Matchpoint Postrehy - píšete nám Postreh z ME - 6 (MOJE DILETANTSTVO)

Postreh z ME - 6 (MOJE DILETANTSTVO)

28.8.2019 - pred šampionátom som sondoval, akým systémom sa tento šampionát hrá. O rady som pýtal kadekoho, aj ľudí, ktorí s tým neustále robia. Na stránke CEV som konkrétnosti nenašiel. Len som dedukoval. Som diletant. Systém je nový, turnaj sa hrá v štyroch krajinách, ale tento formát má premiéru.
Písal som v niektorých postrehoch, že ak naše baby postúpia na prvú alebo druhú priečku v skupine, idú ďalej priamo až do 1/4 finále, napísal som, že naše dievčatá môžu v nedeľu v Bratislave aj nehrať.
Vložil som túto informáciu do článkov (mazať to už nebudem) a vierohodne som to šíril. Ľudom, ktorí si pokupovali lístky na nedeľu pre rodinu za veľa eur som vravel, že v nedeľu tu dievčatá hrať - môže sa stať - nebudú. Ale zároveň som vravel, že Rusky a Nemky budú tvrdý oriešok a naše to doklepú na treťom mieste v skupine. Ak som niekoho veľmi vytočil, mrzí ma. Všetkým sa ospravedlňujem za chybu. Hrať v nedeľu v Bratislave isto budeme, predpokladám, že to bude druhý zápas nedeľného programu - o 18:00 a je jasné, že súperom bude niekto z poľskej skupiny.
Poľky našim súperom podľa pravidiel nebudú, lebo oni buúd hrať 1/4 doma v Lodži.
Ivan Husár

Slavo Huba, manažér družstva žien:"Talianky určite vyhrajú, lebo sa nechcú sťahovať z Poľska. My sa nemôžeme stretnúť s Poľskom,  lebo organizátori hrajú 1.9. svoje zápasy doma. Je to zatiaľ motanica.  Ak by sa nám podarilo poraziť Rusky,  tým pádom sme so štyrmi víťazstvami na druhom mieste a budeme hrať proti štvrtému zo skupiny B !!!! Ak Rusky vyhrajú, tak idú do Poľska a budú hrať proti domácim,  no proste je to zaujímavá motanica ." pozn. www: Aj s Taliankami môžme hrať.