Matchpoint Postrehy - píšete nám

Postrehy

Poklona obetiam 6.augusta 1945

23.11.2006

Rubén Acosta, prezident FIVB, spolu s jeho čokoládovou cicou presne o 15:00 vystúpili z čiernej limuzíny, spolu so šéfstvom federácie odpochodovali dvesto metrov tesne pred pamätník, ktorý je postavený v Parku mieru v centre Hirošimy. Položili na pamiatku krásne kytice spolu s dvojicami ôsmich kapitánov družstiev, ktoré hrajú druhé kolo majstrovstiev sveta v Hirošime. Brazília, Francúzsko, Nemecko, Kuba, Bulhari, Taliani, Amíci  a Český tím.

Čítať celý článok
   

Viera a dôvera

22.11.2006

Ak si niekedy prečítate chaty, resp. diskusné fóra českých denníkov, v ktorých sa komentuje, kritizuje, alebo chváli český volejbal, nájdete tam jednu zvláštnosť. Všetci nenávidia dvoch, resp. troch mužov českého volejbalu. O jednom teraz napíšem, o tých dvoch (vlastne jednom) neskôr. Ak bude čas. Tu je všetko rozrátané na minútu a toto písanie sú moje súkromné odkazy na nový web. Vo voľnom čase. A toho je pár minút denne.
Teraz mám času habadej, pozerám na zápas USA a Iránu, kde hnedastí hrajú s koránom proti historicky úhlavnému nepriateľovi. Mám v krvi jemnú dávku víťazných hormónov, je mi príjemne. Tak píšem na volejbal.sk.

Čítať celý článok
   

5.hrací deň - postupujeme do Hirošimy

22.11.2006

Sami ste videli, zahrali sme perfektný prvý set.
Čakali sme ráznejších Bulharov, ale prvý set sme zahrali výborne. Nedali sme im veľa šancí v ňom uspieť.

Čítať celý článok
   

4.hrací deň - bližšie k Hirošime ...

21.11.2006

V prvom zápase Bulhari hrali proti veľmi nezáživne hrajúcim Iráncom.

Čítať celý článok
   

3.hrací deň - amíci

19.11.2006

V druhom zápase dňa už ukázali svoju druhú tvár Bulhari, keď sa im príliš nechcelo hrať. Lenže dnes je to už predsa len iné. Opory Nikolov a Kazijski sú vycepovaní z francúzskeho Tours, resp. tvrdého režimu Dynama Moskva. Sú to hviezdy, ktoré keď zaberú, je na to radosť sa dívať. Bulharský volejbal, to je momentálne two men show. Venezuela dobiedzala, ale nestačilo to.

Čítať celý článok
   

2.hrací deň

18.11.2006

V prvom zápase narazili na seba dve úspešné generácie spred štyroch rokov. Oba tímy uspeli na MS do 20 rokov. Ako som už spomínal, zásadný rozdiel medzi nimi je.

Čítať celý článok
   

Musím odfotiť Papiho

18.11.2006

Dnes má moja dcéra narodeniny.

Čítať celý článok
   

1.hrací deň - víťazstvo nad Iránom

17.11.2006

V prvom zápase solídne hrajúca VENEZUELA na čele s Gomezom (Panthinaikos Athény) a výborným streďákom Marquesom (Ogurčákov spoluhráč v Knack Roeselare) v podstate prevalcovala USA.

Čítať celý článok
   

Stránka 10 z 41

<<ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec>>