Matchpoint Postrehy - píšete nám

Postrehy

Diletanti zrušili libero u žiakov

26.11.2017 - Správna rada SVF na svojom zasadnutí 8.11.2017 schválila návrh Rady mládeže SVF, aby sa v kategórii žiakov zrušila pozícia libera. Odborné argumenty, ktoré predostrel šéf SVF ing. Halanda, sú do neba volajúce sprostosti. Pozícia je zrušená od 1.7.2018.
Každý normálny tréner - ak príde do haly vysoký, prespektívny hráč, hráčka, tak sa mu venuje inak, ako ostatným deťom.
Každý normálny tréner (napr. v B.Bystrici) je nenormálne šťastný, ak mu príde do haly aj malé, ambiciózne, živé striebro, ktoré je v poslednom roku ZŠ o hlavu vyšší ako jeho rodičia a nič iné ako libero nikdy nebude. A môže to byť libero svetový. Podotýkam, že aj nenormálny tréner ho kľudne nechá adekvátne dlhý čas hrať aj na smeči, lebo ešte dlho bude v tíme najlepší. Žiadne rady Rady nepotrebuje.

Čítať celý článok
   

Stanovisko Dr. Hančíka k článku Keď sa hrá MEVZA

Vážení priatelia,

Po zaujímavom stretnutí extraligy, v ktorom naše družstvo žien vyhralo hladko v Dome športu nad Strabagom v piatok 17.11.2017 3:0, vyskytli sa komentáre, prečo  družstvo Strabagu nenastúpilo s hlavnými hráčkami družstva. Náš klub bol nepriamo obvinený, že sa nechcel dohodnúť so Strabagom na preložení tohto zápasu, ktorému termín 17.11. nevyhovoval. Nebola to pravda. Chceli sme sa dohodnúť, ale problém spočíval v inom. Preto si dovolím podať vysvetľujúcu stanovisko prečo nedošlo k dohode na zmene termínu.

Čítať celý článok
   

Keď sa hrá MEVZA

Zamatovo revolučný deň 2017 v hlavnom meste SR.

Keď sa hrá MEVZA, poháre CEV, tak sa musia ostatné družstvá, nehrajúce medzinárodné súťaže, v ústretových posunoch domácich súťažných termínov prispôsobiť. Musia pochopiť. Ak nemajú chuť, vôľu, racio vyjsť v ústrety, tak rozhodne Lubeno. Odborne, umne, s citom, tak ako len Lubo S. vie.
Nedokonalé predpisy (ani ich to nenapadne - tie predpisy) nemyslia však na to, ako sa má postupovať v situácii, ak sa nechcú dohodnúť takí, čo európsky trpia spoločne. Raz jeden a INOKEDY zase ten druhý.
Prenájom sa zaplatil, energia bude uhradená, fa pískačom uhradené, práčky vyperú "spotené dresy", zhltnú sa nejaké pilulky, divák čumí ako debil, rodičia pofrflú, každý je k---t a karavána ide ďalej.
Neovládam podrobnosti včerajšieho sprzneného ženského derby z čela tabuľky, nevyznám sa, lebo ženský sektor je tradične intrigánsky drbnutý, nesúdim, oba tábory mám úprimne rovnako rád, aj keď ma Dr. Hančík teraz - predvolebne - riadne serie. Ale všetko vždy prejde.
Jediné, čo k tomu môžem presne bez chyby povedať je, že ak by som dostal ako tréner nejaký nekompetentný rozkaz, idem na druhý deň do Amazonu.
Najhoršie je, že žiaden chlap dnes nemôže povedať, že mu nejaká baba chýbala, lebo v dobe #metoo, môže ísť do basy.

Husár Ivan, VKP

   

Nenechajte si brnkať

27.9.2017 - Ak si dnes kúpite v predajni funkčnú, oprávnenú lekárničku do auta v záruke a zajtra bude schválený nový zákon so zmenou, tak vám určite normálny štát v normálnych pomeroch dovolí tú lekárničku použiť ešte tie dva roky, na ktoré má balíček záchrany napísanú lehotu.
Ak by nejako výrazne chcel štátny orgán, ovplyvnený lobingom, meniť normy každý mesiac a buzerovať obyvateľstvo, aspoň by ste sa vedeli zariadiť.

