Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Beachvolejbal na Slovensku
(1 online) (1) návštevník
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Beachvolejbal na Slovensku

Beachvolejbal na Slovensku 8 rokov, 11 mesiacov #6664

• Kisler
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Najskôr by som chcel upozorniť prevádzkovateľa webu, že podáva mylné informácie o umiestnení dvojíc v beachových turnajoch. Delené miesto v beachvolejbale neexistuje t.j. Čizmázia/Halanda neskončili na žiadnom delenom 17-24 mieste, ale na 17. Tak ako Kolocová/Sluková boli na OH na 5. mieste a Dubovcová/Nestarcová na posledných MS na 9.mieste a nie na nejakom delenom mieste. Ďakujem za zlepšenie. A teraz k téme. Myslíte si, že je nejaká šanca pre beachvolejbal na Slovensku, príp. či vedia na SVF, že beachvolejbal vôbec exeistuje?

Re: Beachvolejbal na Slovensku 8 rokov, 11 mesiacov #6666

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
Zvážili sme, áno ďakujeme. Len by bolo zaujímavé zistiť či Kolocová so Slukovou v rámci olympijských bodov dostali pre Českú rep. body za piate miesto, alebo to bolo krátené nejakým koeficientom.
Posledná úprava: 8 rokov, 11 mesiacov Autor: husar.

Re: Beachvolejbal na Slovensku 8 rokov, 11 mesiacov #6668

• Kisler
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
za OH sa body nezískavajú.

Re: Beachvolejbal na Slovensku 8 rokov, 11 mesiacov #6669

• husar
  • ( Administrátor )
  • Administrator
nemyslel som body do beachového rebríčka, ale do olympijského. Tam je dôležité bodovanie do šiesteho miesta

Re: Beachvolejbal na Slovensku 8 rokov, 11 mesiacov #6677

• hugi
  • ( Užívateľ )
  • Gold Boarder
"Máme z toho obrovskú radosť. Myslím si, že tento výsledok neprišiel náhodne, ale je podložený tvrdou niekoľkoročnou drinou. Dievčatá vydali zo seba litre potu. Z pohľadu Medzinárodného olympijského výboru je beachvolejbal považovaný za olympijský šport, dievčatá sú na dobrej ceste prebojovať sa ako jeden z mála kolektívnych športov na olympijský turnaj do Ria 2016. Ak vydržia pokračovať v nasadenom tempe, verím, že sa im to podarí. Dievčatám prajem, aby sa im vyhýbali zranenia, aby mohli dosiahnuť tieto ciele. Dovoľte, aby som poďakoval manažérovi našej dvojice Milošovi Dubovcovi, za to, akým spôsobom sa staré o naše hráčky a ako im zháňa podmienky a tréningové možnosti," povedal prezident Slovenskej volejbalovej federácie (SVF) Ľubor Halanda....
a Ja len skromne dodávam, že som veľmi rád pomohol k zisku historických medaili z podujatia FIVB v plážovom volejbale našej skvelej dvojice Nestarcová-Dobovcová.....a že ako som pomohol, no predsa som fandil na dialku....asi tak ako Lubor Halanda vytvára podmienky pre túto dvojicu...

Re: Beachvolejbal na Slovensku 8 rokov, 11 mesiacov #6678

• Kisler
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
čo som ja vedel zo rôznych šumov, tak baby mali dostať podporu od federácie, keď budú výsledky. Aký ešte lepší výsledok čakajú páni z Junáckej???Podpora z Junáckej?Vraj 1/4 rozpočtu, ale to cestujú bez fyziotepeuta atď.Keby mali normálny tím ako ostatní asi by to potom bola 1/6. Češky Makina s kikinou vraj majú cca 100 000€ od vlastnej federácie, no tej našej je asi beachvolejbal na obtiaž. Vycestovali vôbec teraz do Stavangeru?? Všade inde by po takom úspechu liezli do za..., veď okrem nich asi nemá žiadny kolektívny šport na Slovensku takú šancu sa dostať na OH. Ale keď to náhodou vybojujú, tak páni už budú mať zoznam kto pocestuje do Ria. Obdivujem Natalkinho otca, že ešte dokáže bojovať s vlastnou federáciou, aby baby získali od nich podporu. Za prvé 4 roky vraj o nich páni ani nezakopli. Ja by som na ich mnieste asi zmenil občianstvo....a mal pokoj od p.H a p.S.

Re: Beachvolejbal na Slovensku 7 rokov, 11 mesiacov #6911

• Asterix
  • ( Užívateľ )
  • Junior Boarder
Neviete niekto ako dopadol turnaj série A v Strážskom? Je štvrtok po turnaji a ešte nie sú výsledky na SVF.

Re: Beachvolejbal na Slovensku 7 rokov, 11 mesiacov #6916

• Volejbal fans
  • ( Užívateľ )
  • Senior Boarder
Na Slovensku je aj nejaký beachvolejbal? Či u nás sezóna trvá mesiac a zahrňa zopár tých vypísaných "A" turnajov na stránke SVF? Čo robí preboha celý rok Velecký a spol.? Kde sú nejakí oficiálni sponzori beachu na Slovensku? Kde je nejaká vychovávaná mládež a nejaké centrum s kvalitným tréningom, trénerom a zázemím? Ešte raz zopakujem: kvalitné tréningy, tréner a zázemie... Či SVF to stačí, veď Dubovcová s Nestarcovou snáď niečo uhrajú a potom spraví SVF tlačovku?

Re: Beachvolejbal na Slovensku 7 rokov #7052

• Ladislav P.
  • ( Užívateľ )
  • Fresh Boarder
Beach na SR momentálne upadá. SVF sa teší z Dubovcovej s Nestarcovou, no to je všetko. Podľa naj info, na tohtoročnú mládežnícku sériu o Majstra SR, nevyčlenili ani euro. Takže v tomto smere sme urobili opäť ďalší krok vzad. Ešte že sa nájde pár nadšencov, ktorí sa tým zaoberajú a séria mládežníckych majstrovstiev napokon bude.
  • Strana:
  • 1