Fórum
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

Diskusia k Listom Luborovi
(1 online) (1) návštevník

TÉMA: Diskusia k Listom Luborovi

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 3 mesiacov #6353

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
Bože Echo, Ty zúriš

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 3 mesiacov #6354

  • volejbal7
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Senior Boarder
  • Príspevky: 73
  • Karma: 0
Vobec nezuri, rozumny prispevok, ktory ostane bez reakcie...Ako kazdy iny, ktoreho argumenty su podlozene faktami. Neviem co robi a cim sa zivi p.H., nezaujima ma to....Kozlik,ziadnu debatu som tu ja nezacal, precitaj si to este raz kto zacal.....Opytal som sa ako kto by tam isiel....a za to som debil ...

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 3 mesiacov #6355

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
Prezri si všetky príspevky od Echa. Ved on je poväčšine ako zmyslov zbavený. Ja som V7 nenapísal, že si debil. To ja naozaj neviem. Ale toto nie je web o ropnej veži v zálive nad Mexikom. To je volejbalový web a Ty predsa vieš, že som tréner. Akurát teraz trénujem iné veci, ako povedzme pred rokom, dvomi. A som trošku mimo veľký volejbal. Ale ja som tam slobodne a rád. Veľký volejbal mi nechýba, oddychujem. Trénujem len zmyslupné veci a to ma ako vždy baví.
Ak som mal ísť prednášať tú odbornú tému, tak len ako tréner. Podľa mňa je úplne jedno či ako extraligový, alebo trénerň prípravky v Ľubietovej. Skrátka Přidal ponúkal a Halanda zakázal. Preto som sa možno trošku hrubo ohradil proti Tvojim invektívam.
Veď nedávno Singer zakázal Doc. Ostatníkovú. Ale Marek Rojko ho poslal do prdele a prednáška bola. Veď Halanda zakázal vyvesiť klubu na finále reklamné bannery, ktoré jeho činovníci v predpise súťaže schválili. Veď Halanda zakázal dopísať trénera v play off na súpisku. Veď Singer zakázal v STV spolukomentátora Kalného.
Echovi odpovedať nebudem, lebo to nie je vecná debata. On má výlevy a ja na druhej strane nikdy nepoužijem tlačítko DEL. Vulgarizmy - také tie extra vulgarizmy tie mažeme. Odkazy na Goebelsovské stránky mažeme. Fašizmus - ani ten neo, resp. v nijakej forme nepodporujeme. Ak si Echo myslí, že som protihalandovec, tak sa mýli. Dnes som vedľa neho pár minút postával a je trapné, hlavne odborne hlúpe, že si nerozumieme. jeho aj moja škoda.
Mne však vadia spôsoby, akým Halanda pracuje, mne vadia vlezdoprdelisti, ktorých má Halanda okolo seba, mne vadí stádo, ktoré mu dá 50 hlasov z 53, ale koho stretnem, už ich je pomaly 47 - 49, všetci povedia, ja som ho nevolil. Halanda má silný mandát, Halanda tým pádom nesie plnú zodpovednosť za volejbal na Slovensku. Nielen za hru reprezentácie a výber trénera do nej, ale aj za počet detí hrajúcich na Slovensku volejbal. Za ovzdušie okolo volejbalu. On je na vine, že nechá Stražaya šikanovať a buzerovať celé hnutie. Kto iný. Stražay? Dnes je to obrovsky ťažké udržať volejbal pri živote, ale vymenujem Ti 1000 príkladov - aj Tebe aj Echovi - že to Halanda robí zle. Tak rád by som napísal na hovno, ale chcem to mierne korigovať. Vážne. Tú tisícku dôvodov Ti poviem na káve. Určite nie tu. Prines aj Echa. Mám dojem, že sa poznáte, že ste si blízki. Akurát Echa budeme musieť držať v kaviarni v klietke. Dobrú noc
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': Sisa9, hugi, palanio

