Matchpoint Postrehy - píšete nám Štvrťfinále - Brazília

Štvrťfinále - Brazília

26.11.2006

Nášmu zápasu s obhajcami titulu Brazíliou predchádzal výborný päťsetový zápas, konfrontácia dvoch veľmi kvalitných obranných hier v poli. Francúzi nakoniec vyhrali piaty set s USA 15:10, keď rozhodujúce chyby v útoku spravil Mc Kienzie, nám dobre známy z účinkovania vo Viedni.

Po tomto zápase sme veľmi udatne vzdorovali Brazílii. Prehrali sme 0:3, ale v prvých dvoch setoch sme mali oba sety až do 20 stále v rukách.
giba Samozrejmé je, že odolať sústavnému tlaku, ktorý Brazílci na vás vyvinú, servisom, útokom zo zadných pozícii a skvelou, hádam tu na šampionáte najlepšou obranou v poli, je neskutočne zložité. Musíte a aj sme hrali vabank, na podaní, v útoku, na bloku na strede. Stály risk, stála hra na 110 %. Inak nemáte šancu. Dlho sme viedli, dlho sme odolávali, hlúpe chyby v závere, ku ktorým vás tí kanárici jednoducho donútia, rozhodli.









Nasledujú Bulhari s Nemcami, ukáže sa, či Nemci potvrdia evidentne vysokú stabilitu výkonov, ktoré tu doposiaľ predviedli. No a večer talianski starčekovia určite spráskajú Kinder garden z ostrova v Karibskom mori.