Matchpoint Postrehy - píšete nám

Postrehy

Stražay zdeformoval finálovú sériu extraligy mužov

1.5.2017 - Je pár dní po finále, zainteresovaní vedia, náhodne okoloidúci kukajú ...

Fakty kauzičky, ktorá "jemne" tečovala finále extraligy.

1.)    VK Prievidza napísala pred začiatkom ligy na súpisku svojho B družstva (1.liga mužov) trojicu hráčov, ktorých funkcionári klubu napísali ale aj na súpisku prvého družstva mužov (extraliga). Takéto prípady sú bežné, ale jeden zo súťažných dokumentov obmedzuje vek hráčov s právom striedavého štartu (dve súťaže) na 23 rokov. Ani Hraňo, ani Javorčík, ani Šimko nemajú vek do 23 rokov.

  1. Zodpovednosť za zloženie súpisiek je na strane klubu. Toto je jasná, neodškriepiteľná chyba klubu z Hornej Nitry. Čítať celý článok
   

Body pre pískačov v ankete 2016

6.3.2017 - Žitný ostrov.

Ankety tu sú oddávna. Hodnotíme spevákov, hercov, moderátorov. Hráči, šestky, špecializácie, tréneri, rozhodcovia. Ankety sú vždy vo vývoji. Z hlúpych ankiet sa pomaly vo vývoji stávajú "reálne spravodlivé".
Mení sa metodika zberu hlasov, sú teda logicky neporovnateľné, menia sa zadania, mení sa počet hlasov (voličov). Voľakedy boli napríklad volejbaloví hodnotitelia mnohí novinári, aj takí, ktorí písali o volejbale raz za sto rokov. Bežne sa stávalo, že deň pred limitom mi zazvonil telefón, určite nielen mne a novinári (cca desiati) si pýtali radu, komu by mali dať hlas, veď o mnohých menách na lístkoch ani netušia, že sú to volejbalisti. Túto hrôzu už vednie SVF dávnejšie korigovalo. Múdro, múdro chalani.

Čítať celý článok
   

Prečo Slávistky prehrali

21.2.2017 - Bratislava

Slávia EU Bratislava prehrala po veľmi dlhom čase. Minulý rok zdolala ligu aj pohár bez prehry. Teraz to dotiahli bez porážky až do polovice februára. Prečo podľa mňa prehrali:
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt misky váh

Čítať celý článok
   

Danica V.L. je hodná Oscara za réžiu

18.2.2017 - PKO

Slávistky boli zrelé na prehru. Po veľmi dlhom čase to už viselo vo vzduchu. Vlani ich nikto nezdolal po celú sezónu. Teraz im to vydržalo celú základnú časť plus pohárové finále. Slávistky sa momentálne nachádzajú v pre ne nepríjemnom období.
Vianoce, tuhé mrazy, pár dní bez hlavného trénera (Matušov s kadetkami SR na kvalifikácii na ME), cesta do Turecka, odtiaľ rovno do Ľubovne na Pohár. Po "oslavách" ihneď v strede týždňa do Olomouca na dva duely MEVZA. Dve hladké prehry s Olomoucom a Budapešťou a "slovenské vytriezvenie".

Čítať celý článok
   

Kritické oko Lubena

17.2.2017 - PKO.
Zdroj: americká sociálna sieť

(žiadne gramatické úpravy, žiadne www postoje, žiadne www P.S.) len rýchle ctrl+C opírovanie  Ctrl+V loženie názoru.

EXTRALIGA ?!?!!!!  
Dnes ma kamoš, idúc na dva obrátené striky, vytiahol pred piatou do jednej peknej športovej haly. Začínal zápas akýchsi ženských tímov.

Čítať celý článok
   

Mužské semifinále

11.2.2017 - Komárno po príchode trénera Palguta namiesto trénera Oravca postupne stúpa. Dokázalo vo 1/4 finále vyradiť Košice, na ktoré zrejme narazí aj v play off extraligy. Pomaly stabilizuje zostavu. Nejasnosť je už len jedna. Hrušík alebo Halanda. Obaja si nepotykali s prihrávkou podania, takže raz hrá jeden, raz druhý. Korektor Iljič má rezervy. Alebo možno už nemá.  
Rozbeh tretieho - posledného setu zaspal Nitran Kubš, ale inak bola Nitra stále o krok pred súperom. Ak sa náhodou chceli "Maďari" rozbehnúť, Ludha ich chúťky na zvrat nad sieťou zastavil.

Čítať celý článok
   

Semifinále Slovenského pohára žien

11.2:2017 - Kežmarok je od Ľubovne kúsok, ale podpora "domácich" v hľadisku proti neporaziteľnej Slávii EU bola v prvom semifinále SP neočakávane biedna. Myslel som si, že po čase bude na Pohári v hľadisku aj nejaká mastenica. Bieda.Rehakova Netradične len jeden bubon (Doležajov) z Bratislavy stačil na kežmarskú divácku enklávu a na hladké víťazstvo 3:0 a postup do finále.

Čítať celý článok
   

Zaujímavé derby pre Sláviu

2.12.2016 - Hala Mladosť

Volejbalový kemp 2016 vrcholil realizáciou výhry jedného sedemčlenného družstva, ktoré vyhralo dvojdňový, letecký výlet do Bruselu. Po ceste na letisko som sa schoval pred silným vetrom v hale Mladosť a videl som: (väčšinou dvojmo)
- stotožnenie bývalej smečiarky Slávie Hudecovej s farbami jej nového klubu BVK prostredníctvom farby laku na nechtoch,
- dobre hrané dva sety zo strany Slávie,
- celý zápas hlučne, tvrdo, bez chvíle oddychu, pracujúce dva bubny dvoch otcov, 
- dvoch trénerov z kategórie "Yourself",

Čítať celý článok
   

Stránka 8 z 41

<<ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec>>