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6360

  • Klara
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Príspevky: 165
  • Karma: 2
Zdravím fórum,
prispejem troškou do mlyna, však každý má právo na nejaký názor.Bude toho z každého trochu, ale chcem dať trochu do pozornosti viaceré veci. Základom diskusného fóra by mala byť prezentácia názorov a nie slovné výpady nejakých "tieždiskutérov". Čítam si to preto,lebo ma zaujíma kam ten slovenský volejbal speje. Z toho dôvodu sú články od p.Husára, p.Dr.Prieložného a iných im podobných podnetné a vlastne sa z nich aj niečo nové dozviem (napr. prečo hráči z COP TN prešli do Nitry na prestup a nie na hosťovanie ako do každého iného klubu; kládla som si tú otázku dosť dlho).
Začnem asi mládežou,to je predsa len naša budúcnosť.Nevidím veľa podpory pre malé kluby zo strany SVF. Veľa o tom vedia tréneri a vedenie takýchto klubov ako sa boria s problémami(finančné,nábor hráčov do COP,kategorizácia podľa veku,ponechanie organizácií MSR na kluby...)
O pár (zbytočných) zamestnancov menej na SVF a peniaze sa môžu posunúť každý mesiac do iného klubu. Keďže samovláda p.LH je očividná, myslím že iných tam platiť netreba, však ak sa nejaký problém vyskytne - vyrieši to sám,ostatní aj tak len prikyvujú. Ak by to tak nebolo,tak napr. dlh splatný voči CEV za VT BA by mal zosobniť, keďže niekto dovolil klubu s dlhmi sa prihlásiť do súťaží a tak navŕšiť finančnú záťaž na zväz.On sám predsa najlepšie vedel kam to speje, dlhy boli dlhodobé, a situácia mu nemohla byť neznáma, však domov nosil syn prachy v obálkach a daňové asi nepodával.www.pluska.sk/sport/sport-bulvar/volejba...ze-co-je-za-tym.html
Ako je vôbec možné!!!,že SVF si neodkontrolovala ako narába klub s dotáciami pre mládež?To je koho maslo?volejbalprevas.webnode.sk/news/nove-informacie-pre-rodicov/ A vraj podpora mládeže...
Koho to zaujíma tak si to prečíta.
Ďalším krokom trénovania je výchova reprezentantov a tak sa dostávam k COPkám.
Keď vidím,že na trénerov COP sú kladené hlavne bremená výsledkov v EX a ich nevypadnutia zo súťaže, tak je jasné ako to asi vyzerá. Hrá prevažne základná 6ka + maximálne 2-3.Čo ostatní? Aká koncepcia asi vládne v NR, kde sa každé dva roky obmieňajú tréneri? Ak nevedia ustáť mužské hormóny voči mladým dievčatám, tak nech je tam aspoň 1 žena, vyhnú sa tak " špeciálnym tréningom ", však jasné krv nie je voda.Snáď to teraz vyjde.
Hokej si zaradil 20-ku do súťaže bez možnosti vypadnutia,hlavne preto aby hrali a zohrávali sa. Nevidím dôvod, prečo by to nemohlo ísť aj vo volejbale. Však pre COPky podľa mňa je hlavným cieľom postup z kvalifikácií na ME a MS! Potom by sa nemohlo stať,ako v TN, že určití hráči za možnosťou hrať EX ostali o 2 roky dlhšie v kádri a obrali tak o 2 roky iných.Ale to je vlastne príbeh preferovania roč.90/91 od čias austrálskeho dobrodružstva (hlavne syna).Do tohto ročníka sa vložilo až neúmerne veľa a vyšli z toho dvaja reprezentanti(TH,FP),či na základe výkonov alebo mena posúďte sami. Pred nimi dlho nič, za nimi dlho nič - žiadny postup z kvalifikácií.
Basketbalová asociácia prišla s podporou len niektorých mládež. ročníkov. Nebudú vynakladať peniaze do kvalifikácií, kde nepredpokladajú postup, ale turnaje na podporu hráčov ponechali.Tiež možnosť.
