Matchpoint Postrehy - píšete nám

Postrehy

ZÁKAZ POTVRDENÝ

dsc_1824 copy Emanuel Kohút (VKP Bratislava) a jeho priateľka Simona Kleskeňová (OMS Senica), reprezentanti Slovenska, budú výhradne pre tento web od začiatku prípravy na ME až do ich konca dodávať denne správy, výsledky, zaujímavosti, fotografie, pikantérie z prípravy reprezentačného družstva mužov resp. žien Slovenska





... po prvom dni prišiel ZÁKAZ. ZHORA !!!

Čítať celý článok
   

Ešte jedna reakcia - Juraj Šujan

10.5.2007
Vážený čitatelia,
cítim potrebu ešte reagovať, aby sme veci uviedli na pravú mieru a zbytočne ste sa aj Vy neurážali.
Ja nechcem na nikoho útočiť a slovo "čurák" mi na trénera Vlkolinského ušlo, pardon. Ako som napísal, bol som iniciátorom usporiadania MSR v Novom Meste nad Váhom, je jasné, že tréner Vlkolinský neporušil žiadne pravidlá a dokonca si aj myslím, že kvalitný tréner je.
Ale???
Keď sa vypustí zápas, tak si uvedomte, že ste na MSR mohlo by napr. Humenné prehrať 3:0 a mať istý postup z 1.miesta, páčilo by sa Vám sledovať takýto zápas, boli by ste radi keby na Vašom turnaji by diváci odchádzali pre takéto zápasy, bolo by to správne, keby nato ešte aj doplatilo nejaké družstvo, pretože na úkor neho postúpi súper, ktorý dostal "vianočný darček" a potom mi hovorte (hráči), ako by ste sa cítili Vy???
Ja si myslím, že na mládežníckych turnajoch sa má hrať naplno a nie je to o zahratí si celého družstva a to je každému trénerovi jasné, takže ten hráč so slzami by to mal vedieť tiež.
Jediné v čom ma sklamal tréner Vlkolinský je, gesto našim chalanom, spravil chybu, nad to povzniesť, možno mu chalani tlieskali k víťazstvu :.), ale nechajme to tak. Ďakujem, že som sa mohol vyjadriť.

S pozdravom J.Šujan


PS: Ďakujem tiež našim chalanom za dobré výkony, nemáte sa začo hanbiť.

Čítať celý článok
   

Máme na to?

Má slovenské reprezentačné družstvo mužov na postup na MS, na ktorých pre porovnanie ešte nikdy nechýbali českí reprezentanti ?
čítajte tu
   

Stránka 41 z 41

<<ZačiatokDozadu41DopreduKoniec>>