Matchpoint Postrehy - píšete nám Postrehy k ME žien 2019. Postreh 0

Postrehy k ME žien 2019. Postreh 0

20.8.2019 - zajtra nás obsadia Rusi. Júj, to by bolo peklo. Oni nás však v stredu nenapadnú, jedine, že by ich červený Blaha s kapitánom Dankom zavolali. Na bratskú pomoc.
Rusi nás zajtra určite neobsadia aj preto, lebo od piatka sú v Bratislave, hlavnom meste Slovenska, ME vo volejbale žien. V skupine tu hrajú aj favoritky z Ruska a súdruhovia z Moskvy by nedovolili, aby bol ktorýkoľvek súper krajší - a jeden zaiste bude. Do mesta by nabehli tanky a ľud by šiel na barikády. 20 rokov by sme pykali iba za to, že máme nádherné ženské.

50 rokov dozadu by si nemohol hocičo hocikto hocikam slobodne napísať, ale aj nenapísať. 50 rokov od okupácie máme weby, sociálne siete, každý môže písať čo chce, dokonca si každý môže a politici musia písať s Kočnerom. Len treba selektovať. To je umenie. To je umné. Kto to vie, kto to dokáže, je slobodnejší.
Takže ja budem slobodne písať o bratislavskej skupine na volejbalových ME, prevažne o zápasoch našich dievčat a vy si slobodne vyberte, či to budete čítať. Postrehy očíslujem, ten dnešný bude veľmi veľmi krátky a má číslo nula. Symbolicky.

POSTREH 0.
Sedem dní dozadu, 14.8.2019 na tlačovej konferencii SVF, t.z. 9 dní (slovom deväť) pred štartom ME, novinári napísali výroky funkcionárov SVF, že všetko je pripravené. Všetko funguje.
Vylúdilo mi to úsmev na perách a ponúkam Vám moju polemiku. Ako môže byť všetko deväť dní pred ME pripravené, keď riaditeľ turnaja je Mgr. Tomáš Singer. Tento muž je zabetónovaný na Junáckej ulici v rôznych pozíciach vedenia SVF cez 2000 rokov. Radšej ani nechcem vedieť, koľko presne. Ale viem, že tento totálny babrák NIKDY nedodržal žiaden termín, NIKDY nič nevrátil podpísané v termíne, NIKDY nebol na poradách pripravený, NIKDY nebol schopný nič dotiahnuť do zdarného konca. Čoho sa chytil, to dodrbal. Je to kardinálny lenivec, darmožráč a pijavica, prisatá na štátne peniaze. Modlime sa.
Úprimne prajem turnaju ME zdarný priebeh, prajem dievčatám veľa štastia, kolegovi Fenogliovi štastnú ruku a chladné vízie, Barbore Kosekovej, jej veľmi prajem, aby sa nebála. Asi to nedá, ale prajem jej ďalší titul. Barbora je vyhrávačka, Barbora je suverénne najlepšia súčasná nahrávačka na Slovensku, zastane si už miesto aj v Európe. Chrbát jej na turnaji bude kryť babrák v pozícii riaditeľa turnaja, ktorého hlavný motív je, aby vo V.I.P. ostalo čo najviac neodzátkovaného vína.

Husár Ivan, v predvečer okupácie, tri dni pred úvodným duelom so Španielkami.