A tu sa natíska otázka ako sa naložilo s úspešnými ročníkmi junioriek 92/93 a 94/95.Vybojované účasti z kvalifikácií hlavne roč.92/93 asi pre SVF veľa neznamená.Pre zaujímavosť: postúpili z každej (hrali na ME aj MS kadetiek a junioriek) a vybojovali žrebovanie pre nasledujúcu generáciu z lepšieho koša.
Prečo ich neprihlásili do Európskej ligy? To je len pre mužov? Mohli sa posunúť ďalej. Veľká časť bronzového družstva ne ME 2013 žien Belgičanky boli dlhodobo vyrovnanými súperkami našich dievčat, však v Peru 2011 s nimi prehrali aj vyhrali.Článok k tomu bol aj na stránke volejbaldoprastav od p.Rojka.
Ale o centralizácii talentov nepolemizujeme len na SVK, preto sa treba obzerať aj inde a hľadať lepšiu cestu ako je teraz. Ponúkam :metodika.cvf.cz/zajimave-projekty/blog
A prichádzam k iným veciam, ak som vás unavila, tak nečítajte ďalej.
SVF a ČVS. Dve krajiny so spoločnou minulosťou a kráčame každá inak.
SVF - Halanda : typ na reprezentovanie federácie, ale ignorant volejbalu na SVK, Haník sa vkladá do projektov aj sám
- miesto kvalitného tv huste máme nekvalitný tvcom,marketing nevidím skoro žiadny,nevyužil sa ani boom keď muži vyhrali EL, ignorácia sloven. odborníkov (sú preňho nevhodnými trénermi pre mužov - však talianska cesta, príspevok Dr. Prieložného). Z tohto pohľadu sú pre mňa články Listy Luborovi a Halanda -diktát.stanovy zaujímavé ( aj keď jasné je to názor 1 človeka, ale na rozdiel od nás ostatných má tú guráž, že sa pod ne podpisuje a ako vieme, slovo dodržať vie - cesta do Ostravy) a z nich sa človek dosť dozvie.
- tréner FG-každý rok inde...
- hráčka Matiašovská - už vtedy som si myslela, že nominácie Čadu sú tiež zvláštne, takú nahrávačku Szekelyovú vlastne nevolal a pod.,som rada že skončil, rozlúčil sa výletom na univerziádu, na ktorej nemal čo hľadať - asi darček od SVF, mali tam ísť buď hráčky, kt. na SVK vyhrali univerziádnu súťaž ( neskôr to družstvo skvelo reprezentovalo SVK v Ríme), alebo hráčky nominované vysokoškol.pedagógom a nie slov.reprezentantky , ktoré narýchlo prihlásili na vysoké školy
- nominácie do repre. to je ako pri káve, hlavne tie širšie ...nik si nevšimol ako dlhodobo dobre hrá Patúc vo FR? Kostoláni držal latku v Zlíne, Hrušík v Prievidzi, Drobňák v Svidníku, Kriško v Myjave, Šmitalová drží Pezinok a určite nájdete aj iných...hráčov VKP (nepreferujem,ale boli dodávateľom hráčov do repre) - teraz nenájdete ani jedného, ale mládež Gavenda, Mlynarčík ktorí nedokázali uspieť v svojich kategóriách sú tam? Vlk, ak je dobrý mal tam byť dávno,ale ak je to zase preto, že otec je zamestnancom SVF(COP), tak to pravda o tých nomináciách asi len bude
- ryba smrdí od hlavy : ako mám povzbudzovať SVK, keď v nomináciách je hráčka, ktorá kradla v NR spoluhráčkam peniaze a hráčom, ktorí sa ožerú na akcii kde reprezentujú svoju krajinu a demolujú izbu, to už česť nič neznamená???, však majú byť vzorom
- ak také veci nevie, tak ich vedieť ani vidieť nechce
- viete si predstaviť Halandu, že robí promo, komentuje zápasy,robí volejbalové ukážky s deťmi ako Haník? ja nie
a preto na SVK je to asi tak KDE NIE JE VOĽA, NIE JE CESTA!!!
napriek tomu som aj tak fanúšikom volejbalu a celého slovenského športu, ale prajem si aby sa situácia zmenila v jeho prospech.
Športu zdar a volejbalu zvlášť.
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': hugi, palanio

