Matchpoint Listy Luborovi

Listy Luborovi

List rodiča č.3 - druhá časť

Prvá časť listu
pokračovanie listu
Podnet na DK SVF

      Pán prezident, toto je čo? Mám to považovať za výsmech dlhoročnej práce s mláde- žou? Ak neviete, o čom hovorím, tak v nasledujúcich riadkoch sa Vám to budem snažiť vysvetliť.
Listom zo dňa 9.9.2014 zaslal pán Stražay, v odvolaní sa na riadiacu zložku SVF (neverím, že to bolo rozhodnutie riadiacej zložky, môj osobný názor, že len jednej osoby), podnet na DK SVF vo veci preskúmania, či nedošlo zo strany lídrov klubu SVM o.z.: Mgr. Lenky Búzkovej, Mgr. Jaroslava Suchánka a Ľubomíra Pöštényiho k porušeniu ŠTD SVF, najmä k porušeniu Disciplinárneho poriadku SVF a to uvedením nepravdivých  skutočností v materiáloch SVF. A to konkrétne :

Čítať celý článok
 

Drahý Lubor - december

Drahý Lubor,

sme na konci. Nie v koncoch. Posledný list. Pred sviatkami pokoja. Prajem Ti drahý Lubor veľa darčekov a príjemné prežitie sviatočných dní. Bože Lubor, ale nám ten rok ubehol. Diviš nám zbehol do Ruska, Karol umrel, po bitkách v COP našťastie obeť prežila, Mirka Motyčíka vyhodili, Stražay zbesnel - nadáva funkcionárom do sopliakov, Humenné reinkarnovalo.
Volejbal je v kóme.

Čítať celý článok
   

Drahý Lubor - november

Drahý Lubor,

v novembri letí predposledný list. Teš sa, alebo smúť. Každopádne ešte jeden a finito.
V tomto mesiaci dáme žeravú tému - o pokutách. V Poprade 2009 som bol na mojej poslednej konferencii (volebná), na ktorej si zakázal v programe diskusiu a Tvoji, zhruba štyridsiati vlezdoprdelistickí pochlebovači Ti tú ohavnosť ešte aj odhlasovali. Vtedy ste ako dôvod v úvode konferencie prehlásili, že zasadnutie pripravujete po vzore Vášho vzoru CEV, že chcete byť podobne ako oni moderní a dynamickí. Boh nás ochraňuj. Aj pokuty sa učíte dávať od nich? Od buka do buka. (Ďalej už len OdBuDoBu)

Čítať celý článok
   

Drahý Lubor - október III.časť

       Drahý Lubor,

       vieš, že ja rád kritizujem a vieš aj to, že nielen kritizujem. Ešte keď ma o niečo mladší kolega SInger poctivo a slušne odzdravil, tak sme s Tomášom veľa vecí konštruktívne a vecne poriešili. Tak ste po 10 rokoch od Tvojho zvolenia opantaní mocou, že ste ohluchli. Preto nemá už dnes význam nič hovoriť. Ale úplne ste hádam neoslepli, tak čítaj. Čítaj návrhy, ktoré omieľam dlho, predlho a s ktorými si Ty xkrát súhlasil a bol si s nimi stotožnený.

Čítať celý článok
   

Drahý Lubor - október II. časť

       Drahý Lubor,

       druhá časť októbrového listu.

Extraliga: rok pred ME junioriek v Bardejove/Prešove, pred jedenástimi rokmi, hrali tam dievčatá nar. 1986 a ml., ste sa vtedy s funkčnou Asociáciou klubov umne dohodli na účinkovaní družstva v Extralige žien. Na jednu sezónu. Odvtedy sú tam dodnes a o rok mám dojem ich nasledovali chlapci. Bez debaty. Z pozície moci.
       Drahý Lubor, keď dievčatá svojho času senzačne zdolali v semifinále ligy Doprastav Bratislava a dostali sa do finále, ukázali ste všetci funkcionári, ako ste z toho výsledku priposratí. Behali ste nám obutí po taraflexe v PKO a neadekvátne ste šaleli.

Čítať celý článok
   

Stránka 2 z 5

<<ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec>>