Matchpoint Listy Luborovi

Listy Luborovi

List Tereze Poliakovej do Ruhpoldingu

17.1.2019 - Voľakedy dávno som pravidelne písal Listy Luborovi. Tie nájdete v archíve webu. Na poslednom Vianočnom kolotoči v hale v PKO mi hovorí jeden priaznivec: "Kurva, už nikdy nebudú?"  Ee.
Ale ja píšem rád, tak som dnes napísal jeden podporný List Tereze, lebo som si s podobnou háveďou volačo užil. Lubor už hurá nie je, dúfam, že Tereza bude ešte dlho. Ešte by mohli skončiť Singhi, Lubeno a kapitán. Potom bude sveta žiť.
Prečítajte si a pridajte sa, lebo ak Tereza teraz zaberie, tak skrachujem.
LIST TEREZE

Husár Ivan

 

List Halandovi od L.Popeláša

Dobrý večer,

píšem Vám pán prezident, lebo neviem, či ste so situáciou oboznámený.
V Bratislavskej oblasti nám 8 týždňov bežia súťaže. Bez rozhodcov ...
V 2.lige žien, by to problém nebol, u mladších detí tiež nie, no kadetky a staršie žiačky, ktoré bojujú o postup na M-SR, to už problém začína byť. Stretnutia rozhoduje kto je po ruke a často nevie ani pravidlá. Vznikajú nedorozumenia, hádky a pod.
Ak to v ostatných oblastiach funguje, že rozhodcovia chodia, prečo nie v BA? Dokedy bude toto únosné?
Ako mám motivovať dievčatá na tréning, zápas, keď súťaž nemá "punc" oficiálnosti?
Chcem okamžité riešenie!

P.S.: trochu odbočím, ale len a len kvôli rozvoju chlapčenského volejbalu, sme vytvorili túto zložku. Čakali sme sľúbenú finančnú podporu zo SVF, no čo sa stalo? Nič! Nula Eur a odsunuté na január, február? Halu si zoberieme do prenájmu na dlh? Keby nám na tých deťoch nezáležalo, tak ich zo súťaže stiahneme. Nesľubujte, čo nemôžete splniť.

Píšem možno "nasrato", no dobre viete, že ja som veľký srdciar pre volejbal, no táto sezóna mi dosť leží v žalúdku. Hlavne nezabudnite, že tu máme cez 80 detí, ktoré sú tu hlavne kvôli mne. Snáď o ne nechcete prísť. My za nich od Vás nič nemáme, ÚTM nám nechcete dať, no klubom, čo majú 18 detí ÁNO, ale vy za každého člena prostriedky dostávate.

Dobrú noc.

Popeláš Ladislav, 23.11.2016 - Pezinok

Poznámnka www:

Mnohí ste s Luborom nespokojní. Mnohí mu píšete oficiálne, ale večne v Bratislave neprítomný mocipán Lubor si zvykol používať úžasnú formulku: "Snáď si nebudeme dopisovať".
Neodpovie vám pochopiteľne ani cez tento web, ale ak mu pošlete list cez túto rubriku, aspoň to budú ostatní vidieť. Napíšte Luborovi list a pošlite na Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

   