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6361

  • marlomo
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Príspevky: 4
  • Karma: 0
Klara, vyborne si to tu rozobrala, z kazdeho kuta. Ryba naozaj v tomto pripade smrdi od hlavy. Hlava vsetko vie, co sa vo volejbale deje. Preto si myslim, ze zreformovat situaciu vo volejbale od hlavy nie je mozne. Ale , ako zachranit volejbal, mozno nie len ten spickovy ale najma ten masovy a najma mladeznicky ???
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': libero5, Klara

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6362

  • Klara
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Príspevky: 165
  • Karma: 2
Zdravím fórum,
minule sa mi zdala dĺžka príspevku unavujúca, preto si dovolím pokračovať mojimi názormi znova:
- extraliga : myslím si, že počet legionárov by sa mal obmedziť na 1 max.2 hráčov
( už VT sa dušoval o podpore slov.hráčov - a čo sme videli: 4 američania 1 švéd, v ďalšom ročníku slováka treba hľadať lupou, a to VT zlikvidoval svojim prístupom a "prínosom " STU a VKP - motivácia mladíkov z iných miest a klubov po príchode do Ba, a aj preto sa mužský volejbal z Ba stratil), nechcem aby to vyzeralo ako na baskete: legionári hrajú, slováci sedia a klub sa teší ako vyhrá SP a EX, a potom vyšlú repre hrať kvalifikáciu a čudujú sa prehrám a výsledkom; ale je určite dobre, keď sa na SVK ukáže aj iný typ hry,práca na tréningoch, mentalita víťaza a pod., ale nemalo by to byť na škodu slov.volejbalu!
- liga by mohla mať počet účastníkov 10 + COP ( s bodovaním ,ale nevypadnutím), tým by bolo treba upraviť pokyny na postup z 1.ligy a baráž ( veľakrát z 1.ligy ani nechcú postúpiť vyššie kvôli financiám), tak by hráčom pri nepárnom počte vyšiel aj voľný víkend, dalej: konferencia a finále SP ukázalo alternatívu hrať aspoň 1 krát víkendové dvojkolo súťaže - možno by kluby uvítali túto možnosť po odsúhlasení na začiatku sezóny kvôli financiám a presunom z jedného konca republiky na druhú, niečo ako tripy v KHL
- na oficiálnych súpiskách by mohli byť aj hráči zo striedavým štartom, s poznámkou "farma" alebo niečo pod. ( ženy Poltár-UKF), nie je to toľko roboty
- ženských trénerov by som upozornila na www.raisport.rai.it/, rubrika volley a spike girls, kde sú videá z tréningov dievčat a nainšpirovať sa zápasom z kórej.ligy (www.frombar.com/, vzhľadom k tomu, že výškovo sa dievčatá pohybujú od 176-186 cm, tak nech sa presadia rýchlou hrou - rýchlik za hlavu už ani nevidím, a strelky...to jen tak na okraj
- a je tu naša oficiálna stránka ... (upravené adminom) !!! , kde sa pristavím:
myslím si, že stránka by mala odrážať prácu federácie a čo nájdem? okrem výsledkov, viacmenej bulvár - príspevky FH a prebraté články z tlače,o nejakých prípevkoch odborníkov a zvlášť zo štruktúr SVF sa nám môže iba snívať.
Prejdite si rubriky: aktuálny dialóg - r.2011, z domova - 09/2013, zo zahraničia - 02/2013... A aj preto si myslím, že platiť pritakávačov je drahý luxus, prácu po nikom nevidím, ešte aj rozhodnutia komisií bývajú zmätočné ( platy do klubov východom počnúc, žeby od Spišskej ďalej na východ ženy volejbal nehrali?)
Preto si pravidelne čítam www.cvf.cz/, nájdete tam podnetné správy predsedu ( nepamätám nič od LH, ani odpovede na otvorené listy), metodické dopisy, pozvánky na semináre , volejbalové workshopy, zhodnotenie inšpekčnej cesty do Belgicka , je chvályhodná spolupráca s UNIQA , ktorá rieši aj poistenia hráčov...atď. Treba poslať Halandu za Haníkom, má sa čo učiť ako vytvárať a zlepšovať podmienky pre volejbal ( a v diplomacii ČVS tiež nezaostáva, ak si LH myslí,že na tom poli je lepší - napr. MSJ Brno a iné).
Ak sú spokojní s takýmto vývojom delegáti konferencie, ktorí mohli niečo zmeniť a znova to nechali len tak, treba to ponechať asi len na ich svedomie ( ak ho majú). Ja tú moc ani vplyv nemám, ale keby som mala, takto by som to nenechala. Možno, ak sa spoja niektorí iniciátori zmien a podporí ich širšia odborná aj laická verejnosť mohla by zmena prísť, demonštrácie sú povolené
Posledná úprava: 10 rokov, 2 mesiacov Autor: kozlik.
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': libero5, palanio

