájom sa zaplatil, energia bude uhradená, fa pískačom uhradené, práčky vyperú "spotené dresy", zhltnú sa nejaké pilulky, divák čumí ako debil, rodičia pofrflú, každý je k---t a karavána ide ďalej.
Neovládam podrobnosti včerajšieho sprzneného ženského derby z čela tabuľky, nevyznám sa, lebo ženský sektor je tradične intrigánsky drbnutý, nesúdim, oba tábory mám úprimne rovnako rád, aj keď ma Dr. Hančík teraz - predvolebne - riadne serie. Ale všetko vždy prejde.
Jediné, čo k tomu môžem presne bez chyby povedať je, že ak by som dostal ako tréner nejaký nekompetentný rozkaz, idem na druhý deň do Amazonu.
Najhoršie je, že žiaden chlap dnes nemôže povedať, že mu nejaká baba chýbala, lebo v dobe #metoo, môže ísť do basy.

Husár Ivan, VKP