Matchpoint Ligy EURÓPY WWW mapuje V.

WWW mapuje V.

ivcadaniDanica Hanzelová- Repáková (vpravo) 
18.11.2007
WWW sa podarilo spojiť s ďalšou slovenskou hráčkou pôsobiacou v zahraničí. Po lete plnom piesku a beachvolejbalu sa vrátila Danica Hanzelová- Repáková opäť na palubovku. Ako sa jej podarilo opäť aklimatizovať, a ako sa jej darí teraz vám rozpovie hráčka švajčiarskeho Schaffhausenu v nasledujúcich riadkoch.

Pekný pozdrav zo Schaffhausenu.
Po lete, ktoré som strávila na piesku a na beachových turnajoch, bolo pre mňa najväčšou zmenou po mojom príchode sem obutie si tenisiek a nasadenie kolenačiek. To mi robilo asi najväčší problém. Na všetko ostatné som si inak ľahko zvykla, keďže tu hrám už druhú sezónu. Oproti minulej sezóne prešlo družstvo výraznou zmenou, avšak tohtoročný kolektív sa mi zdá byť fajn. Verím, že obstojí i vo chvíľach, keď nebude všetko len dobré a ideálne.

Čo-to vám už o našom živote v meste pri Rýne napísala v októbrovom príspevku Ivča, odvtedy sa tu toho však veľa zmenilo. Máme už november, ochladilo sa, teploty klesli aj pod nulu, napadol prvý sneh a boli sme nútené kúpiť si aj škrabky na autá. Jazdíme už na zimných pneumatikách takže v tomto smere sme 100 %-ne pripravené. Minulý štvrtok sme v meste objavili Martinské trhy, ktoré nám pripomenuli tie naše, vianočné, ktoré bývajú v centre Bratislavy. Čo však zaručene na tých našich trhoch nenájdete, je cukrová vata. Tu ju však predávali na každom rohu. Pobavilo nás to.

Po strede nastala i ďalšia, príjemná zmena, a to, že sa naše družstvo ocitlo na čele tabuľky po super víťazstve 3:0 nad Konizom. Dokonca šlo o historické víťazstvo po siedmich rokoch na palubovke tohto súpera. Včerajším víťazstvom nad Luzernom sme si toto umiestnenie ešte upevnili. Odveta s Konizom na seba však nenechá dlho čakať, keď už 28. novembra ho privítame na našej, domácej palubovke. Ak sa vám to zdá byť veľmi skoro, tak skutočne to tak je. Celý mesiac november je pre nás totiž veľmi rušný a plný zápasov. Niekedy dokonca až troch počas jedného týždňa. Je to kvôli našej účasti v európskej súťaži Challenge Cup, keď už budúci piatok zamierime smer Budapešť. Priblížime sa tak nášmu domovu. Berieme to ako takú predprípravu na vianočné sviatky, ktoré tu už podaktoré odpočítavajú (menovať radšej nebudem Smile ).

Na záver by som vám chcela prezradiť jednu zaujímavosť. Týka sa nášho predzápasového bojového pokriku, ktorý je slovenský. Vo "výberovom konaní" sme tromfli dokonca i veľmoc JaponskoSmile. Takže, do toho, poď poď...

O chvíľku sa vidíme Smile S pozdravom Danica