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6363

  • Klara
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Príspevky: 165
  • Karma: 2
Je celkom milé ako rýchle zmizli z oficiálnej stránky našej federácie podtituly z domova a zo zahraničia (asi čítajú fórum , ale to nemení nič na fakte, že obsah rubrík je plný neaktuálnych a zavádzajúcich údajov. Stačí začať klikať od menu : dokumenty (od základných po smernice - nejdem všetky vypisovať, zamestnancov je tam plno, nech sa trochu potrápia ; alebo aspoň dačo nech vidia, že som v obraze: Výklad o členských príspevkoch z r.2006 - už je nový z r.2013 aj Stanovy SVF z r.2005 , sú novšie z r.2011 atď. atď. je toho strašne veľa ), pri odkaze na mládež sa dozviem ako sa nakladalo s financiami ÚTM v rokoch 2000 -2005, 8 rokov ticho o ďalšom (ne)hospodárení, COP r.2010, hodnotenie ÚTM r.2007/2008 5 rokov ani slovko- to fakt nič nerobíte na tej Junáckej? Komu skladáte účty, kde je nejaká kontrola? Aj v kravíne je asi lepší poriadok! A to je presne to,že nik vám na prsty nevidí ako nakladáte s majetkom SVF. Na konferenciách sa potľapkáte, dačo popijete, všetci vaši prikývnu - pýtať sa na nič nebudú - a takto sa ide ďalej.
A keď sa aj niekto nájde, kto do vás rypne, vaša mlčiaca taktika vám prináša ovocie.Nekomentujem - problém neexistuje.Ale vám ( voliči), čo ste to dopustili je hanba. Vy fakt nie ste na nič zvedaví? To čo robíte na tých zasadnutiach, alebo žiadne nie sú? Väčšina z vás má deti, budete mať vnúčatá - čo ste im to zanechali???
Tak keď ste sa už do tej obnovy stránky pustili, tak ju poopravujte poriadne.
A mohli by ste byť transparentní a podávať aspoň 1x mesačne správy o vašej činnosti.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6364

