"Máme z toho obrovskú radosť. Myslím si, že tento výsledok neprišiel náhodne, ale je podložený tvrdou niekoľkoročnou drinou. Dievčatá vydali zo seba litre potu. Z pohľadu Medzinárodného olympijského výboru je beachvolejbal považovaný za olympijský šport, dievčatá sú na dobrej ceste prebojovať sa ako jeden z mála kolektívnych športov na olympijský turnaj do Ria 2016. Ak vydržia pokračovať v nasadenom tempe, verím, že sa im to podarí. Dievčatám prajem, aby sa im vyhýbali zranenia, aby mohli dosiahnuť tieto ciele. Dovoľte, aby som poďakoval manažérovi našej dvojice Milošovi Dubovcovi, za to, akým spôsobom sa staré o naše hráčky a ako im zháňa podmienky a tréningové možnosti," povedal prezident Slovenskej volejbalovej federácie (SVF) Ľubor Halanda....
a Ja len skromne dodávam, že som veľmi rád pomohol k zisku historických medaili z podujatia FIVB v plážovom volejbale našej skvelej dvojice Nestarcová-Dobovcová.....a že ako som pomohol, no predsa som fandil na dialku....asi tak ako Lubor Halanda vytvára podmienky pre túto dvojicu...