Precital som si trosku cele forum a mrzi ma, ze na Slovensku to bolo, je a vzdy bude tak, ze ludia vedia len pisat, ako by sa to malo robit, aby to bolo dobre, mudrovat, stazovat sa, urazat a pod...(a to nielen v sporte a konkretne vo volejbale).
Volejbal na Slovensku urobil za posledne roky velky krok vpred!
Urcite to nebolo vdaka najvyssej sutazi, ktora ma velmi nizku uroven a za
ktoru su v prvom rade zodpovedne kluby!
Ak by neboli reprezentacne vysledky, kazdy by zase nadaval, ako sa robi zle to a ono...Ze niesu vytvorene podmienky, ze nemame hracov (staci sa pozriet na hokejistov, ked sa vratili z MS, co vsetko sa popisalo....)
Je pravda, ze sucasna ekonomicka situacia je velmi zla pre vsetky kluby!
No i napriek tomu, mysliet si a cakat, ze federacia bude dotovat kluby, je dost naivne. Je az smiesne docitat sa tu, ze za sucasny stav volejbalovej zakladne je zodpovedny prezident a sport.riaditel.
Clovek tohto nazoru zrejme profesionalne sport nikdy nerobil a uz vobec nie mimo SR. Jednoznacne kazdy klub, ktory chce robit volejbal, je zodpovedny za jeho rast. V prvom rade su to financne prostriedky, manazeri (mam
na mysli manazerov, nie vybavovacov!), kvalitni treneri, podmienky na trenovanie, hladanie talentov - praca s nimi a podobne....
SOPM Trencin je dobry projekt (ma aj chyby, no nastavene je to dobre..) a jednoznacne, ked sa naskytla moznost hrat extraligu, treba to len podporit.
Ide predsa o hracov! Nikto nepovedal, ze budu zachranovat klesajucu uroven extraligy, ale snad kazdy uzna, ze je lepsie, ked danu sutaz hraju perspektivni mladi hraci, ako by ju mali hrat kluby na amaterskej urovni.
To uz je v poriadku, ked extraligu hraju hraci popri robote ako hobby a pozri sa v akom veku?! (to zase klobuk dole..)
To Hugi:
Pises o klube, kde bol rozpocet 7mil.Sk a hraci aj tak odisli? To myslis vazne?? Otvor oci prosim ta! Ved ked ma vyhodnejsiu ponuku a moze vykonnostne rast, tak to je snad normalne! Ak tu ponuku nema a nema
na to ani po hracskej stranke, tak ostane tam, kde je...Pises, ze ak nie si v médiach, nič neznamenáš, pozri sa kolko ludi sleduje STV3, ako si sam napisal, len úzky okruh fanúšikov. A pokial viem, volejbal v TV bol a aj je.
Takisto sa zacalo o volejbale aj viac pisat a v prvom rade ma uz slovensky volejbal a hraci hrajuci v repre ake take meno v Europe.
Sucasne vedenie SVF robi pre volejbal, a to je dolezite! Iste, ved na to su tam...No pozrime sa napr. na nasich politikov,
su tam na to, aby sa kazdy nabalil, a pre nas co robia?
To hejhalllo:
Chcem sa ta opytat ci si robil profesionalne nejaky sport a ak ano, ci si ho robil aj v zahranici..
No a nazor: "ano suhlasim ze v lige je par muzstiev ako sa hovori do poctu ale to je stale lespsie ako by malo byt menej muzstiev-menej zapasov",
tak radsej majme slabsiu uroven (lebo aj toto ju slabsiu robi) ako by sme mali hrat menej zapasov...Ale ked uz ju maju moznost hrad mladi, perspektivni hraci lebo to uroven dovoluje, tak vsetci budu opat mudrovat!
To mi chces povedat, ze chlapec vo veku 14-15 rokov je hotovy volejbalista?? Ach jaj...a takto to na SR chodi

.