Matchpoint Postrehy - píšete nám Singerovi to trvalo 527 rokov

Singerovi to trvalo 527 rokov

6.11.2019 - 527 rokov trvalo Singerovi, kým objavil Ameriku.

Voľakedy dočasne poverený vedením sekretariátu SVF Tomáš Singer sa zľahka presublimoval do funkcie generálneho sekretára. Viete niekto, kto, kedy a za akých okolností ho vymenoval?
Vyhral snáď konečne na seba ušitý tender? Zariadila to Žuža z Komárna? Kočner z Leopoldova?Tomáš Singer 3 Každopádne "nová funkcia" výrazne prispela jeho marketingovej tvorbe. Jeho kreativite. Jeho nápadom. Po dlhých rokoch, keď vždy vymyslel mimoriadne atraktívny systém finále Slovenského pohára, verzie final four, final six, pochopil a sám v správe TASR to aj komentuje, že ten najlepší, najpozoruhodnejší, najtraktívnejší, najziskovejší systém je Superfinále. Finále iba dvoch. Oboplával a našiel. Oboplával a triumfálne sa vylodil. Domorodci s ostrými, jedom napustenými hrotmi dostali tričká z ME, malú Mikasku a je kľud.

Bratislava 5. novembra 2019 (TASR) - Po siedmich rokoch sa o Slovenský pohár vo volejbale bude opäť bojovať v Bratislave. Superfinále žien a mužov sa uskutoční v nedeľu 9. februára 2020 v Eurovia Aréne na Pasienkoch.
Systém pohárovej súťaže prešiel v porovnaní s minulou sezónou veľkými úpravami. Štvrťfinále a semifinále sa na rozdiel od minulosti hrá na dva zápasy (doma - vonku) a do Superfinále postúpia len dva najlepšie ženské a mužské tímy. Novinkou je aj to, že dvojice pre štvrťfinále sa žrebovali bez nasadenia.
Momentálne prebiehajú štvrťfinálové duely, ktorých odvety sa odohrajú 20., resp. 27. novembra. Semifinále sa začne v decembri, muži budú hrať prvé zápasy 18. decembra a odvety budú 15. januára, prvé zápasy ženského semifinále sú na programe 11. decembra, odvety 15. januára. Víťaz Slovenského pohára zinkasuje 2500 eur, zdolaný finalista 1500 eur a zdolaní semifinalisti po 500 eur. Minulý rok sa na finálovom turnaji v Humennom tešili z prvenstva hráčky Slávia EU Bratislava a volejbalisti VK KDS-Šport Košice.
"Bratislavu ako dejisko pohárového finále sme mali v hľadáčiku dlhší čas a sme radi, že sa nám to tentoraz podarilo zrealizovať. Chceme nadviazať na úspešné majstrovstvá Európy žien v hlavnom meste, tentoraz budú aktérmi naše najlepšie kluby. Podujatie určite bude spĺňať najvyššie kritériá aj pokiaľ ide o organizáciu či športovú prezentáciu. Veríme, že tento nový formát súťaže, kde celú organizáciu podujatia prevzala na seba Slovenská volejbalová federácia, bude atraktívnejší a pritiahne do arény nielen volejbalových fanúšikov, ale aj ďalších priaznivcov športu. Chceme, aby súčasťou volejbalového Superfinále bola opäť aj pôsobivá šou," povedal generálny sekretár SVF Tomáš Singer pre oficiálny web federácie.
Ivan Husár, milovník úspešných výberových konaní