Vážení priatelia, ak ste si teda zakúpili zápisy na volejbalové stretnutia pred vydaním ÚS č. 4 (19.9.2017), pár dní pred začiatkom súťaží, v ktorej súťažný riaditeľ SVF od pásu, svojvoľne, normu zápisov zmenil, skúste tej jeho inštitúcii napísať, zavolať, sťažovať sa. Alebo napíšte priamo ing. Halandovi, tam je však riziko, že nebude vedieť o čom točíte.
Lístky na postavenie, to je za nami, rozhodcovia akceptujú aj servítky - správne.
Zápisy: ak máte iba 12 hráčov situáciu vyriešite a perzekuovaní by ste byť nemuseli. Ak naberiete 16 krkov, máme pre vás doporučenie a jednoduché riešenie. Vezmite čierne pero, pravítko a dva riadky rozpoľte. Hráča tam v pohode vpíšete, ak ide o hráčku a je obézna, dajte ju do normálneho riadku do štíhlych dajte chudučké. Aaaaaa je to.
No ak chcete mať všetko v absolútnom, rigoróznom a hlúpom, dokonca debilitou zaváňajúcom poriadku, napíšte vlezdoprdelistovi Karlovi ze Záhorá a on vám vytlačí, čo potrebujete.

eshop.volejbal.sk

   

Nový (prvý) partner pre extraligu mužov a žien

22.9.2017 - onedlho sa objaví na všetkých extraligových zápasoch v okolí ihriska logo PARFEMS.SK - nový (prvý) partner extraligy mužov a žien.
Liga sa v stredu začala, ale marketingový guru SVF Tomáš Singer predstaví novinky časom. Časom dodajú bafíci z Junáckej klubom hracie siete a anténky, časom Singer na tlačovke vysvetlí, prečo v marektingových podmienkach sľúbili extraligovým družstvám 12 lôpt a reálne dostali kluby lôpt iba desať.
Onedlho sa kluby, hráči a hráčky dozvedia aj finančné benefity zo spolupráce medzi SVF a novým partnerom. Zaiste budú môcť kluby nahliadnuť do paierov, o čo ide. Ale to všetko až časom.
Vzhľadom k tomu, že logo PARFEMS sa objavilo už počas ME na dresoch mužov Slovenska ,veci musia byť dávno hotové, ale Singer má vždy čas.
Predstavovanie partnera počas rozbehnutej súťaže je diletantský, neakčný a smutný postup, ale to predsa všetci o viceprezidnetovi pre marketing vieme.
Včera nám skončilo leto. Dnes sa rozbieha jeseň. Leto bolo nádherné a teplučké. Možno prisuché. Nech už je jeseň akákoľvek, prajme si všetci, nech sa letu vyrovná najbližšia zima. A po nej ďalšie štyri.

www

 

   

Aký to má význam

20.9.2017 - Začína extraligový ročník 2017/2018 a hneď tu máme maškrtu. Povedzte, načo je to dobré.

13.9.2017 bol na FTVŠ povinný trénerský licenčný seminár. Pri registrácii trénerov obdržali GRÁTIS kolegovia od www.volejbal.sk balíček lístkov (100) na postavenie. Je na nich firma GALA, boli vyrobené ešte v pradávnom čase fungovania kooperácie GALA a ZVOK (Združenie volejbalových oddielov a klubov) a samozrejme je na nich VOLEJBAL.SK
SVF žiadne také lístky klubom, trénerom nevenuje.

Čítať celý článok
   

ME očami Pavla Bartíka

Pavel bartik5.9.2017 - Zvolen

Dobrý večer želám všetkým priaznivcom volejbalu.

Keďže začínam písať moje hodnotenie a postrehy majstrovstiev európy počas sledovania futbalového zápasu Anglicko-Slovensko a pred chvíľou sme otvorili skóre, vopred sa ospravedlňujem za preklepy, keďže jedným očkom sledujem aj futbal. (pozn.redakcie: preklepy opravíme. jemu radi)

Čítať celý článok
   

Chcelo by to pochváliť, ale ...

31.8.2017 - List z dielne na Junáckej

Dobrý deň,
 
v súvislosti so zavedením elektronického zápisu v Extralige mužov a žien od nového ročníka 2017/18 by sme Vás chceli informovať, že na základe dohody so spoločnosťou NAY a.s., dodáme v krátkom čase pre každý extraligový klub notebook Lenovo IdeaPad 110 a tlačiareň Canon Pixma. Dodanie a prevzatie uvedej techniky dohodneme s každým klubom individuálne.  Čítať celý článok
   

Stránka 6 z 41

<<ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec>>