Matchpoint Ligy EURÓPY

Ligy EU

Slováci za hranicami - Petronela Biksadská

biksadska05.03.2009

Po dlhšej dobe opäť všetkých zdravím. Dúfam, že sa máte prinajmenšom tak dobre ako ja. J Teraz nemám na mysli volejbalovú stránku. V tomto smere by to mohlo byt aj lepšie. V poslednej dobe prehrávame všetko čo sa dá. Ale okrem fanúšikov to nikoho netrápi, v klube sa nikto nestará. V tabuľke sme na ôsmom mieste a do druhej časti sezóny ostávajú len tri zápasy, z ktorých len v jednom sme favoriti.

Čítať celý článok
   

Slováci za hranicami - L.Hatinová a A.Szekelyová

hatinovaszekelyova14.04.2009


Znovu vás všetkých zdravíme z bukurešti.

 ďakujeme všetkým, ktorý ste nám držali palce, lebo ako sme naposledy písali, bolo nám treba vyhrať posledné tri zápasy základnej časti a  to sa nám aj podarilo.
Len škoda, že favorizovaný galati pustil zápas constanci, takže sme nakoniec išli do playoff z nášho tretieho miesta. Prvú fázu proti šiestemu targu mures sme zvládli na výbornú, čiže dva krát výhra 3:0. Potom nasledovala desaťdňová pauza, v ktorej sme odohrali iba jeden pripravný zápas. Ním sme sa pripravovali na finále rumunského pohára, v ktorom sme podľahli 3:0. Ale keďže súper nám bol galati, tak sklamanie nebola prehra, ale to, že sa nám nepodarilo vyhrať ani jeden set. Dva dni potom nás už čakalo dôležité semifinále. Prvý zápas sme odohrali v sobotu, ktorý sme prehrali 3:0 po našom veľmi slabom výkone. Nedelňajší zápas tiež v constanci sa vyvíjal od začiatku v náš prospech, hrali sme koncentrovane a bez chýb. To nám prinieslo vytúžené víťazstvo 3:1. V stredu sme hrali doma, ale zase sme sa vrátili k sobotňajšiemu výkonu, tak ani výsledok nebol iný, zase prehra 3:0. Po tejto prehre si kazdý uvedomoval vážnosť situácie, keďže sa hralo na tri víťazstvá, a hneď to vo štvrtok vyzeralo inak. Podali sme pekný kolektívny výkon a výsledok 3:0 nám priniesol malý úsmev na perách. Malý bol preto, lebo každý si uvedomoval, že ešte nie je koniec a k postupu do finále nám chýbala ešte jedna výhra. O tu sme sa snažili v nedeľu znovu v constanci. Zápas sme začali veľmi zle, ani sme sa nenazdali a bolo 2:0 pre constancu. Našťastie sme v treťom sete začali hrať a vyrovnali sme na 2:2,ale v piatom sete mala znovu navrch constanca....takže za dva týždne nás čakajú súboje o tretie miesto s bacau.

 pozdravujeme všetkých ešte raz a držíme palce na záver sezóny!!

elis a  panda

 ps.:dodatočne vám tiež prajeme príjemné prežitie veľkonočných sviatkov

04.03.2009

Ahojte fanúšikovia volejbalu!

Tak sa vám hlásime znovu. Po novom roku po dvanástich dňoch voľna, sme hneď odišli na sústredenie blízko Bukurešti. Boli sme tam asi desať dní. Ale keďže to bol olympijský areál, kde nič okrem hotela a haly nebolo, zdalo sa nám to ako mesiac.

Čítať celý článok
   

Slováci za hranicami - Gabo Chochoľák

chochoolak_g29.03.2009

Ahojte
    Nezvyčajne po krátkom čase píšem opäť malý príspevok do tejto sekcie o dianí v našom klube... Máme za sebou trošku ťažšie obdobie, v ktorom sme sa dosť nahrali a mali sme nabitý program, no chvalabohu už je tomu na chvíľu koniec a mali sme čas si aj oddýchnuť. Hrali sme final four MEVZA a semifinále rakúskej ligy, obe sme zvládli dobre a momentálne nás už čaká "iba" finále ligy o majstra, čo je náš najdôležitejší cieľ sezóny, chceme ho vyhrať kvôli budúcoročnej lige majstrov, ktorej sa chce klub veľmi účastniť a samozrejme aj všetci hráči, lebo je to určite pre každého česť si zahrať s najväčšími európskymi klubmi...
Čítať celý článok
   

Slováci za hranicami - Andrej Patúc

patuc_andrej
22.2.2009

Ahojte všetci.

Dúfam, že vám začiatok roka vyšiel podľa predstáv. Po necelom mesiaci a pol sa vám ozývam opäť a posielam môj tretí príspevok. Za tento čas sme si pripísali do tabuľky 3 víťazstvá zo 6 odohratých zápasov. Proti Sete i proti Narbonne sme dokázali zvíťaziť v troch setoch. No a to tretie víťazstvo sme si pripísali včera v Beauvais kde sme vyhrali 1:3. Paľo vás všetkých pozdravuje a najmä zvolenského alkoholika, ktorý sa práve nachádza v Insbrucku :) Túto sezónu sa mu zatiaľ veľmi darí, v každom zápase dá minimálne 25 bodov. Hrá proste fantasticky.

Čítať celý článok
   

Slováci za hranicami - Ivana Zburová

zburova

4.11.2008

Zdravím všetkých ,

 

po minuloročnej sezóne strávenej vo francúzskom MVS La Rochette som sa presťahovala do teplého a krásneho mesta Cannes, kde hrávam za ESCR Le Cannet. Minulú sezónu skončili na 4.mieste a v pohári CEV sa dostali do finále. Takže čaká nás teda náročná sezóna pokúsiť sa skončiť lepšie v lige a v pohári sa dostať čo najďalej.

Čítať celý článok
   

Slováci za hranicami - M.Nemec

nemec_m2Martin Nemec, Perugia Volley (ITA)

08.04.2009

čaute,

niečo z diania v perugii:
28.3 sme skončili základnú časť, na peknom 4.mieste, a začali sme domácim zápasom proti piacenze prvý zápas play-off.
Po ťažkom boji sme ho prehrali. Mali sme v zápase momentky, kedy sme hrali zle, robili chyby v sériach a to rozhodlo v náš neprospech, keďže piacenza hrala veľmi dobre celý zápas. Zahral im výborne Marschal a Zlatanov, ktorý sa vrátil po mesiaci na ihrisko. Prehrali sme 1.3.

Čítať celý článok
   

Stránka 3 z 4

<<ZačiatokDozadu1234DopreduKoniec>>