List Halandovi od Miloša Dubovca

Vážený pán prezident SVF,

na našich dvoch stretnutiach v decembri 2015 a januári 2016 som Tebe a všetkým zúčastneným na stretnutí (viceprezidenti p. Singer a p. Velecký a p. Cibulová) v značnom predstihu predstavil projekt pôsobenia ženskej dvojice v plážovom volejbale pre nasledujúci olympijský cyklus, t. j. do OH 2020 v Tokiu. Nakoľko do dnešného dňa som nedostal zo strany SVF žiadnu odozvu na prezentovaný projekt, pravdepodobne z dôvodu veľkej pracovnej zaneprázdnenosti, zasielam Ti tento projekt aj v tlačovej forme.
Tak, ako som avizoval na stretnutiach, ku koncu roku 2016 bude problém nájsť kvalitného trénera. Na základe mojich priateľských vzťahov na ponuku zo strany SVF ešte čaká tréner Lukáš Fialek (POL). V prípade záujmu o ženskú dvojicu v plážovom volejbale a účasti na prezentovanom projekte zo strany SVF mi zašli svoje stanovisko na hore uvedenú adresu do 5.12.2016 (po tomto termíne už nebude voľný tréner). Žiadnu odpoveď budem považovať ako nezáujem z Tvojej strany ako prezidenta SVF a strany SVF o ženský plážový volejbal prezentovaný v predkladanom projekte.
Na záver Ťa žiadam, aby si vydal pokyn na vyplatenie sumy 7 500€, čo zostáva uhradiť zo sumy 20 000€, ktorá bola odsúhlasená z rozpočtu SVF Správnou radou SVF na začiatku roka 2016 a bola splatná do júna 2016. Tvoje slovo ako prezidenta SVF (všetko na podporu dvojice Dubovcová/Nestarcová) a súhlas Správnej rady SVF sme považovali v tíme ako záväzné a počítali sme s uvedenou sumou v našom rozpočte. Dnešná situácia z dôvodu nevyplatenia vyššie uvedenej sumy a následného neuhradenia dodávateľských faktúr z našej strany stavia ženský tím plážového volejbalu do pozície neplatiča a v konečnom dôsledku znamená jeho likvidáciu.
V prípade Tvojho záujmu na konštruktívny dialóg o danom projekte a budúcnosti plážového volejbalu na Slovensku som prístupný akejkoľvek komunikácii. Projekt zverejním na príp. diskusiu.
S úctou
Miloš Dubovec , Podunajská 23/E, 821 06 Bratislava,
tel.: +421905900705, e mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Na vedomie:
Členovia Správnej rady SVF
Michaela Cibulová
Fanúšikovia volejbalu

Slovenský volejbal na OH 2020

Diskusia k listom

Mnohí ste s Luborom nespokojní. Mnohí mu píšete oficiálne, ale mocipán Lubor si zvykol používať úžasnú formulku: "Snáď si nebudeme dopisovať".
Neodpovie vám ani cez tento web, ale ak mu pošlete list cez túto rubriku, aspoň to budú ostatní vidieť. Napíšte Luborovi list a pošlite na Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

www

   

List rodiča p. Halandovi

18.8.2014 - Keď som si na Štedrý večer 2013 namyslel Listy Luborovi, hneď v nultom písme sme ponúkli každému priestor na www.volejbal.sk na svoj list. Je koniec leta a prvá lastovička je tu, hoci ostatné sedia už na drôtoch. Snáď sa ešte nájdu smelé jedince, ktoré uveria správam o globálnom  otepľovaní a neodletia. (hu)
Dostali sme na adresu Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. list nespokojného rodiča zo Senice. Uverejňujeme ho v plnom znení. List už mailovou poštou dostal aj Lubor - včera.

Čítať celý článok
   

List rodiča č.3 - prvá časť

23.10.2014 - Na Listy Luborovi zareagoval v auguste veľmi nespokojný rodič zo Senice a tiež sa rozhodol jeden list ing. Halandovi poslať. Spôsobil na Junáckej celkom slušný rozruch. List neskôr rozšíril o druhú verziu, ktorú mienil dať do printových médií. Ten náš web nezverejnil, lebo pán Vadrna nás o to požiadal a ostal dúfať. Naivne veril, že veci sa budú riešiť.
List číslo 3, ktorý pán Vadrna pred pár dňami odoslal prezidentovi Halandovi, vám uverejníme po častiach. Pracné dielo vzniklo zrejme zo zúfalstva a ako kontra proti nikde nekončiacej drzosti a nezáujme riešiť problémy. Čitatelia, uznajte, že pomerne tvrdá kritika manierov súťažného riaditeľa SVF má niečo do seba. Doporučujeme najprv hore kliknúť na jeden list, aby ste si dej vecí pripomenuli.

Čítať celý článok
   

Stránka 1 z 5

<<ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec>>