  • echo
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Príspevky: 83
  • Karma: -5
Klara pekne hm hm. Je fakt, že stránka svf má mnoho zádrhelov no ale zas nie je to až taká úplná katastrofa - vec názoru. bolo by namieste keby sme sa občas dozvedeli aj o gazdovaní svf no nemyslím si že toto by malo byť hlavnou náplňou ktorou by sa mala svf prezentovať cez web.
Noo, a pán Haník - to je úžasný spisovateľ a veľký - preveliký teoretik. Rád píše, organizuje, vzdeláva, hodnotí, prezentuje atď, atď. Neviem či sa ešte nájde podobný typ prezidenta národnej volebalovej federácie v rámci fivb. Podľa toho Klara ako píšeš, tak aj také volejbalové veľmoci ako rusko, poľsko, taliansko ... by sa mali zamyslieť či aj ich prezidentovia sú tými správnymi osobami na správnom mieste - na webe žiadne správy č.1...32..47, a iné dokumenty prezidenta či analýzy hospodárenia federácie tam nezverejňujú alebo ich šikovne zašívajú v mori news-ov zo svetového volejbalu... Nie že by som bol proti tomu ako to pán Haník robí - je to chvályhodné. Treba tým bratom spoza rieky Moravy asi závidieť tú ich nadčasovosť.
Klara zobrala si to zoširoka a dala si do pľacu mnoho tém o ktorých by sa dalo diskutovať. Je cítiť z tvojich slov pretlak zlosti. Kto ti však pomôže? Mr. Pod píše síce pre niekoho podnetné príspevky no výsledok jeho manažérskej práce? - VKP v keli - v tom istom ekonomickom prostredí slovenska ako aj iné kluby ale aj so štátnymi dotáciami takisto ako aj svf. Aj pán Prieložný píše rozumne a pre niekoho aj podnetne - no čo urobil pre slovenský volejbal on ako volebalovo odborná persona No.1 od rozdelenia ČSFR? 21 rokov tvrdej práce v zahraničí v iných podmienkach a s inými hráčmi. Jeho krátkodobá anabáza na slovensku vo VKP so supertímom pre ligu majstrov Kravárik, Nemec, Jankovič, a spol a aj s legionármi mu priniesla proti Parížu skôr fiasko ako úspech. Nekritizujem - konštatujem toto je fakt. Čo mu ale bráni prísť na slovensko a kandidovať na post prezidenta ak chce pomôsť slovenskému volejbalu? ak nie ako manažér, tak prečo nie ako tréner? veď skúseností a chochmesu podľa podnetných článkov má na rozdávanie. čo mu bráni pracovať napr. v cop trenčín, či v cop nitra? veď v podobnom stredisku v nemecku sa nebránil pracovať? pre slovensko je to pre neho asi neatraktívne, či? tak potom o čom sú aj tie jeho podnetné články? to je v zmysle "ja viem ako na to a ale vy si ten bordel doma sami poupratujte do toho ma neťahajte". Klara máš pravdu je to tu zhnité.
Aj toto fórum nebolo zriadené Mr.Pod-om pre diskusiu o volejbale na slovensku. Toto tu je zriadené len a len o diskusii proti tým z junáckej. Klára vyzerá to že príspevky si písala v čistej úprimnosti. No ver nikto nikdy ti tu nebude diskutovať o volejbale. S Mr. Pod-om diskutuje len tých jeho približne desať duší, tváriac sa ako by to oni robili lepšie keby mohli, a s tebou - prepáč to lepšie nebude. Prečítaj si ešte raz pozorne príspevky - všetko vedia presne pomenovať, vedia kde je problém, vedia ako to tie problémy odstrániť stačí len chcieť, ale oni nechcú Nie LH nie je nenahraditeľný a už vôbec nie je dokonalý - a kto z nás aj je?. Len kto už naberie tú odvahu a v tomto slovenskom ekonomickom bordeli spraví volejbalový manažérsky zázrak postavený na myšlienkach tých podnetných člákov?
Klara mňa ale zaujíma napr. odkiaľ má Mr. Pod také zaručene presné informácie pre podnetné články o dianí na junáckej? Pred nedávnom tu zrušil jedného drzého diskutéra v štýle ...o mojom pôsobení v Brne vieš hovno to by si tam musel byť hráčom alebo manažérom... Mr.Pod a ako ti ale uveriť že ty o interných záležitostiach svf vieš viac ako hovno, len že by si tam bol zamestnancom či dokonca prezidentom. ak prezidentom, tak to by si ale musel na diaľnici včera havarovať a musel by si sa reinkarnovať na Mr.Nostradama
echo
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': Kisler

