Matchpoint ROZHOVORY O VOLEJBALE

O VOLEJBALE

Rozhovor s Andrejom Kravárikom

Aktuálny rozhovor z ME v Poľsku s Andrejom Kravárikom.

   

Otázka pre: Majku Kravárikovú

maja kravarikovaMajka, čo je nové v Grécku?

Iraklis práve poslali do druhej ligy, kvôli nezaplateným veciam. Najlepšie by bolo, keby ich dali až do oblastnej súťaže. Tam by im mohli zmazať všetky dlhy. Oni totiž od začiatku tohto roka bojujú o AFM.

To je čo?
To je v zásade naše daňové identifikačné číslo. Každý športový subjekt ho musí mať a Iraklisu ho teraz odobrali.

Koľko rokov boli v extralige?
Fuuha to neviem, my sme tu už 18 rokov, tak asi dvadsať ?

Čítať celý článok
   

Otázka pre: Mateja Kubša

kubsKubšo, ktorý titul lepšie chutí, s VKP alebo s VT?

Zatiaľ ťažko hodnotiť, keďže oslavy budú nejakých tých pár dní pokračovať... Ale čo sa týka pocitov bezprostredne po získaní titulu, tak po prvom z nich, ktorý som získal s VKP bola radosť asi najväčšia. A to asi práve z dôvodu, že bol prvý a navyše sme ho získali v siedmom zápase v tie-breaku na humenskej pôde.

   

Otázka pre: Igora Porvazníka

porvaznik27.6.-7.7.2013 budeš v mexickom Mexikali a Tijuane pískať MS kadetov do 19 rokov. Ako sa udeje taká nominácia? Nič netušíš a príde Ti oznámenie?

Nuž, v podstate je to tak ako píšeš. Sedíš pri PC a zrazu Ti blikne mail. Odosielateľ : FIVB Sports Events Department
A z toho sa rozhodca dozvie, že je nominovaný na poduajtie FIVB.

Tvoje pocity?

Pocity ? No asi také, že : Uff... Samozrejme obrovská radosť z ďalšej významnej nominácie, prvý krát na svetovej úrovni, prvý krát mimo európsky kontinent. Na druhej strane samozrejme aj pocit zodpovednosti a záväzku voči mojim predchodcom, ktorí na svetovej úrovni v rokoch dávno a i nedávno minulých šírili dobré meno slovenskej rozhodcovskej školy.

Budeš mať čas okrem rozhodovania aj trochu poobzerať miestny život?

Počas mojich ME kadetov v Rige, juniorov v Kazani i junioriek v srbskom Nisi sa vždy čas našiel, tak verím, že budem mať túto možnosť.
   

Otázka pre: Borisa Demetera

demeterBoris Demeter, odchovanec VKP Bratislava, túto sezónu s družstvom Prievidze vybojoval postup do Extraligy.

Boris, samozrejme Ti gratulujeme k postupu! Uvidíme Ťa v budúcej sezóne znovu v Extralige? A malá podotázka: Ako prebiehali (či ešte prebiehajú) oslavy?

V Prievidzi sme sa v nasledujúcej sezóne na ďalšej spolupráci nedohodli. Na ponuku čakám z Talianska, Ruska a možno z Poľska, ale pravdepodobne žiadna nepríde. :-) Čiže momentálne nemám žiadnu ponuku. Čaká ma leto, cez ktoré budem konečne oddychovať, vlastne chodiť do práce, ale parkety, 12 stupňov v hale a volejbalové dvojzápasy si odpustím.
Oslavy boli grandiózne a nadmerné užitie alkoholických nápojov neobišlo ani jedného hráča z prievidzského tímu. Oslavy skončili a už nám je všetkým dobre.

   

S Maťom Nemcom

marec 2013

Po Martinovi Pipovi sme vyspovedali jeho vernú dvojičku z reprezentačných čias. Hráča, ktorého si možno niekto mýli mimo volejbalového ihriska s vyhadzovačom z miestneho baru.  Volejbalovo vyrastal vo VKP Bratislava, jednu sezónu pôsobil aj vo Vk Chemes Humenné. Momentálne pôsobí        v Južnej Kórei a patrí medzi opory slovenskej volejbalovej reprezentácie. Reč nie je o nikom inom ako Martinovi Nemcovi...

Čítať celý článok
   

Otázka pre: Jarku Pencovú

pencovaJarka, sú tohtoročné boje o majstra iné, ako pred rokom a kto vám v Slávii robí najväčšie problémy?

Sú trošku iné, najmä kvôli tomu, že máme v družstve veľa nových a mladých dievčat, ktoré takéto boje ešte nezažili... je ťažké povedať jednu osobu zo Slávie, ktorá by nám robila problémy najviac, myslím si, že podobne ako my hrajú kolektívne a nie je tam hráčka, na ktorej by to celé stálo...

   

Otázka pre: Martina Nemca

martin-nemec-clanok Martin, končíš po dvoch rokoch v kórejskom klube Korean Air Jumbos. Aké sú dôvody a máš už  vo výhľade nejaké nové možné pôsobisko?

"Jednoročná zmluva mi vypršala a dohodli sme na ukončení spolupráce.
Mám nejaké ponuky z Turecka, Číny a Japonska, tak uvidíme onedlho, kam podpíšem. Sám v tom ešte nemám jasno."

   

Stránka 7 z 16

<<ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec>>