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6365

  • Klara
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Príspevky: 165
  • Karma: 2
Áno, uznávam, že moje príspevky nič nezmenia a ani to neočakávam. Volejbal sledujem približne 10 rokov, takže čo bolo pred 20 naozaj neviem. Ale sme malá krajina, tak nás porovnávať s veľkými ani nie je možné ( Rusko, Poľsko). Treba si vytvoriť asi inú cestu, keď touto to nejde tak ako by malo. Ak sa federácia prezentuje cez web, dáva tam info zo zmien stretnutí, úradné oznamy a oficiálne dokumenty, tak ja ako laik očakávam, že to čo čítam je aj aktuálne.Či je Haník veľký teoretik a iní nie sú, to je teraz nepodstatné. Keď aspoň časť jeho aktivít padne na úrodnú pôdu, tak je to určite pozitívum. U nás podobné aktivity ale nie sú. Ak bolo cítiť nejakú zlosť, tak to mi je ľúto, v podstate to bola bezradnosť, že sa nič nepohýna k lepšiemu a volejbal ustupuje. Ale ja som napísala len svoje názory a nápady, ktoré nikomu nevnucujem.A máš pravdu aj v tom, že nik nie je dokonalý ( zasmiala som sa, keď som zbadala ako znova hodili vymazané veci späť - žeby tá kritika bola na niečo dobrá? )
Nasledújcí užívateľ hovorí 'Ďakujem': Sisa9, hugi, marlomo

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6366

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
Echo Ty musíš byť pravnuk Goebelsa.
Posledná úprava: 10 rokov, 2 mesiacov Autor: husar.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6367

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
Echo tému nová sezona 2013 - 2014 klikalo 14 000 somárov

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6368

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
Echo - Listy budú oveľa viac čítanejšie

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6369

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
ECHo - toto forum je hlavne pre diskutujucich, ja temy urobim obcas. Echo neboj sa, zase bude teplo
Posledná úprava: 10 rokov, 2 mesiacov Autor: husar.

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6370

  • husar
  • ( Administrátor )
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Príspevky: 281
  • Karma: 3
Echo vypatraj Klaru a prid na kávu

Re: Diskusia k Listom Luborovi 10 rokov, 2 mesiacov #6371

  • hugi
  • ( Užívateľ )
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Príspevky: 283
  • Karma: 0
Klara autor:
Áno, uznávam, že moje príspevky nič nezmenia a ani to neočakávam. Volejbal sledujem približne 10 rokov, takže čo bolo pred 20 naozaj neviem. Ale sme malá krajina, tak nás porovnávať s veľkými ani nie je možné ( Rusko, Poľsko). Treba si vytvoriť asi inú cestu, keď touto to nejde tak ako by malo. Ak sa federácia prezentuje cez web, dáva tam info zo zmien stretnutí, úradné oznamy a oficiálne dokumenty, tak ja ako laik očakávam, že to čo čítam je aj aktuálne.Či je Haník veľký teoretik a iní nie sú, to je teraz nepodstatné. Keď aspoň časť jeho aktivít padne na úrodnú pôdu, tak je to určite pozitívum. U nás podobné aktivity ale nie sú. Ak bolo cítiť nejakú zlosť, tak to mi je ľúto, v podstate to bola bezradnosť, že sa nič nepohýna k lepšiemu a volejbal ustupuje. Ale ja som napísala len svoje názory a nápady, ktoré nikomu nevnucujem.A máš pravdu aj v tom, že nik nie je dokonalý ( zasmiala som sa, keď som zbadala ako znova hodili vymazané veci späť - žeby tá kritika bola na niečo dobrá? )



...nemyslím si, že by príspevky na tomto fóre nič nezmenili...minimálne sa o tom diskutuje a toto čítajú aj chlapci z Junáckej a tak aspoň touto cestou majú akúsi spätnú väzbu na to čo robia alebo nerobia, lebo oni to potrebujú...takže vďaka za každý príspevok, lebo názory sú rôzne a len keď sa budú zverejňovať môžu aj poslúžiť a snáď aj niečo zmeniť...